Čestitke vsem moderatorjem
Moderatorji: moderator2, moderator
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
Čestitke vsem moderatorjem
brisal uporabnik NOVI FOSIL
Nazadnje spremenil NOVI FOSIL, dne Po Jan 18, 2016 12:13, skupaj popravljeno 3 krat.
Re: Čestitke vsem moderatorjem
NOVI FOSIL napisal/-a::roll:![]()
![]()
Če je bistvo tega foruma enoumje naj mu bog pomaga.
Tudi tebi naj bog pomaga in ti odpusti... Saj ne veš kaj delaš...
PS. Kako pa kaj tvoje slovo od foruma, je bilo zelo boleče? Kolikor se spomnim, sem se močno razveselil trenutka, ko si napisal, da si "bivši član" foruma... No, pa veselje ni trajalo dolgo... Kmalu si spet opozoril na lakoto svojega ega... Bogi človek, pa tako nedolžen in po krivici napaden od stotin forumašev, ki ne vedo, za kaj se tu gre... Saj bo, verjemi... Če boš rabil kakšno pomoč, se kar oglasi na forumu, še vsak je našel, kar je iskal...
Green to green or red to red, safely go ahead!
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
Re: Čestitke vsem moderatorjem
BOJA napisal/-a:NOVI FOSIL napisal/-a::roll:![]()
BOJA napisal/-a:Pozdravljen, NOVI FOSIL,
nam lahko prosim poskusiš pojasniti namen, s katerim si se pojavil na tem forumu? Ker iz prebranega se ne morem odločiti, si samo provokator, ali morda ciljaš celo višje in skušaš vsem bralcem dokazati, da imaš večjega, kot ga pokaže tvoj sonar? Morda pa samo tvoj ego trpi pomanjkanje in ga tako hraniš, saj ne vem...
Skratka, če povzamem - kaj je tvoj namen oz. cilj na tem forumu?
Hvala ti za odgovor in lep večer.
BOJA
Prvo tvoje vprašanje meni je bilo če sem provokator. Sedaj ti odgovarjam. Jaz nisem, si pa ti, vsakega j..eš. Najraj nove člane.Zamisli se kaj počneš.
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
Pozdravljeni vsi skupaj!
Tale novi fosil je naredil en kup ene zbrke in pa skregal cel kup ljudi. Očitno je imel samo tak namen in kot veste, sploh ni prvi v naši zgodovini...
Trenutno je banan in ne more objavljati. Če se bo po osebnem pogovoru pomiril in vrnil nivo komunikacije na normalo, ga bomo ponovno vzeli medse, v nasprotnem ga bom trajno izbrisal.
Še enkrat se opravičujem vsem, ki so bili žaljeni, užaljeni ali pa kakorkoli prizadeti, žal je to samo forum in vedno se bo našel nekdo, ki mu bo namen samo to, da nas spre...
Zelo bom razočaran, če bo sedaj iz tega razloga kdorkoli odšel s foruma! S tem boste naredili ravno tisto, kar je očitno novi fosil želel!
P.S.:
Neprimerne in žaljive prispevke bomo skupaj z moderatorji počasi uredili in pobrisali!
LP, Sandi
Tale novi fosil je naredil en kup ene zbrke in pa skregal cel kup ljudi. Očitno je imel samo tak namen in kot veste, sploh ni prvi v naši zgodovini...
Trenutno je banan in ne more objavljati. Če se bo po osebnem pogovoru pomiril in vrnil nivo komunikacije na normalo, ga bomo ponovno vzeli medse, v nasprotnem ga bom trajno izbrisal.
Še enkrat se opravičujem vsem, ki so bili žaljeni, užaljeni ali pa kakorkoli prizadeti, žal je to samo forum in vedno se bo našel nekdo, ki mu bo namen samo to, da nas spre...
Zelo bom razočaran, če bo sedaj iz tega razloga kdorkoli odšel s foruma! S tem boste naredili ravno tisto, kar je očitno novi fosil želel!
P.S.:
Neprimerne in žaljive prispevke bomo skupaj z moderatorji počasi uredili in pobrisali!
LP, Sandi
Ni ravno 1x letno, hehehe.
Z ostalim se pa strinjam! Bomo podiskutirali okrog tega, absolutno bo še kdo moral dobiti kompletne administratorske pravice in take reči urejati sproti.
Sedaj je kar je, ene par vas je malo jeznih na NF, vendar čez par dni, ko se vroča kri malo ohladi in pobrišejo neprimerni posti, bo spet vse OK, tako kot že nekajkrat do sedaj...
LP
Z ostalim se pa strinjam! Bomo podiskutirali okrog tega, absolutno bo še kdo moral dobiti kompletne administratorske pravice in take reči urejati sproti.
Sedaj je kar je, ene par vas je malo jeznih na NF, vendar čez par dni, ko se vroča kri malo ohladi in pobrišejo neprimerni posti, bo spet vse OK, tako kot že nekajkrat do sedaj...
LP
admin napisal/-a:Z ostalim se pa strinjam! Bomo podiskutirali okrog tega, absolutno bo še kdo moral dobiti kompletne administratorske pravice in take reči urejati sproti.
Ni kej za diskutirat. Daj jih Pajer1, H2O, Matejc in KrEn, pa tudi kak Nikola T. bi si to zaslužil.
admin napisal/-a:bo spet vse OK, tako kot že nekajkrat do sedaj...![]()
Ne, se je naredila škoda. Če ne drugega, ni več zapisov o Amelu. Boš ti to spisal nazaj?
Ja, jaz sem tudi razočaran, da je odšel tudi @al in z njim tudi vse njegove objave.
Glede moderiranja: mi je všeč, če se neprimerna sporočila pobrišejo, bi pa predlagal, da se takrat pobrišejo tudi reakcije ostalih uporabnikov in moderatorja, ki nimajo tudi nič z osnovno temo. V Lignjelov 2016 so se recimo pobrisala sporočila od NF, notri je pa sedaj kar nekaj sporočil od ostalih uporabnikov in Pajer1, ki nimajo več smisla in tudi smetijo temo.
Glede moderiranja: mi je všeč, če se neprimerna sporočila pobrišejo, bi pa predlagal, da se takrat pobrišejo tudi reakcije ostalih uporabnikov in moderatorja, ki nimajo tudi nič z osnovno temo. V Lignjelov 2016 so se recimo pobrisala sporočila od NF, notri je pa sedaj kar nekaj sporočil od ostalih uporabnikov in Pajer1, ki nimajo več smisla in tudi smetijo temo.
-
al
Brez drame in teorije zarot glede mojega odhoda s foruma, ker to res ni potrebno.
Nisem drama queen a se oglašam zato, ker nikakor pa ne dovolim, da bi "zasluge" za to pripisovali komu od tistih, ki so bili v mojih zadnjih debatah/objavah z mano ali pa tistih, ki so napadli forum. To nima prav nobene direktne zveze! Nihče nima te moči, da bi me sprovociral do te mere, da bi zaradi njega odšel.
Šel sem, ker sem se tako odločil. Nič posebnega. Dovolj mi je... pa saj veste…vse sem že povedal…
Itak pa je to samo forum in srečanje na špricerju, pirčku, kavi ostane...
Ne bom se skrival, "na skrivaj opazoval" ali celo uporabljal drugega profila. To nisem jaz in to je jasno vsem, ki me poznate.
Na ZS ne odgovarjam-brez zamere in nič osebnega.
To je to. Čez par dni bo to pozabljena “zgodba” in prav je tako. Tudi nič se ne bo spremenilo.
Sčasoma bom tudi tale zapisek pobrisal.
Mirno morje.
Nisem drama queen a se oglašam zato, ker nikakor pa ne dovolim, da bi "zasluge" za to pripisovali komu od tistih, ki so bili v mojih zadnjih debatah/objavah z mano ali pa tistih, ki so napadli forum. To nima prav nobene direktne zveze! Nihče nima te moči, da bi me sprovociral do te mere, da bi zaradi njega odšel.
Šel sem, ker sem se tako odločil. Nič posebnega. Dovolj mi je... pa saj veste…vse sem že povedal…
Itak pa je to samo forum in srečanje na špricerju, pirčku, kavi ostane...
Ne bom se skrival, "na skrivaj opazoval" ali celo uporabljal drugega profila. To nisem jaz in to je jasno vsem, ki me poznate.
Na ZS ne odgovarjam-brez zamere in nič osebnega.
To je to. Čez par dni bo to pozabljena “zgodba” in prav je tako. Tudi nič se ne bo spremenilo.
Sčasoma bom tudi tale zapisek pobrisal.
Mirno morje.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost