KRAJE V VALDOLTRI
Moderatorji: moderator2, moderator
KRAJE V VALDOLTRI
Obveščam vse morjeplovce, ki imaste barke v Valdoltri naj pospravljajo stvari, ker so začeli krast!!! Našemu morjeplovcu Sundancer-ju so ukradli vse privezne štrike iz boje ter tudi bojo. Ob pregledu korpomorta sem ugotovil da je zmanjkala tudi vrtljivka. Mojemu prijatelju pa so mu ukradli nov motor znamke Mercury. Barka je bila privezana na pomol za ograjo od bolnice!!
lp
lp
Hja Bimbus, žalostno. 14 dni sem opazoval preskakovanje ograje, plezanje mimo stebra z pomočjo majhnega čolna, privezanega tik ob stebru vrat. Kljub temu, da je Sintalov avto trikrat dnevno pripeljal dol, do privezov, postal nekaj minut in se odpeljal. Je pa bilo za videt tri mladeniče, niso se kopali ali vozili z čolnom, ali ribarili in se sončili. So pa zadnje tri - štiri dni vedno bili tam. Mogoče na ogledih
. No, ne bi nikogar krivil, ker nisem videl kraje, Sundancer pa je imel svoj gliser na boji ( takrat še
).
Mi je pa tudi Hrast rekel, letos pomladi, da se je začelo z krajami. Kar ni trdnega, dobi noge.
Tako bi bilo verjetno tudi drugod ( tudi je ), da nezaščiteni vezi kar vabijo nepridiprave. Za to jim ne smemo dati priložnosti. Vse stvari na plovilih lepo pospravit, da se ne namnožijo in ukradejo še to , kar pravzaprav niso imeli v planu.
Rezanje vrvi na korpomortu, pa ima verjetno tudi drug namen, kot se okoristit boje in vrtljivke
. Mogoče zavist ? Kdo bi vedel.
Lep pozdrav
Mi je pa tudi Hrast rekel, letos pomladi, da se je začelo z krajami. Kar ni trdnega, dobi noge.
Tako bi bilo verjetno tudi drugod ( tudi je ), da nezaščiteni vezi kar vabijo nepridiprave. Za to jim ne smemo dati priložnosti. Vse stvari na plovilih lepo pospravit, da se ne namnožijo in ukradejo še to , kar pravzaprav niso imeli v planu.
Rezanje vrvi na korpomortu, pa ima verjetno tudi drug namen, kot se okoristit boje in vrtljivke
Lep pozdrav
Nam so pa prejšnji teden odpeli gliser, ki je bil na boji. Verjetno ponoči tako da se je celo noč drajsal po kamnih. Zjutraj ga je pa nek dober človek privezal na drugo bojo. Jest sem pa prišel dan ali dva zatem. Ni veliko škode, je pa potreben popravila. K sreči je bilo tisti teden zelo stabilno vreme in je minimalno valovilo.
Še kraj: Malinska (Krk)
Še kraj: Malinska (Krk)
LP Blaž
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta