Še en novinc
Moderatorji: moderator2, moderator
Še en novinc
Pozdravljeni Morjeplovci, sem čisto svež 40. letnik iz Horjula, v navtiki od malega preko očetovih gumarjev, z lastnim čolnom pa zastrupljen od leta 2003. Do letos smo v naši družini 4. članov uživali, pluli, čistili, servisirali in obnavljali Baylija 2255 CS, letnik 1992 katerega pa mi je uspelo uspešno prodat kljub USA zastavi v Beograd. Sedaj živi na Donavi svoje nadaljnje sladko življenje. No, nakopal pa sem si malo večji gliser slovenskega samograditelja Antona Grilca iz Kranja po kalupu Chris Crafta, pri katerem pa mislim da bom potreboval pomoč vaših izkušenih glav in rok. Še en tak se menda vozi po Jadranu zato bi zelo rad spoznal lastnika za izmenjavo mnenj in izkušenj. Želim vam čimveč lepih zalivčkov, kratkih in nizkih valov, da je glisiranje bolj zabavno, jadralcem pa umirjenega in stalnega vetra.
Lp, Primož
Lp, Primož
- frikmusic
- Admiral
- Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
- Kontakt:
Re: Še en novinc
Primež napisal/-a:Pozdravljeni Morjeplovci, sem čisto svež 40. letnik iz Horjula, v navtiki od malega preko očetovih gumarjev, z lastnim čolnom pa zastrupljen od leta 2003. Do letos smo v naši družini 4. članov uživali, pluli, čistili, servisirali in obnavljali Baylija 2255 CS, letnik 1992 katerega pa mi je uspelo uspešno prodat kljub USA zastavi v Beograd. Sedaj živi na Donavi svoje nadaljnje sladko življenje. No, nakopal pa sem si malo večji gliser slovenskega samograditelja Antona Grilca iz Kranja po kalupu Chris Crafta, pri katerem pa mislim da bom potreboval pomoč vaših izkušenih glav in rok. Še en tak se menda vozi po Jadranu zato bi zelo rad spoznal lastnika za izmenjavo mnenj in izkušenj. Želim vam čimveč lepih zalivčkov, kratkih in nizkih valov, da je glisiranje bolj zabavno, jadralcem pa umirjenega in stalnega vetra.
Lp, Primož
Najprej lep pozdrav in dobrodošel med nami...
Pripopaj sliko ker mislim da poznam barko je bilo več ulitih a dokončane po mojih podatkih samo dve. Če je taprava te bomo že nekako povezali.
Frik
Frajtonerca je prava stvar...
Re: Še en novinc
frikmusic napisal/-a:Primež napisal/-a:Pozdravljeni Morjeplovci, sem čisto svež 40. letnik iz Horjula, v navtiki od malega preko očetovih gumarjev, z lastnim čolnom pa zastrupljen od leta 2003. Do letos smo v naši družini 4. članov uživali, pluli, čistili, servisirali in obnavljali Baylija 2255 CS, letnik 1992 katerega pa mi je uspelo uspešno prodat kljub USA zastavi v Beograd. Sedaj živi na Donavi svoje nadaljnje sladko življenje. No, nakopal pa sem si malo večji gliser slovenskega samograditelja Antona Grilca iz Kranja po kalupu Chris Crafta, pri katerem pa mislim da bom potreboval pomoč vaših izkušenih glav in rok. Še en tak se menda vozi po Jadranu zato bi zelo rad spoznal lastnika za izmenjavo mnenj in izkušenj. Želim vam čimveč lepih zalivčkov, kratkih in nizkih valov, da je glisiranje bolj zabavno, jadralcem pa umirjenega in stalnega vetra.
Lp, Primož
Najprej lep pozdrav in dobrodošel med nami...
Pripopaj sliko ker mislim da poznam barko je bilo več ulitih a dokončane po mojih podatkih samo dve. Če je taprava te bomo že nekako povezali.
Frik
Frikmusic, včeraj zvečer sem pri prejšnjemu lastniku (g.Simon iz Trzina) dobil kontakt od g. Milana, ki ima dvojčico moje Anine v Bunarini pri Puli. V soboto grem iz Malinske na Krku proti Izoli, ker imam namen barko pripeljat domov na lepotne in funkcionalne popravke. Spotoma se bom ustavil v Puli, da si ogledam še Milanovo barko in njegove rešitve in prilagoditve. Predvsem me zanima kako je uredil hardtop in če tej obliki barke sploh paše. Vreme pa kod kaže bo za okoli Kamenjaka tako, da upamo, da bo lep družinski izlet za zaključek sezone.
Ostalim Morjeplovcem pa iskrena hvala za lep sprejem v vaše vode.
car, admin, jape, tex, jansa, izi... in ostali bi se pa res lahko dobili v Aljaž baru ali pa Pr`Kozinc kjer se da zment tudi za pišanca, anede Car.
Lp, Primož
Ps. Še dve sliki moje barke za začetek.
in

Naša politka je kot zmahane GEDORE. Če hočeš met mir moraš zamenat celo garnituro.
Lp, Primož
Lp, Primož
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost