N.T.- Joško zahvala

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

rogisisi
Naddesetnik

N.T.- Joško zahvala

OdgovorNapisal/-a rogisisi » Sr Feb 27, 2013 13:37

Pozdravljeni,

sem nov na tem forumu,berem pa ga že nekaj časa.Trenutno nimam barke,
ja pa v planu in sicer pasara oz. nekaj podobnega do 6 m z kabino -sem jo že imel, (poleg gliserja,nekaj gumic in barke 8 m,)se je izkazala za najbolj primerno za izlete in morda kakšna noč spanja pa še stroški so zanemarljivi.
Vikend,ki je zamenjal plovila ( v bližini Pule,tako da je izhodišče za izlete dobro) je brez elektrike,sem pa postavil preprost sistem- sončno celico 50w in je zadostovala za luči,radio,polnenje mob... hladilnik pa je plinski.Seveda pa to ne zadostuje otrokom,ki ne znajo živeti brez tv, računalnika v neomejenem časovnem obdobju,tako da je potrebno sistem nadgraditi oz bom postavil novega.
Seveda,pa je to malo težje kot kupiti kit komplet,sedaj bo več porabnikov,tako da je potrebno vse postaviti na novo.

Na vašem (našem?)forumu sem dobil VSE POTREBNE INFORMACIJE,
presek vodnikov,moč celic in ACU sheme vezav............

ZAHVALJUJEM SE VSEM, KI STE SVOJE ZNANJE IN IZKUŠNJE DELILI Z NAMI, ŠE POSEBEJ PA BI SE RAD ZAHVALIL MOJSTROMA NIKOLA TESLA IN JOŠKO.

L.P. in mirno morje
pale
Admiral
Kraj: ˇljubljana

OdgovorNapisal/-a pale » Sr Feb 27, 2013 14:46

lepa gesta kje v puli pa ste
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Sr Feb 27, 2013 16:09

Me zelo veseli, če sem ti s svojimi prispevki vsaj malo pomagal pri rešitvi problemov. Prav takšne nesebične izmenjave iskušenj sem si zelo želel, ko sem sam prenavljal plovilo. Takrat še ni bilo interneta oziroma je bilo vse še bolj v povojih, zato sem se večinoma učil na dragih lastnih napakah.
Ko sem se lotil predvsem zaradi pomoči nekaterim prijateljem tudi profesionalno ukvarjati z navtiko pa se je krog poznanstev hitro razširil, tako sva se kaj kmalu spoznala tudi z Joškotom in si na nadaljni poti pomagala in zgledno sodelovala.
Hvala
Nikola Tesla :D
rogisisi
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a rogisisi » Če Feb 28, 2013 10:16

PALE

Duga uvala

N.T.

ne nisi mi malo pomagal,tvoja pomoč je ZELO VELIKA,investicija se je krepko povečala od načrtovane,predvsem zaradi "kmečkih" razlag,ki jih lahko razume tudi nekdo,ki nima dosti pojma,občutek varnosti pa bo neprecenljiv kakor tudi višek štroma- bo pa še hladilnik na 12v.

Najmanj kar lahko naredim, je da se zahvalim vsem ,ki si vzamete čas in nesebično delite svoje znanje in izkušnje.Upam da se nekoč srečamo,takrat pa bi bila moja zahvala v tekoči obliki.

L.P
Uporabniški avatar
Joško
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Joško » Če Feb 28, 2013 22:01

Rogisisi, tudi jaz sem vesel, če sem kakorkoli pomagal pri razsvetljevanju nejasnosti! Seveda hvala za zahvalo.

Sezona se je že začela, to se vidi tudi po klicih Morjeplovcev. Marsikdo se med potjo v Istro tudi ustavi na klepet. Nikoli mi ni žal časa, upam, da bo tako tudi v bodoče.

:D
:)"Dobrega štromarja zruka samo slab šnops":)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta