Novi člani se predstavijo...
Moderatorji: moderator2, moderator
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Re: Novi člani se predstavijo...
Po tolikih letih, se pa le oglasi na kakem srečanju, saj debata v živo je zanimivejša kot na tipkovnici pa še v živo boš spoznal družbo. 
mašinfirer
V kolikor bo čas dopuščal, z veseljem! 
-
Kapitan Ziggy
- Naddesetnik
Pozdravljeni morjeplovci!
Prihajam iz našega centralnega močvirja. Od letošnje pomladi me na morju me najdete v Maestralu F80 z Mercuryjem 60 na krmi. Profesionalno sem v mikrobiologiji, v prostem času pa se ukvarjam z vsem kar diši po znanosti in tehniki.
Tudi s pomočjo tega foruma sem letos uspešno opravil na čolnu obnovo elektrike, naredil sem novo ogrodje za bimini in sešil nove blazine, poservisiral motor in tako naprej.
Mirno morje vsem!
Prihajam iz našega centralnega močvirja. Od letošnje pomladi me na morju me najdete v Maestralu F80 z Mercuryjem 60 na krmi. Profesionalno sem v mikrobiologiji, v prostem času pa se ukvarjam z vsem kar diši po znanosti in tehniki.
Tudi s pomočjo tega foruma sem letos uspešno opravil na čolnu obnovo elektrike, naredil sem novo ogrodje za bimini in sešil nove blazine, poservisiral motor in tako naprej.
Mirno morje vsem!
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
Kapitan Ziggy dobrodošel med morjeplovci
-
Daki
Dobrodošel na forumu Ziggy 
Ziggy dobrodošel... sploh ker vidim da imaš isti čoln kot jaz, tako da bova lahko kakšno rekla.
- habibi Vll
- Admiral
Zanima me, ali se je postopek učlanitve kaj sprmenil? Par dni nazaj, se je probal včlaniti en moj prijatelj, napisal kar je potrebno ob prijavi in dobil odgovor, da mora administrator to potrditi ali kaj,vendar od tega ni nič.Možak bi se rad prijavil na martinovanje pa mal cvika, da ker ni naš član nebi bil dobrodošel.Upam, da bo tole naletelo na prava ušesa in bo zadeva rešena.
mašinfirer
Tko je bilo tud pr men,ko admin ni mel en tedn cajta,tko da...saj veš kok so indijanci rekli..tvoj brat je tud naš brat hugh.in se kr nej prjav, pa se bomo tam spoznal ob lušni družbi,ambijentu muziki hrani..
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
Kaj zdaj jamrate
NOVI FOSIL napisal/-a::(
Kaj zdaj jamrateKaj vam ni všeč
A bi radi spet imeli SPAM-e
Eni očitno pogrešajo"Adidaske..."
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
- habibi Vll
- Admiral
Hvala ti g. mašin firar za posredovanje pri prijavi in vsem morje plovcem lep dan in predvsem mirno morje ,vsekakor bolj mirnega kot sem ga imel jaz to sezono čeprav se je vse na koncu tudi lepo končalo. o podrobnostih kdaj drugič HABIBI pa itak
ve skoraj celo zgodbo.
Komaj čakam na martinovanje čeravno nisem prav družabne sorte,vendar sem pred par leti že imel priložnost martinovati v
vaši družbi ENKRATNO in predvsem nepozabno, tudi moja boljša polovica je istega mnenja saj jo od takrat naprej lažje pripravim do potepanj na najini LIZI 1. PRIPRAVE na daljša potepanja pa itak še sledijo (prosim za moralno podporo).
Bolje da za enkrat zaključim da ne povem preveč in postanem suhoparen pa naslednjič kaj več.
vzdevka še nimam bom počakal na kakšen komentar pa se slišimo kasneje.
LEP POZDRAV
ve skoraj celo zgodbo.
Komaj čakam na martinovanje čeravno nisem prav družabne sorte,vendar sem pred par leti že imel priložnost martinovati v
vaši družbi ENKRATNO in predvsem nepozabno, tudi moja boljša polovica je istega mnenja saj jo od takrat naprej lažje pripravim do potepanj na najini LIZI 1. PRIPRAVE na daljša potepanja pa itak še sledijo (prosim za moralno podporo).
Bolje da za enkrat zaključim da ne povem preveč in postanem suhoparen pa naslednjič kaj več.
vzdevka še nimam bom počakal na kakšen komentar pa se slišimo kasneje.
LEP POZDRAV
- habibi Vll
- Admiral
No vidiš Lizi 1, mal potrpljenja pa se vse uredi, upam, da se boš prijetno počutil v naši klapi, saj so fantje super za družbo.Itak bo pa Mratinovanje še enkrat potrdilo prijetno družbo. 
mašinfirer
-
Daki
Lizi1, dobrodošel 
Pozdravljen Lizi 1 in dobrodošel v morjeplovski družbi.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta