Še en novinec
Moderatorji: moderator2, moderator
-
dijo_porko
- Kapitan bojne ladje
Še en novinec
Pozdrav vsem članom foruma s strani ljubitelja jadrnic iz Ljubljane!
LP
LP
Re: Še en novinec
dijo_porko napisal/-a:Pozdrav vsem članom foruma s strani ljubitelja jadrnic iz Ljubljane!
LP
Dobrodošel!
Pa drugače, kako kaj?
--
Nazadnje spremenil EDO, dne Pe Dec 07, 2012 19:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Predstavitev je jedrnata (ne kot moji prispevki
).
Zdi se mi pa, da se je registriral zato, da nam je lahko posredoval zgodbo o Srečku in Olgi Pust in izgubi njune barke.
In ker ta zgodba ni bila ravno vesela, najbrž trenutno ni imel hudega veselja za izmenjavo šaljivih bodic, ampak je napisal le toliko predstavitve, da ga ne bi zezali, da se ni predstavil. Pa nam vseeno duša ne da, da ne bi...
Zdi se mi pa, da se je registriral zato, da nam je lahko posredoval zgodbo o Srečku in Olgi Pust in izgubi njune barke.
In ker ta zgodba ni bila ravno vesela, najbrž trenutno ni imel hudega veselja za izmenjavo šaljivih bodic, ampak je napisal le toliko predstavitve, da ga ne bi zezali, da se ni predstavil. Pa nam vseeno duša ne da, da ne bi...
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Marjan Tomki napisal/-a:Predstavitev je jedrnata (ne kot moji prispevki![]()
![]()
![]()
).
to nesmiselno debato počasi zamenjali s katero bolj konstruktivno objavo
LP
no rain, no rainbow
-
dijo_porko
- Kapitan bojne ladje
tudi jaz novinec
Lep pozdrav vsem, sem ljubitelj jadranja in vsega kar je povezano z morjem, tudi kuha in peka morskih dobrot.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta