Novinec

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

ondskan
Desetnik

Novinec

OdgovorNapisal/-a ondskan » To Okt 16, 2012 17:36

Pozdravljeni,

Moje ime je Aleks, star sem 30 let in prihajam iz Maribora. Navtika in morje sta me začela navduševati v zadnjih letih in trenutno sem v fazi nabave gumenjaka. V svetu navtike sem čisti začetnik zato bom hvaležen vsakega vašega nasveta. Na forumu sem prebral veliko koristnih in zanimivih informacij in vidim, da je na forumu res dobra ekipa navdušencev navtike in morja, ki so željni deliti svoje znanje in izkušnje.
Sem avanturist in rad pohajam po svetu a me vedno bolj navdušuje morje.
Navdušil oz. okužili so me prijatli s katerimi smo lani in letos naredili par izletov po Cresu in Pagu…noro :)
Svoj prosti čas rad preživljam kvalitetno, svobodno in včasih v miru in mislim, da mi kombinacija čolna in morja točno to omogoča.
To bi bilo to za enkrat iz moje strani in veselim se skupnih debat.

Lep pozdrav, Aleks
Nazadnje spremenil ondskan, dne To Okt 16, 2012 21:15, skupaj popravljeno 8 krat.
Uporabniški avatar
BOJA
Admiral
Kraj: Trzin

OdgovorNapisal/-a BOJA » To Okt 16, 2012 18:19

Aleks,
dobrodošel na forumu in seveda ti želim še veliko več veselja na morju, zlasti pa dober nakup čolna in mirno morje!
Green to green or red to red, safely go ahead!
ondskan
Desetnik

OdgovorNapisal/-a ondskan » To Okt 16, 2012 18:27

BOJA napisal/-a:Aleks,
dobrodošel na forumu in seveda ti želim še veliko več veselja na morju, zlasti pa dober nakup čolna in mirno morje!

Hvala ;)
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » To Okt 16, 2012 18:38

.

Dobrodošel na "krovu".

Da ne boš rekel, da nisi vedel!

Srečanje Morjeplovcev - Oktober 2012
Kdaj:
20.10.2012 - 20.10.2012 14.00 h - cca 23.30 h
Kategorija:
Srečanja članov

Srečanje članov kluba Morjeplovec.net v oktobru bo spet malo drugačno od ustaljenih četrtkov, saj tokrat organiziramo sedaj že tradicionalni 4. morjeplovski kostanjev piknik. Lokacija je predvidena za lučico Sveta Katarina v Ankaranu, detajli pa sledijo na forumu.

Vabljeni vsi ljubitelji morja in morjeplovstva ter dobre družbe!

Glej, tam bo zbran razširjeni cvet " morjeplovskih nabijačev" :D :D :D , pa še v živo vidiš v Katarini veliko čolnov na-v vodi. Časa za debate bo dovolj, vreme lepo, ....

http://www.morjeplovec.net/index.php?op ... tober-2012

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
pero123
Admiral

OdgovorNapisal/-a pero123 » Sr Okt 17, 2012 17:49

moj zar se prodaja 1 mesec ker smo kupili drugega... povedat nimam kej razn tankaj in gas... pove pa lahko kdo drug se kaj vec ko smo bili lani na ruti skupaj.
--Bodybanger--
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Sr Okt 17, 2012 17:55

Dobrodošel!
Svojo predstavitev lahko nadaljuješ s kakšnim potopisom s Cresa in Paga. :wink:. Potopisi opremljeni s fotografijami, so opij za naše morjeplovske duše

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti