Hvala za odgovor.
Fraškerić
Moderatorji: moderator2, moderator
Fraškerić
Sem nov član Morjeplovca
. Pred več leti sem kampirala na otoku Fraškarić pri Puli. Na otok je bilo mogoče prispeti tudi z ladjo Danica. Zanima me, če morda še obstaja tak ladijski prevoz na otok.
Hvala za odgovor.
Hvala za odgovor.
Fraškerić
Pozdravljena in dobrodošla na forumu Morjeplovcev
Dosti Morjeplovcev pluje na tem območju in zanesljivo boš dobila odgovor
LP
Dosti Morjeplovcev pluje na tem območju in zanesljivo boš dobila odgovor
LP
no rain, no rainbow
Re: Fraškerić
sara5711p napisal/-a:Sem nov član Morjeplovca. Pred več leti sem kampirala na otoku Fraškarić pri Puli. Na otok je bilo mogoče prispeti tudi z ladjo Danica. Zanima me, če morda še obstaja tak ladijski prevoz na otok.
Hvala za odgovor.
Po mojem vedenju na Fraškeriču nisi kampirala.
Za rtom Verudica, proti jugu, je zaliv v katerem je marina Veruda. Potem je otok Veruda, za njim je majcen otoček Fraškerič in za njim še Frašker. Sta pa oba nenaseljena.
Domnevam, da si kampirala na otočku Veruda.
Na ostalih dveh tudi ni možnosti priveza, ker nimata niti najmanjšega pomola.
Med njima in obalo je uvala Cintinera, kjer je dobro toda majhno "skrivališče" za ubežat zahodniku. Na obali je bil pa znameniti dom zveze borcev Slovenije. Ko smo bili kot mladinci bolj na tanko s cekini, smo zvečer zapeli kakšno partizansko, pa je bla runda na mizi.
Se kdo spomni????
Nogavičarja Jureta s svojo mamico, profesorja Toneta, kampa LUKA, svetilnika, Mengeških bratov Kosec s kitaro, Resnika, Sevška, Frfuljana Brbuljana, Motela Kamik, štajerskih karateistov, noči, ki so prehitro minile.............
Med otočkoma in proti zahodu na odprto je potapljaški raj. Strma obala se nadaljuje proti dnu do kakih 45 metrov. Podvodne votline, predori, jate ri b, itd.
Bil velikokrat na njima, pa tudi pod njima, tako da sem prepričan v svojo trditev.
LP
.
Nazadnje spremenil pajer1, dne Če Avg 09, 2012 06:40, skupaj popravljeno 1 krat.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
- frikmusic
- Admiral
- Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
- Kontakt:
snake napisal/-a:sara5711p napisal/-a::P Hvala za odgovor(e).
Se strinjam.... verjetno je bil to otoček domačinom znan kot Frater oz. Otok ljubavi.
A zato k ni nič na njemu je otok ljubavi
Kako ne otok ma bife, recepcijo, sladoled, otroška igrala, cca deset novih roštiljev ki ga lahko uporabljaš brez plačila ...
Frik
Frajtonerca je prava stvar...
frikmusic napisal/-a:snake napisal/-a:sara5711p napisal/-a::P Hvala za odgovor(e).
Se strinjam.... verjetno je bil to otoček domačinom znan kot Frater oz. Otok ljubavi.
A zato k ni nič na njemu je otok ljubavi
Kako ne otok ma bife, recepcijo, sladoled, otroška igrala, cca deset novih roštiljev ki ga lahko uporabljaš brez plačila ...
Frik
A..............nisem vedel....................pol je pa že kar huda ponudba to
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
sara5711p je napisal/a:
Hvala za odgovor(e).
A zato k ni nič na njemu ker je otok ljubavi
Torej, če je tako, bi bilo res vse moteče
LP
Hvala za odgovor(e).
A zato k ni nič na njemu ker je otok ljubavi
Torej, če je tako, bi bilo res vse moteče
LP
Nazadnje spremenil marcus, dne Po Avg 13, 2012 11:20, skupaj popravljeno 1 krat.
no rain, no rainbow
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta