Tudi meni so "polepšali" dopust

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Po Jul 30, 2012 18:27

Prejsnji teden so mi ob 6 popoldne z kamnom razbili stransko steklo na avtomobilu. Pobrali so nemalo denarja in vse dokumente...

Zgodilo se je v avtokampu. Avto je bil parkiran na parceli... Z zeno sva sla samo v pekarno za slabe pol ure. Nasel je trenutek, ko ni bilo nikogar v sosednjih prikolicah...

Ne mores verjeti kako nori ali obupani so ljudje.

Slike ne morem pripeti, ker shrani.si ne dela iz tujega ponudnika...
Uporabniški avatar
marcus
Admiral

OdgovorNapisal/-a marcus » To Jul 31, 2012 12:56

Ali se še vedno to dogaja, mislim, da ti narasel pritisk ob takem sra..u :!: dobro bi bilo vedeti lokacijo kampa oziroma vsaj območje Jadrana :?: Upam, da si preživel
LP
no rain, no rainbow
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

Re: Tudi meni so "polepšali" dopust

OdgovorNapisal/-a kr en » To Jul 31, 2012 13:21

marcus napisal/-a:Ali se še vedno to dogaja? dobro bi bilo vedeti lokacijo kampa oziroma vsaj območje Jadrana :?: Upam, da si preživel
LP

Mislim, da se to lahko zgodi kjerkoli. Žal. MM verjamem, da te je dvignilo.

Če ti bo kaj v tolažbo je letošnje leto polno pizdarij tudi za nas in prijatelje. Trenutno čakamo na Rabu, da pade burja v Senjskih vratih, da se prebijemo do Punata, kjer nam je admin naročil črpalko goriva, ki je crknila že na Dugem v Zaglavu :twisted:
Upam na dober scenarij v nadaljevanju. Pozitivno naprej ! In lepe pozdrave iz RNZ :wink:
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
marcus
Admiral

OdgovorNapisal/-a marcus » To Jul 31, 2012 13:44

Popolnoma prav imaš ..... kjerkoli :?: Srečno plovbo :!: :!:
LP
no rain, no rainbow
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » To Jul 31, 2012 20:12

Ja slisim okoli, da je ena sama pizdarija letos...

Jaz sem v kampu v Kraljevici, med Rijeko in Crikvenico...

Ma zdaj je kar je... Poleg jeze je se zalost, ker so mi ukradli(zaradi svoje malomarnosti) denarja za cel dopust... :(

Vsem tudi jaz zelim srecno do konca sezone!
Poletni veter
Kapitan
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Poletni veter » To Jul 31, 2012 22:26

mama micka, v kraljevici je ena sama revščina odkar so tam ladjedelnico zaprli...kaj te je pa neslo v to mestece ??? verjetno si v kampu Oštro, a ne ? če se prav sponmim, tam smrdi po nafti iz rafinerije ...včasih je bilo lepo v kraljevici, zdaj je pa tuga...verjetno ti je denar ukradel kak lačen hrvat...ali pa lačen gost kampa...sej boš pozabu sčasoma...
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » To Jul 31, 2012 23:11

Ja v Oštrem sem...

Prvi razlog da sem zasel sem je blizina kampa. Od doma sem v dobri uri v druzbi piva, morja...
Od zacetka je bila motiv tudi cena kampa, zdaj niti ni vec tako ugoden.
Zdaj pa to skoraj ni vec pomembno, saj se pocutim tu skoraj, kot doma, pa ne v kampu, ampak nasploh ta okoliš. Ce bi bil v penziji bi se preselil sem nekam. Veš, ko k tebi pride policija na morju zato, da te pozdravi in te v štacunah, bifejih, poznajo skoraj vsi si že kar domač...

Smrada že nekaj let ni več, razen ob "posebnih okoliscinah"(te poznajo samo Hrvati). Takrat pa zasmradijo še pol kvarnerja.

Se pa letos res pozna zaprtje brodogradilišta... V tako majhnem kraju je zgubilo šiht okoli 400 ljudi...

Bo pa sedaj tu menda marina :D

Po "sitnarjenju" so prisli tudi forenziki in vse prepenzlali. Moram reci, da so zdaj zares vzeli kamp pod drobnogled, saj je zdaj tu kar nekaj policije v civilu... Sumijo pa res tudi enega Slovenca, vendar zaenkrat ne morejo nič, ker ne morejo utemeljiti suma.
Če bi bil malo bolj siguren, da je on bi ga uporabil za zivo vabo, namesto torpeda pa bi mu obesil gor 25kg delto. Ulov bi bil seveda sekundarnega pomena.
Uporabniški avatar
kocka
Admiral

OdgovorNapisal/-a kocka » Sr Avg 01, 2012 11:21

Verjetno te je veselo opazoval, ko si jemal iz avta denar za trgovino. Navadi se imeti denar(če najraje posluješ z gotovino) na večih koncih ne, vse skupaj. Ti pa taka stvar požre dopust, te napumpa z neko nezaupljivostjo in potem vse dni iščeš potencialnega kandidata za krivdo.
Poletni veter
Kapitan

OdgovorNapisal/-a Poletni veter » Sr Avg 01, 2012 13:46

je bilo pred leti v AC Stupice blizu Pule : je par tipov ( bosnacev delavcev , ki so gradili apartmajsko naselje ) kradlo po kampu ...pa jih domacini iz Premanture nasli in enga tolk zbili, da bil v bolnici...so rekl v Premanturi pa ne boste kradl...pa ena snazilka iz kampa je tud kradla, tudi njo ( zensko ) so razbili...
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » Sr Avg 01, 2012 15:57

MM, sočustvujem s tabo. Sicer zna tudi poceni dopust bit lep. Upam, da ti uspe oddati skuter (rešiš dve stvari: popraviš buget, pa še za bencin prišparaš).
Jaz pa te vzamem na čoln za ribolov. Dol pridem ta vikend od četrtka do ponedeljka in od 13.8 do konca meseca., pa se javi kaj.
Sicer pa sem jaz pred mnogo leti denar "razpršil" po avtu in imel pol težave, ker se nisem spomnil kam vse sem ga skril :oops:
mirno morje
marolt55
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a marolt55 » Sr Avg 01, 2012 16:14

Ali si imel denar v avtu v kakšnem predalčku, ki se da zaklenit :?:

Jaz ga imam ponavadi na več krajih.
Drugače ga pa dvignem na bankomatu sproti.
Sem mislil da je v prikolici varno, pa smo enkrat pozabili ključ. Med vrata in prikolico(v višini ključavnice) smo zabili palico in raztegnili prikolico narazen. Vrata so se odprla. Vse skupaj pol minute dela. :shock:

Shrani.si deluje tudi drugje, vendar moraš izbrati iz katere države dostopaš, v zgornjem desnem kotu.

LP Marolt
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Sr Avg 01, 2012 18:28

Roman 1 napisal/-a:MM, sočustvujem s tabo. Sicer zna tudi poceni dopust bit lep. Upam, da ti uspe oddati skuter (rešiš dve stvari: popraviš buget, pa še za bencin prišparaš).
Jaz pa te vzamem na čoln za ribolov. Dol pridem ta vikend od četrtka do ponedeljka in od 13.8 do konca meseca., pa se javi kaj.
Sicer pa sem jaz pred mnogo leti denar "razpršil" po avtu in imel pol težave, ker se nisem spomnil kam vse sem ga skril :oops:

roman hvala...

ja oddal bi ker bi kak evro padel in tudi imam se en skuter katerega lahko tankam.. Lani sem imel coln pa sem letos ze vec zatankal, kot lani za coln. Katastrofa :D

Napisal sem izkusnjo, da tudi drugo vedo kaj NE delat in da sem malo pojamral, ker je takoj lazje.

Kaj je sploh bilo. V soboto sem prodal eno prikolico in jo dastavil v celje. Prodal sem fizicni osebi in pokasiral vse v gotovini. Da se mi ni bilo treba peljati cez Delnice sem se odlocil, da grem kar po AC čez Reko v kamp. Tako sem vzel s seboj ves denar.

Imel sem ga na dveh mestih, vendar mi je zmanjkalo kun in sva sla z zeno menjat nekaj 10€ v kune kar v slascicarno. Zeni sem rekel da naj vzame evre. Ona je pač vse skupaj pobrala in mi ponudila pod nos kaj bom vzel s sabo. V tej minutki je vse evre zbrala skupaj in nagonsko dala kar v mojo denarnico, tudi iz svoje denarnice. JAz denarnice nisem vzel s seboj ker sem bil v kopalnih hlacah, kateri imajo cist majhen zepek, tako sem iz denarnice potegnil "drobiž" po 5, 10, 20€ in enega za 50€, ker nikoli ne ves koliko bo pripravljen v slascicarni zamenjati.
Potem je zena obe denarnice dala v torbico in jo pokrila z laptopom v torbi.

Sla sva za 20 minut sredi belega dne.

Nikoli ne puscam tako denarja, tokrat sva na hitro letela menjati kune, da ne zmanjka kruha...

In ewo!

Prikolice pa ze dolgo sploh ne zaklepam, ker ce kradejo vsaj nic ne polomijo...
Poletni veter
Kapitan

OdgovorNapisal/-a Poletni veter » Sr Avg 01, 2012 21:30

haha, če ne zaklepaš prikolce si to pa pa zgodilo naslednje , kar se je mojemu tastu : so modeli prespali v prikolici, za zahvalo sta se mu pa še 2 posrala- je blo zgleda do WC-ja predaleč...jaja, tko je če si dobrična..
acvnuk
Viceadmiral
Kraj: Tržič - Krk,Klimno

OdgovorNapisal/-a acvnuk » Sr Avg 01, 2012 22:53

Hja tkole je, žal, folk je vse bolj v p...., vse več je tut takih ki so lačni in bo bicikel ki je vreden jurja prodal za 100e sam da bo par dni za kruh, al pa za v žilo. Meni so tut letos v marini ukradli zaklenjeno kolo, pa kaj nej, sčasom bom pozabil, najbolje da čimprej. . .
Uporabniški avatar
darkside
Kapitan fregate
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a darkside » Sr Avg 01, 2012 23:03

tega bo sčasoma še ogromno na žalost.

na koncu se bodo lastne barke kradle samo da od zavarovalnice dobiš denar. res žalostno kam gre ta svet :(

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta