ING New York marathon 2012
Moderatorji: moderator2, moderator
ING New York marathon 2012
Pozdravljeni vsi!
4.11.2012 bomo morjeplovci udeleženci tudi tega najprestižnejšega maratona na svetu. Teklo bo približno 50.000 tekačev iz vsega sveta. Kot vsako leto nas bo nekaj tudi Slovencev. Priprave so v zaključni fazi in sedaj bolj počivamo in polnimo telo z energijo, saj za 42km teka jo pač potrebuješ na zalogi,...
Reportaža sledi,....
Lp, Boštjan in Natalija
4.11.2012 bomo morjeplovci udeleženci tudi tega najprestižnejšega maratona na svetu. Teklo bo približno 50.000 tekačev iz vsega sveta. Kot vsako leto nas bo nekaj tudi Slovencev. Priprave so v zaključni fazi in sedaj bolj počivamo in polnimo telo z energijo, saj za 42km teka jo pač potrebuješ na zalogi,...
Reportaža sledi,....
Lp, Boštjan in Natalija
Vzemi sabo štiri knoflce pa morjeplovsko zastavco in si jo zaknoflaj na hrbet tak, da narediš mal reklame po svet
pol te pa še en naj slika ker Natalija te itak ne bo mogla ker je bolša od tebe pa bo skoz pred tabo tekla. 
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
Še en morjeplovec, kolega Miran, s katerim smo bili na 3. ruti, bo štartal v New Yorku. Najbolje, da imate kar vsak svojo zastavico
EDIT: kot nov član foruma "Gagi"
EDIT: kot nov član foruma "Gagi"
Nazadnje spremenil Marchi, dne Sr Okt 24, 2012 10:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Pozdravljeni vsi člani foruma Morjeplovci.
Sem čisto na frišno registriran član, seveda pa vaše debate občasno spremljam že dlje časa.
Registriral sem se na povabilo vašega dolgoletnega člana Marčija s katerim sva že kar nekaj prejadrala!
Ker sem pa slišal, da imate temo tudi o maratonu v NY kjer bom letos tudi jaz, sem se pa moral oglasiti.
Če bo Bošta imel s seboj zastavo morjeplovcev se bom pa z veseljem slikal z njim!
Sem čisto na frišno registriran član, seveda pa vaše debate občasno spremljam že dlje časa.
Registriral sem se na povabilo vašega dolgoletnega člana Marčija s katerim sva že kar nekaj prejadrala!
Ker sem pa slišal, da imate temo tudi o maratonu v NY kjer bom letos tudi jaz, sem se pa moral oglasiti.
Če bo Bošta imel s seboj zastavo morjeplovcev se bom pa z veseljem slikal z njim!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost