Na dan Žena!
Moderatorji: moderator2, moderator
Na dan Žena!
.
Pa kaj in zakaj se je to zgodilo, in to ravno na Praznik, in to mednarodni?
Kar preveč vprašanj za mene samega. Prosim, če mi pomagate odgovoriti, Zakaj se je tole
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 46, dne Pon Mar 08, 2010 21:35
zgodilo ravno na ta dan. Hudirja, a je z nami vse v redu? Kaj pa romantika in razvajanje boljših polovic? Ali pa smo bili toliko pridni, da so nam zvečer dovolile malo poškilit na Morjeplovca?
Bomo videli še izjave drugih.
LP
.
Pa kaj in zakaj se je to zgodilo, in to ravno na Praznik, in to mednarodni?
Kar preveč vprašanj za mene samega. Prosim, če mi pomagate odgovoriti, Zakaj se je tole
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 46, dne Pon Mar 08, 2010 21:35
zgodilo ravno na ta dan. Hudirja, a je z nami vse v redu? Kaj pa romantika in razvajanje boljših polovic? Ali pa smo bili toliko pridni, da so nam zvečer dovolile malo poškilit na Morjeplovca?
Bomo videli še izjave drugih.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
8. marec, je pravzaprav tudi naš praznik. Kupiš nageljček, popoldan in zvečer pa gredo babnce ven in mi zadihamo z polnimi plučmi. Izbiramo lahko sami program katerega bomo gledali, če koga napihuje, mirne duše lahko prdne, brez posledic ( razen za njegov nos ), na fotelju si lahko privoščimo kakšen sendvič in kokto, ali pivo, brez bojazni da bi se nas uvrstilo med štirinožne sesalce z močnim rilcem za kopanje po blatu in alfa alkoholike, pa še, kot je že Polanc omenil, si z kolegi mirne duše lahko privoščimo partijo taroka, brez neporebnega gledanja na uro, potem pa smo naenkrat zaspani ali nas začne šraufat, ko se bliža hora legalis.
V resnici en lep sproščujoč praznik
.
LP
V resnici en lep sproščujoč praznik
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost