Izjeme, pametnjakoviči in podobno...
Moderatorji: moderator2, moderator
Izjeme, pametnjakoviči in podobno...
Pozdravljeni vsi forumaši in nasploh odlična ekipa Morjeplovcev!
Pred kratkim smo imeli polemike o tem, kako je eden od naših rednih članov "nategnil" nekoga pri prodaji gumenjaka. Tisti bolj redni bralci tako ali tako poznate podrobnosti, kaj vse je bilo...
Kakor nam je poznano, je bil gumenjak prodan za majhen denar, prodajalec pa je tudi povedal, da je stanje pač temu primerno, torej slabše. Po nakupu se je kupec "razpištolil" in grozil s tožbami ter podobnim sranjem... No in ker se je potem kasneje vključil na forum še kupec in na polno napadel prodajalca, sem posredoval in malce "presekal" temo, saj ni bilo ravno okusno, da nekoga z imenom in priimkom, ter telefonsko številko vlačiš po forumu in vpiješ kakšna baraba je. Kdo ima prav ne vem, za ta namen so sodišča, samo kakor je nam poznano je bila prodajna cena res nizka, torej za moj okus ni bilo natege...
In ko se je vse to odvilo, sem na zasebno opozoril tudi kupca, ki je po moji oceni šel predaleč. Seveda me je napadel nazaj, zraven pa še vse vas. Za kaj vse se je šlo pod zasebno bom citiral, ker mislim, da je prav, da vidite vsi! Mogoče sem jaz kratkoviden in delam narobe...
Citat mojega prvega sporočila
Pozdravljen!
Tole kar imata vidva glede prodaje čolna vsekakor ne sodi na forum, sploh pa ne v taki obliki z imenom in priimkom. Kot so vama že napisali, če kaj ni OK, pojdita na sodišče in tam rešita!
Sicer pa je tema jasna, plinko je marsikaj razložil, res samo z ene strani, samo so pa dejstva. Ne moreš mislit, da boš za nekaj evrov dobil odličen čoln. Pač žal ne gre! Mislim, da ti je prodal po pošteno nizki ceni, tako da si vedel kaj kupuješ.
Temo sem izbrisal, ker enostavno ni primerna. Gospoda prodajalca (plinko) ne poznam, niti ga nihče od naših rednih članov ne pozna, je pa vseeno ostal na nivoju.
LP
Konec citata mojega prvega sporočila.
Citat člana cado1990:
torej,
vem da si glavni na forumu, je pa dejsvo, da mi je tip rekel da je čoln brezhiben. rad bi videl tebe na mojem mestu, in sem hotel samo ostale člane opozoriti na nepridiprava, ki mi je "izmaknil" 600eu. glavne rane čolna so bile prikrite z sikafleksi in podobnimi pizdarijami, tako da jih navaden smrtnik ne bi opazil,
hvala za izbris teme in za podpiranje kriminala!
sicer pa je ta forum itak eno samo sranje! zgledujte se malo po bmwslo, ali čemu podobnemu!
Konec citata člana cado1990.
Citat mojega odgovora
Nima smisla razpravljat kdo je dober in zakaj.
Smo pa tukaj ekipa, večina nas v nekih srednjih letih, poštimano v glavah in še kje, precej jih je tudi starejših, vse tja do 70 let in res je, kot taki se niti v sanjah ne moremo primerjati z ostalimi forumi. Pa verjemi, se tudi nočemo!
Seratorjev imamo pa hitro dovolj!
Konec citata mojega odgovora.
Citat člana cado1990:
ja se strinjam ja,
ste kar fajn ekipca ja, ki podpira prevare, čemur se lahko reče kriminal, se pravi da ste KRIMINALCI;)
mejte se fajn CARJI
No takole, to je bilo do sedaj in kdor ima kaj za dodati, naj doda tukaj...
Pred kratkim smo imeli polemike o tem, kako je eden od naših rednih članov "nategnil" nekoga pri prodaji gumenjaka. Tisti bolj redni bralci tako ali tako poznate podrobnosti, kaj vse je bilo...
Kakor nam je poznano, je bil gumenjak prodan za majhen denar, prodajalec pa je tudi povedal, da je stanje pač temu primerno, torej slabše. Po nakupu se je kupec "razpištolil" in grozil s tožbami ter podobnim sranjem... No in ker se je potem kasneje vključil na forum še kupec in na polno napadel prodajalca, sem posredoval in malce "presekal" temo, saj ni bilo ravno okusno, da nekoga z imenom in priimkom, ter telefonsko številko vlačiš po forumu in vpiješ kakšna baraba je. Kdo ima prav ne vem, za ta namen so sodišča, samo kakor je nam poznano je bila prodajna cena res nizka, torej za moj okus ni bilo natege...
In ko se je vse to odvilo, sem na zasebno opozoril tudi kupca, ki je po moji oceni šel predaleč. Seveda me je napadel nazaj, zraven pa še vse vas. Za kaj vse se je šlo pod zasebno bom citiral, ker mislim, da je prav, da vidite vsi! Mogoče sem jaz kratkoviden in delam narobe...
Citat mojega prvega sporočila
Pozdravljen!
Tole kar imata vidva glede prodaje čolna vsekakor ne sodi na forum, sploh pa ne v taki obliki z imenom in priimkom. Kot so vama že napisali, če kaj ni OK, pojdita na sodišče in tam rešita!
Sicer pa je tema jasna, plinko je marsikaj razložil, res samo z ene strani, samo so pa dejstva. Ne moreš mislit, da boš za nekaj evrov dobil odličen čoln. Pač žal ne gre! Mislim, da ti je prodal po pošteno nizki ceni, tako da si vedel kaj kupuješ.
Temo sem izbrisal, ker enostavno ni primerna. Gospoda prodajalca (plinko) ne poznam, niti ga nihče od naših rednih članov ne pozna, je pa vseeno ostal na nivoju.
LP
Konec citata mojega prvega sporočila.
Citat člana cado1990:
torej,
vem da si glavni na forumu, je pa dejsvo, da mi je tip rekel da je čoln brezhiben. rad bi videl tebe na mojem mestu, in sem hotel samo ostale člane opozoriti na nepridiprava, ki mi je "izmaknil" 600eu. glavne rane čolna so bile prikrite z sikafleksi in podobnimi pizdarijami, tako da jih navaden smrtnik ne bi opazil,
hvala za izbris teme in za podpiranje kriminala!
sicer pa je ta forum itak eno samo sranje! zgledujte se malo po bmwslo, ali čemu podobnemu!
Citat mojega odgovora
Nima smisla razpravljat kdo je dober in zakaj.
Smo pa tukaj ekipa, večina nas v nekih srednjih letih, poštimano v glavah in še kje, precej jih je tudi starejših, vse tja do 70 let in res je, kot taki se niti v sanjah ne moremo primerjati z ostalimi forumi. Pa verjemi, se tudi nočemo!
Seratorjev imamo pa hitro dovolj!
Konec citata mojega odgovora.
Citat člana cado1990:
ja se strinjam ja,
ste kar fajn ekipca ja, ki podpira prevare, čemur se lahko reče kriminal, se pravi da ste KRIMINALCI;)
mejte se fajn CARJI
No takole, to je bilo do sedaj in kdor ima kaj za dodati, naj doda tukaj...
Se mi zdi, da moram tudi jaz podat odgovor, ker sva z Plinkotom takrat bila malo bolj na ostro. Žal mi je edino mojega komentarja, o bumerangu. Skratka da se vse hitro vrne. Razburilo me je pač pisanje Plinkota, "češ sem bral o tebi in vidim , da rad provociraš". Ker to sploh ni moj način, razen pri nekaterih članih, kateri so tudi drugim šli na živce ( glede tega sem dobil kar nekaj ZS v podporo meni).
Nepremišljena reakcija z moje strani, je bila na pisanje "kupca", kako je bil nategnjen, pa sem takoj verjel. Možno da je bilo nekaj napak, ampak kot piše Admin, o tem lahko sodi le pravosodje. Se je pa izkazalo, da je cado razvajen in nevzgojen šmrkolin, kar pa se ni prej dalo razbrat iz njegovega pisanja.
Škoda da ni te besede tebi, Admin, pisal na forum. Bi se takoj videlo kakšen karakter je. Zelo negativen.
Glede prodaje in kupnje , pa imam svoje mnenje.
Kar se pa tiče zrelosti pri komunikaciji , pa tako, Plinko 5, cado1990 pa čisti šus, ker taki osebki nimajo kaj iskat na Morjeplovcu.
Plinko mi je pisal na ZS, da je brez veze, da nadaljujeva z zbadanjem en drugega. Sedaj mu odgovorim, JA in v sporu z cadom ima vso mojo podporo in razumevanje.
Proti zlaganju in tako hranjenje gumonov, pa sem še vseeno
.
LP
Nepremišljena reakcija z moje strani, je bila na pisanje "kupca", kako je bil nategnjen, pa sem takoj verjel. Možno da je bilo nekaj napak, ampak kot piše Admin, o tem lahko sodi le pravosodje. Se je pa izkazalo, da je cado razvajen in nevzgojen šmrkolin, kar pa se ni prej dalo razbrat iz njegovega pisanja.
Škoda da ni te besede tebi, Admin, pisal na forum. Bi se takoj videlo kakšen karakter je. Zelo negativen.
Glede prodaje in kupnje , pa imam svoje mnenje.
Kar se pa tiče zrelosti pri komunikaciji , pa tako, Plinko 5, cado1990 pa čisti šus, ker taki osebki nimajo kaj iskat na Morjeplovcu.
Plinko mi je pisal na ZS, da je brez veze, da nadaljujeva z zbadanjem en drugega. Sedaj mu odgovorim, JA in v sporu z cadom ima vso mojo podporo in razumevanje.
Proti zlaganju in tako hranjenje gumonov, pa sem še vseeno
LP
Do sedaj smo se uspešno borili proti takim zadevam in upam da se bomo še naprej. Večini uporabnikom je forum všeč tak kot je, zato naj izjeme zapustijo naše vrste in si najdejo forum ki bo njim po meri. Spore ob prodaji pa naj rešujejo sodišča. Cado1990 pa bo še malo zrastel in potem drugače gledal na te stvari, upam. Zmerjati nekoga s kriminalcem pa je tudi kaznivo, zato je pametno premisliti preden bleješ neumnosti.
lpg
lpg
https://medisken.si
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Enkrat sem ze napisal pa bom se enkrat. OTROCI OSTANEJO OTROCI!!!! Menim, da forumi niso namenjeni zmerjanju, razlaganju kako je kdo koga nat... pri prodaji, hvaljenju in pametovanju. Forumi so namenjeni izmenjavi mnenj, razglabljanu, zabavi, izmenjavi podatkov... Skratka forumi naj bi bili v pomoč! Admin pravilno, da brišeš take spote in vzdržuješ forum na visokem nivoju. To, da pa se zmerja nekoga s kriminalcem v javnosti in še to v pisni obliki je pa definitivno zrelo za sodišče.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
- dole
- Viceadmiral
- Kraj: gorenjska - center galaksije
glede na to, da ma revež kar nekaj težav z komuniciranjem in tolmačenjem kaj kriminal sploh je......
res se mi smili bogi revček če hočeš nekaj met za 600 €
ne poznam zgodbe ampak samo če povem moji izkušnji dva čolna oba motorja kasneje ugotovljeno v kurcu (skupaj gnarja 4000 mark in 5000€) pa kaj češ tako pač je kupiš in moliš, da bo delal. Če dela super če ne pa si v dreku, pač popravljaš in se s tem naučiš največ kar se tiče pomorskega motoroznanstva sploh.
res se mi smili bogi revček če hočeš nekaj met za 600 €
ne poznam zgodbe ampak samo če povem moji izkušnji dva čolna oba motorja kasneje ugotovljeno v kurcu (skupaj gnarja 4000 mark in 5000€) pa kaj češ tako pač je kupiš in moliš, da bo delal. Če dela super če ne pa si v dreku, pač popravljaš in se s tem naučiš največ kar se tiče pomorskega motoroznanstva sploh.
To, da je na katerm forumu višji in prijaznejši nivo, ni treba razglabljati. Enostavno tega prebiraš in druge ignoriraš. Tudi, če ti neka družba ni všeč, jo še ne moreš označiti s prevaranti in kriminalci.
Če pa je bil nekdo nategnjen z nakupom, še vedno ostajate dve možnosti.
1. zakon RS , ki ščiti potrošnike in pravna služba. in
2. balkanso iskanje pravice.
za prvo moraš imeti potrpljenje in denar, za drugo pa jajca ("muda" op.p.)
Če ni ne prvega ne drugega, še vedno ostaneta oči pa mami in seveda INTERNET
Če pa je bil nekdo nategnjen z nakupom, še vedno ostajate dve možnosti.
1. zakon RS , ki ščiti potrošnike in pravna služba. in
2. balkanso iskanje pravice.
za prvo moraš imeti potrpljenje in denar, za drugo pa jajca ("muda" op.p.)
Če ni ne prvega ne drugega, še vedno ostaneta oči pa mami in seveda INTERNET
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Vsi smo bili po malem kdaj nategnjeni (nekateri smo bili - ne samo malo). V forumu nismo nikoli uporabljali imen in priimkov in ko sem to videl na forumu sem Cada 1990 obvestil preko ZS. Omenjeni mi je poslal ZS nazaj..... sem vse zbrisal, ker ni omembe vredno. Pač razumem, da imamo vsi svoje "žute minute".
Vsi mi vemo, da je forum nastal iz ljubezni do navtike, da si pomagamo pri težavah, da pokomentiramo, da se družimo,.... Na drugih forumih nisem prisoten in res nimam potrebe da bi bil in če je omenjeni forum tako dober, to ve on in drugi uporabniki. Veliko sreče. Po imenu foruma pa si mislim, da ima fant pri svojih 19tih letih omenjeno vozilo ali vsaj željo po njem. In glede na preprodajo in oglase, ga lahko ima ali pa ga bo kmalu imel. Jaz te sreče nisem imel, v njegovih letih, se pravi pred tridesetimi leti je za nas bil Fičko kot danes Bentley.
Sem pa kupil maestrala 9 točno pred 28timi leti s Tomos 4 za 2.200.000,00 dinarjev, kar so bile 3 doooobre knapovske plače.
V življenju je tako kot na tem forumu: eden gre, 50 novih pride! To pa pove kvaliteto foruma!
Le naprej fantje in hvala tebi urednik, da si s tem začel!
LP

Vsi mi vemo, da je forum nastal iz ljubezni do navtike, da si pomagamo pri težavah, da pokomentiramo, da se družimo,.... Na drugih forumih nisem prisoten in res nimam potrebe da bi bil in če je omenjeni forum tako dober, to ve on in drugi uporabniki. Veliko sreče. Po imenu foruma pa si mislim, da ima fant pri svojih 19tih letih omenjeno vozilo ali vsaj željo po njem. In glede na preprodajo in oglase, ga lahko ima ali pa ga bo kmalu imel. Jaz te sreče nisem imel, v njegovih letih, se pravi pred tridesetimi leti je za nas bil Fičko kot danes Bentley.
Sem pa kupil maestrala 9 točno pred 28timi leti s Tomos 4 za 2.200.000,00 dinarjev, kar so bile 3 doooobre knapovske plače.
V življenju je tako kot na tem forumu: eden gre, 50 novih pride! To pa pove kvaliteto foruma!
Le naprej fantje in hvala tebi urednik, da si s tem začel!
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
pozdravljeni-
ste pa res neprijazni do kupca cado 1990
-res ni lepo da napada našega-mojega-ADMINA ampak je upravičen,da se mu mi -KRIMINALCI
OPRAVIČIMO-.zato te cado 1990 vabim,da se nam v četrtek pridružiš na sestanku-jaz ti še častim hrano in pijačo-in se ti bomo vsi KRIMINALCI opravičili,jaz se ti bom sicer na -balkanski način-mogoče celo ostali
zato vljudno vabljen---------drvarnico pa sem že rezerviral,bomo malo drve zlagali-

ste pa res neprijazni do kupca cado 1990
OPRAVIČIMO-.zato te cado 1990 vabim,da se nam v četrtek pridružiš na sestanku-jaz ti še častim hrano in pijačo-in se ti bomo vsi KRIMINALCI opravičili,jaz se ti bom sicer na -balkanski način-mogoče celo ostali
zato vljudno vabljen---------drvarnico pa sem že rezerviral,bomo malo drve zlagali-
Lp CC
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta