Novi člani se predstavijo...
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Novi člani se predstavijo...
Pozdravljeni.
Danes sem se po nekaj letih branja foruma, tudi jaz prijavil. Moje navtične izkušnje so relativno majhne. Do sedaj sem v zadnjih nekaj letih najemal jadrnice za družinska in prijateljska potepanja po Jadranu. Pred približno mesecem dni, pa sem kupil 8,5 metrsko jadrnico. Ker o vzdrževanju ne vem veliko, bom sedaj verjetno tudi kaj vprašal. Po poklicu sem štromar, tudi protokoli navtičnih inštrumentov so mi jasni, manjka pa mi še ogromno drugega.
Na forumu je zbranega ogromno znanja in hvala vsem članom za vse informacije, ki sem jih že v preteklosti dobil.
Aleš
Danes sem se po nekaj letih branja foruma, tudi jaz prijavil. Moje navtične izkušnje so relativno majhne. Do sedaj sem v zadnjih nekaj letih najemal jadrnice za družinska in prijateljska potepanja po Jadranu. Pred približno mesecem dni, pa sem kupil 8,5 metrsko jadrnico. Ker o vzdrževanju ne vem veliko, bom sedaj verjetno tudi kaj vprašal. Po poklicu sem štromar, tudi protokoli navtičnih inštrumentov so mi jasni, manjka pa mi še ogromno drugega.
Na forumu je zbranega ogromno znanja in hvala vsem članom za vse informacije, ki sem jih že v preteklosti dobil.
Aleš
Dobrodošel med MORJEPLOVCI 
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
-
Daki
Dobrodošel med nami 
Pozdravljeni. Forum berem že nekaj časa. Zdaj se moram še predstavit. Sem Tomaž iz Nove Gorice. Po morju plujem z Maestralom 9 in Tomos 4,5 ali pa s kakšno izposojeno jadrnico.
-
Daki
Dobrodošel
Vedno več novih. Super.
Vedno več novih. Super.
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
Pozdrav vsem novim
Pozdrav vsem, nov na forumu... Po dvoletnem odlašanju in tehtnem premisleku sem tudi jaz prišel do svoje barčice in sicer je to mali Kliček, za vožnjo po slovenski obali bo OK za začetek... 
-
Daki
Pozdravljen na forumu STRUP. Mi smo tudi imeli klička. Kakšen motor pa imaš 
STRUP, žiujo!
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
Dobrodošel Strup na forumu
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Vsem novim lep pozdrav pa se oglaste še na kakem srečanju, eno prvih je Martinovanje v Ljutomeru ali pa Decembersko pri Jurmanu v Lj.Mostah, ki bo 15.12. ob 19.00.
mašinfirer
Daki napisal/-a:Pozdravljen na forumu STRUP. Mi smo tudi imeli klička. Kakšen motor pa imaš
20KM Johnson, precej stara zadeva, še dobro da prihaja zima da ga malo porihtam, potem pa kakšno slikco objavim...
Pozdravljeni,
moje ime je Dejan in po dveh letih furackanja na gumijastem hidrogliserju 3m/5KM sem sedaj koncno nabavil svojo... itak gumico, valjda...
.. 3.8 m/20KM
Itak, za cez zimo pa je malo morje idej, kaj vse bi lahko pripravil.. v tem trenutku koncujem sistem za namestitev navticnih luci spredaj....
Me spominja nazaj na leta, ko so se dolocene stvari tudi zacele "z gumo"...
Lp, Dejan
moje ime je Dejan in po dveh letih furackanja na gumijastem hidrogliserju 3m/5KM sem sedaj koncno nabavil svojo... itak gumico, valjda...
Itak, za cez zimo pa je malo morje idej, kaj vse bi lahko pripravil.. v tem trenutku koncujem sistem za namestitev navticnih luci spredaj....
Me spominja nazaj na leta, ko so se dolocene stvari tudi zacele "z gumo"...
Lp, Dejan
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
Dobrodošel dedeha
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta