Slovenija spet pod vodo.. ste ok ?
Moderatorji: moderator2, moderator
Slovenija spet pod vodo.. ste ok ?
Fantje, glede na trenutno stanje... Ste vsi nad vodo ?
kr enga je par let nazaj zalivalo...
Car dela splav pred hišo...
pravijo,da bo ta noč še težka... upam da bo kmalu mimo,in da jo odnesete z čim manj problemov...
lp.Tex
kr enga je par let nazaj zalivalo...
Car dela splav pred hišo...
pravijo,da bo ta noč še težka... upam da bo kmalu mimo,in da jo odnesete z čim manj problemov...
lp.Tex

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
O sranje je tam gor res, sem sedaj gledal pri dnevniku nič lepo za videt, še težje doživet
http://www.24ur.com/novice/slovenija/po ... -vodo.html
http://www.24ur.com/novice/slovenija/po ... -vodo.html
Ure dnevi leta tečejo....
evo po tavečjem mi je iz delavnice odteklo po dolini v jezero,ostalo mi je pa kak kubik zemlje za rože,če kdo rabi
moja je solzna zarad svinjarije ,jaz pa zarad soda cvička,ki se je prevrgu
v glavnem nikol še ni bilo v teh koncih tolk vode,sem jo pa glede na ostale dober odnesu,čeprav sem mel pred vrati okol meter vode,mi je uspelo rešit skoraj vse razen pol skladišča in enega avta,iz katerega še danes teče voda,je pa sreča da ji ne bo nič ker je kia
upam,da se ne bom spozabu,pa v soboto kar z škornji uletu na martina
uživajte,če se le da
moja je solzna zarad svinjarije ,jaz pa zarad soda cvička,ki se je prevrgu
v glavnem nikol še ni bilo v teh koncih tolk vode,sem jo pa glede na ostale dober odnesu,čeprav sem mel pred vrati okol meter vode,mi je uspelo rešit skoraj vse razen pol skladišča in enega avta,iz katerega še danes teče voda,je pa sreča da ji ne bo nič ker je kia
upam,da se ne bom spozabu,pa v soboto kar z škornji uletu na martina
uživajte,če se le da
Lp CC
Na Koroškem je zdaj OK. Sicer je blo v Črni kar nekaj krize včeraj, Meža je kar močno grozila, treba je blo postavit nekaj protipoplavnih vreč, eni dve cesti pa je zasul plaz. Po mežiški dolini je tudi ponekod poplavila Meža cesto, najhuje pa je bilo v Slovenj Gradcu in Dravogradu, ter po dravski dolini. Za Dravograd pa bo res verjetno B) več vedel povedat.
Včeraj sem delal v dnevni izmeni-mejni prehod Središče ob dravi-to je pri Janadinotu. Zjutraj ob sedmih nič. Spijemo kavo, čakam pol ure na potni nalog za Mursko Soboto, pogledam ven in vidim na njivi ob mejnem prehodu, kako plava mimo hlod. Sem mislil, da se mi sanja. Do večera smo imeli , kot bi se morje prestavilo sem gor, s tem da je struga Drave oddaljena enih 2km. Prehod zaprt, mi pa prestavljeni na maloobmejni prehod Preseka.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
bolid napisal/-a:A Janadinota je odplavilo, se že neki dni ni nič oglasil
Ni naju še odneslo,je pa na koncu ulice,že drum Drave.Loči naju samo še železniška proga,ki trenutno služi za jez,so pa prek Hrvati dobili večjo količino vode in so lahko bolj v skrbeh.Središče ob Dravi jo je dobro odneslo,hiše so na suhem,razen njive.Janadino pa je itak gasilec in verjetno nima časa viset, na forumu,vsaka mu čast, je skoz v pripravljenosti.
LP Dani
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti