Atilone
Moderatorji: moderator2, moderator
Atilone
javno se opravičujem Atilonu, da sem kot recimo nov član zmotil morjeplovsko idilo na tem forumu, nekaterim sem poizkusil pomagat a je žal Atilone v vseh zadevah pametneješi od mene zato se globoko opravičujem in bom v bodoče sodeloval le v tistih debatah o katerih nekaj vem
vse ostalo bo pa dopolnil Atilone
kot do sedaj pa me lahko kdaj koli povprašate o gumenjakih preko ZS ali vsi tisti, ki imate moj gsm tudi tam
lepo pozdravljeni
P.S. Sem hotel letos na turo z novo hrenovko(kot jo imenuje Atilone) pa nima smisla.
vse ostalo bo pa dopolnil Atilone
kot do sedaj pa me lahko kdaj koli povprašate o gumenjakih preko ZS ali vsi tisti, ki imate moj gsm tudi tam
lepo pozdravljeni
P.S. Sem hotel letos na turo z novo hrenovko(kot jo imenuje Atilone) pa nima smisla.
Jaz se mu tudi opravičujem, ker po pravilih se zobatci lovijo na viško panulo z 110 svinci, vsaj tako v starejših knjigah piše, do letnika 2003, ampak jaz pa včasih lovim tudi na palico, skoraj vedno lovim hrati z njo na površini, drugače pa tudi z downrigerjem, svincem v komadu(piombo guardiano), ali pa z Z-Wingom, katerega sem pred 6 leti uvažal in tako spoznal veliko ribičev, pa tudi sedaj jih imam še par na zalogi. Pač odvisno ali lovim na živo vabo ali na umetno. Palice, ki jih uporabljam pa so Shimano TLD komplet 20lbs in en Penn-ov komplet 30lbs, ker se ne ukvarjam z Big Gameom, nažalost imam vsaj 100lbs, prenežne palice.
Res pa je da lovim tudi z tehniko vertical jigging imam tudi en komplet Stella SW z Trevala palico, vendar žal tega ni v literaturi do leta 2003, tako kot Tataki, pa Kabura, pa Inchiku, itd....
Res pa je da lovim tudi z tehniko vertical jigging imam tudi en komplet Stella SW z Trevala palico, vendar žal tega ni v literaturi do leta 2003, tako kot Tataki, pa Kabura, pa Inchiku, itd....
lažje povem,kot kaj napišem,-nekaterim,gre to odlično od rok-pa bom vseeno napisal še eno bedarijo-ampak danes bolj poučno
vseeno pa mislim,da se vama nima smisla preveč ukvarjat s pacientom,ki hoče biti vedno prvi-
Atilone tu si brcnil v temo,ker nekaj je zdrava zajebancija ali po moje-pikanje-in
pri tem nihče od nas ne bo zameril in vedno si bomo z veseljem in nasmeškom stisnili roko,tole pisanje pa je res žaljivo in primerno za -MUDOVLEK-na naslednjem srečanju-s takšnim odnosom res ne bogatimo našega prijateljstva in mi ni všeč,da se žalimo in ponižujemo,ker smo vsi iz enake p.m.prišli na svet
---sem Slo prvak v borilni veščini,-pa se s tem ne hvalim-pa mi reč če si upaš,da sem idiot,pa budala in itd,boš videl kak boš na naslednjem srečanju-a je to za tebe normalen dialog in izmenjava mnenj-za mene ne-
mislim,da nima smisla nadaljevat v tej smeri,zato vse upletene pozivam,da končate z to oslarijo in začnemo od začetka-če ne,bo mudovlek pel
tudi sam sem ribič,že skoraj 30 let sicer sladkovodni,--pa nobenemu ne solim pameti,pa bi jo lahko--o morskem nimam pojma,imam nekaj trofej,tudi eno blizu 60 kg izpred 20 let,ko sem vrgel nazaj čez ramo-pa se še zdaj drži za plovec-
Gaso in MareC -vidva pa na -juriš-sam ne po Atilonu ,ampak po morskih ribah

vseeno pa mislim,da se vama nima smisla preveč ukvarjat s pacientom,ki hoče biti vedno prvi-
Atilone tu si brcnil v temo,ker nekaj je zdrava zajebancija ali po moje-pikanje-in
pri tem nihče od nas ne bo zameril in vedno si bomo z veseljem in nasmeškom stisnili roko,tole pisanje pa je res žaljivo in primerno za -MUDOVLEK-na naslednjem srečanju-s takšnim odnosom res ne bogatimo našega prijateljstva in mi ni všeč,da se žalimo in ponižujemo,ker smo vsi iz enake p.m.prišli na svet
---sem Slo prvak v borilni veščini,-pa se s tem ne hvalim-pa mi reč če si upaš,da sem idiot,pa budala in itd,boš videl kak boš na naslednjem srečanju-a je to za tebe normalen dialog in izmenjava mnenj-za mene ne-
mislim,da nima smisla nadaljevat v tej smeri,zato vse upletene pozivam,da končate z to oslarijo in začnemo od začetka-če ne,bo mudovlek pel
tudi sam sem ribič,že skoraj 30 let sicer sladkovodni,--pa nobenemu ne solim pameti,pa bi jo lahko--o morskem nimam pojma,imam nekaj trofej,tudi eno blizu 60 kg izpred 20 let,ko sem vrgel nazaj čez ramo-pa se še zdaj drži za plovec-
Gaso in MareC -vidva pa na -juriš-sam ne po Atilonu ,ampak po morskih ribah
Lp CC
AnnaMary, sem videl tvoj prejšni post in ne vem zakaj si ga spremenila, ker jaz spoštujem ženske in vsekakor upoštevam njihovo mnenje, pač morem, če ne pa znajo bit problemi
Bom odgovoril na tvoj 1. post v tej temi, mi je pa všeč, da me imenuješ Gasi, ker tako me kličejo moji nečaki
:
Glede slike g. Egona v filmu, slika je javno objavljena na internetu, tako da mora avtor pač sam premisliti kaj objavlja, ni nobenih avtorskih problemov glede tega, ker sem uporabil javno objavljeno fotografijo. MareC ne poznam, razen preko forumov pred morjeplovcem, cca 6 let nazaj, kot veliko tudi drugih članov.
Glede na očitke, da sem v svojih postih zahteval, da se gospod Egon predstavi, se motiš, saj sem pregledal vse svoje poste, tega ni in Admin ni kaj brisal kot si napisala, zato so tvoji očitki Adminu neutemeljeni, lahko tudi sama preveriš vse moje poste, če se ti da, res pa je da je g. Atilone, že po mojih cca 15 postih začel z svojo gonjo.
Glede njegovih objav na D forumu jih je pa zelo veliko celo 11:
http://forum.yacht.de/member.php?s=0e3a ... df&u=50456
Pa še nekaj o visokonapetostni varovalki med štarterjem in akumulatorjem:
http://www.conrad-forum.com/viewtopic.p ... highlight=
Pač je treba paziti kaj kdo javno objavlja na internetu.
Čakam slike ulova, pa končanje barke,...., rezultati so važni, teoretikov je povsod dovolj, ljudje pač niso butli, tako kot meni Atilone.
Žal ali pa na srečo sem pa jaz takšen, da se ne pustim j...t.
Bom odgovoril na tvoj 1. post v tej temi, mi je pa všeč, da me imenuješ Gasi, ker tako me kličejo moji nečaki
Glede slike g. Egona v filmu, slika je javno objavljena na internetu, tako da mora avtor pač sam premisliti kaj objavlja, ni nobenih avtorskih problemov glede tega, ker sem uporabil javno objavljeno fotografijo. MareC ne poznam, razen preko forumov pred morjeplovcem, cca 6 let nazaj, kot veliko tudi drugih članov.
Glede na očitke, da sem v svojih postih zahteval, da se gospod Egon predstavi, se motiš, saj sem pregledal vse svoje poste, tega ni in Admin ni kaj brisal kot si napisala, zato so tvoji očitki Adminu neutemeljeni, lahko tudi sama preveriš vse moje poste, če se ti da, res pa je da je g. Atilone, že po mojih cca 15 postih začel z svojo gonjo.
Čakam slike ulova, pa končanje barke,...., rezultati so važni, teoretikov je povsod dovolj, ljudje pač niso butli, tako kot meni Atilone.
http://www.boote-forum.de/index.php
Obstajajo tudi drugi forumi, šjor gaso, ampak za tebe je to španska vas. kot za onega drugega. Recimo obstaja tudi
http://www.schlauchboot-online.at/index.php
, v tem forumu imajo celo svojo rubriko- RIB-s, g. hrenovkar.
Gospodu lipniku, kateri me pa imenuje PACIENT, pa lahko samo rečem, ti si ta tvojo borilno veščino lahko vtakneš nekam. So me že z noži napadali pa so dobili svoje, z lastnimi noži, tudi z pištolo, baretko, pa sem jo kakor lastnika kateremu sem jo odvzel, predal policiji, tako da ti samo malo objasnim, da ni človeka na svetu katerega bi se bal, in ti gospod iz škalc ( kje je to sploh, bogu za hrbtom) če si že mojster veščine ( me prav zanima kake, verjetno rokoborbe, tam se fantiči lahko valjajo skupaj, pa vseeno zgleda kot šport) je veliki mojster karateja iz japonske rekel: Vaje, delane brez udarcev v trdi predmet, so kakor sadna drevesa , brez sadja, ne obrodijo in niso za rabo
. Z Jiu jitsom pa sem gor rasel, do poznih let, gospod iz škalc. Največ, kar me jih je napadlo naenkrat, jih je bilo 11. Zlomljena čeljust, zlomljen in od spodaj odtrgan nos, zlomljena ključnica, je rezime, in to so bili izbrani taglavni, ostali kateri niso bili tako hitri pri pobegu, so se zadovoljili z zaušnicami, z tem, da je na žalost od pritiska počil enemu bobnič. Edino za tega mi je bilo hudo, nisem hotel povzročit trajnih posledic. Ko se pa srečava v MB, pa obvezno greva na pijačo.
Tako gospod iz škalc, sem se še jaz spustil pod moj nivo, samo zato, da bi me taki podnivojaši razumeli. Sedaj pa se pokakaj, ali me obišči, imaš moj naslov ali pa drži gobček. In to bo zadnje moje pisanje na takem nivoju, sem se kar ohladil.
Obstajajo tudi drugi forumi, šjor gaso, ampak za tebe je to španska vas. kot za onega drugega. Recimo obstaja tudi
http://www.schlauchboot-online.at/index.php
, v tem forumu imajo celo svojo rubriko- RIB-s, g. hrenovkar.
Gospodu lipniku, kateri me pa imenuje PACIENT, pa lahko samo rečem, ti si ta tvojo borilno veščino lahko vtakneš nekam. So me že z noži napadali pa so dobili svoje, z lastnimi noži, tudi z pištolo, baretko, pa sem jo kakor lastnika kateremu sem jo odvzel, predal policiji, tako da ti samo malo objasnim, da ni človeka na svetu katerega bi se bal, in ti gospod iz škalc ( kje je to sploh, bogu za hrbtom) če si že mojster veščine ( me prav zanima kake, verjetno rokoborbe, tam se fantiči lahko valjajo skupaj, pa vseeno zgleda kot šport) je veliki mojster karateja iz japonske rekel: Vaje, delane brez udarcev v trdi predmet, so kakor sadna drevesa , brez sadja, ne obrodijo in niso za rabo
Tako gospod iz škalc, sem se še jaz spustil pod moj nivo, samo zato, da bi me taki podnivojaši razumeli. Sedaj pa se pokakaj, ali me obišči, imaš moj naslov ali pa drži gobček. In to bo zadnje moje pisanje na takem nivoju, sem se kar ohladil.
očitno ne, ker tvoj PRIMITIVIZEM vedno znova kažeš s vsakim tvojim odgovorom na posameznikov post, zelo čudno, da na nebalkanskih forumih ubiraš drugačne besede, a te je mogoče sram od kod prihajaš-da se tam delaš svetovljana
no, sedaj si Atilone, pokazal svoj pravi malomeščansko-primitivistični obraz
lahko te je v V DNO DUŠE SRAM ZA TA TAKO KOMUNIKACIJO
resnično UPAM, da bo admin ukrepal
no, sedaj si Atilone, pokazal svoj pravi malomeščansko-primitivistični obraz
lahko te je v V DNO DUŠE SRAM ZA TA TAKO KOMUNIKACIJO
resnično UPAM, da bo admin ukrepal
Gaso napisal/-a:AnnaMary, sem videl tvoj prejšni post in ne vem zakaj si ga spremenila, ker jaz spoštujem ženske in vsekakor upoštevam njihovo mnenje, pač morem, če ne pa znajo bit problemi
Bom odgovoril na tvoj 1. post v tej temi, mi je pa všeč, da me imenuješ Gasi, ker tako me kličejo moji nečaki:
Hudo si zaklompleksan. Tam sediš in povsod iščeš forume kjer sem se včlanil. Nimam pojma zakaj omenjaš tudi forum od Conrada, kjer sem postavil vprašanje in ti marca lansko leto. Gaso, meni ni nerodno vprašat česar ne vem in česar ne najdem , da bi se učil. Bolje tako, kot pa ostati neznalica ( saj razumeš srbohrvatski, ali ne ? ), kakršna si zaradi nekega "ponosa" ne upaš nič vprašat. Taki pač do konca ostanejo buteljni.
Sedaj pa grem za deset stopnic zopet nazaj gor, dosti je bilo izrečenih oslarij, kot kaki najstniki. Ti podam roko, da boš lažje prišel gor, ali boš raje ostal podaj v tvoji družbi. Tarok v tri je pa itak bolj zanimiv. ciao
Gaso napisal/-a:AnnaMary, sem videl tvoj prejšni post in ne vem zakaj si ga spremenila, ker jaz spoštujem ženske in vsekakor upoštevam njihovo mnenje, pač morem, če ne pa znajo bit problemi
Bom odgovoril na tvoj 1. post v tej temi, mi je pa všeč, da me imenuješ Gasi, ker tako me kličejo moji nečaki:
E moj gasi, uporabil si ravno tisto mojo fotografijo za tvoj režiserski prvenec, na kateri držim ulovljenega ugorja, očiščen in brez glave točno 100 cm teža očiščenega brez glame, 3,10 kg. Pa kaj venomer sebi pljuvaš v krožnik. Na eni drugi sliki sem tudi dal moj ulov gor, dva brancina štiri očade iglica in šnur, ampak vzrok slikanja je bil edino radi tega, ker sem od jutra do večera obnavljal notranjost vikenda in me je tamala prisilila, da sva šla lovit, poleg zelo močnih bolečin, ampak je bila tako v elementu, da sem stisnil zobe in sva šla in ker je še posebej v takih pogojih bil ulov dober, je tamala slikala da se je kar kadilo. Vem da bi ti tole vrgel nazaj, ker si navajen večjih ulovov in masovnejših ( mogoče radi požrešnosti, kaj vem, mi eni pa smo kar zadovoljni z tem. Si kdaj dobil 1,8 kg brancina na 0,10 predvrvico ( navadno). Ne sigurno ne, ker tu pa je potrebna praksa v drilu.
.
Upam. da se s tem, ko pišem in pametujem v tej temi, že avtomatsko ne prijavljam na porcijo bušk, zlomov kosti, hematomov, izbitih zob,........, ker nimam drugih pasov, kot usnjenih. Je pa teh več in različnih barv.
Koliko in kaj, je kot rekla kazala! Kot farške babe, ki znajo marsikatero zgodbico napihnit do neslutenih višav in širjav.
Meni ne diši, da se med nami na forumu izvaja ocenjevanje osebnostnih lastnosti. Pa razni nivoji, stopnice, predali, stalaže.......!
Ko komuniciram preko neta z nekom in vsemi, moram odmislit miselni vzorec osebe, ker debatiramo o določenem problemu, noviteti inkajvemkajševsemogoče, do šal, ugank in zbadanja, "z**ebavanja-zezanja" določene osebe, katera nastavi hrbet, da prenese marsikatero pikro, smešno toda ne žaljivo.
Ma kaj se niste začel obmetavat in zmerjat prejšnji teden, ko je bil v Hali Tivoli postavljen ring in bi bili "Forfarerji" Dejana Zavca.
Osebno poznam dva od treh vpletenih. Kaj imate vi trije in podobni, res tako močno karizmo in ego, da se že napihuje mišice? Kje vidite smisel tega? Menim, da ni potrebe nadaljevat na teh nivojih, ker forum s tem ne pridobi nič, nula.
Mare c, pojdi v vodo tam na Unijah,
Gaso, pojdi na vodo tam okoli Suska,
Atilone, tudi ti na, v, pod barko,
da bomo brali konkretne zadevčine, ne pa "telenovele".
"Učas, ko smo se še pustil komandirat, so rekl:
Vsak u svoj kot pa mir, sicer boste vidl hudiča!"
Bomo videli, kaj bomo videli!
LP
.
Upam. da se s tem, ko pišem in pametujem v tej temi, že avtomatsko ne prijavljam na porcijo bušk, zlomov kosti, hematomov, izbitih zob,........, ker nimam drugih pasov, kot usnjenih. Je pa teh več in različnih barv.
Koliko in kaj, je kot rekla kazala! Kot farške babe, ki znajo marsikatero zgodbico napihnit do neslutenih višav in širjav.
Meni ne diši, da se med nami na forumu izvaja ocenjevanje osebnostnih lastnosti. Pa razni nivoji, stopnice, predali, stalaže.......!
Ko komuniciram preko neta z nekom in vsemi, moram odmislit miselni vzorec osebe, ker debatiramo o določenem problemu, noviteti inkajvemkajševsemogoče, do šal, ugank in zbadanja, "z**ebavanja-zezanja" določene osebe, katera nastavi hrbet, da prenese marsikatero pikro, smešno toda ne žaljivo.
Ma kaj se niste začel obmetavat in zmerjat prejšnji teden, ko je bil v Hali Tivoli postavljen ring in bi bili "Forfarerji" Dejana Zavca.
Osebno poznam dva od treh vpletenih. Kaj imate vi trije in podobni, res tako močno karizmo in ego, da se že napihuje mišice? Kje vidite smisel tega? Menim, da ni potrebe nadaljevat na teh nivojih, ker forum s tem ne pridobi nič, nula.
Mare c, pojdi v vodo tam na Unijah,
Gaso, pojdi na vodo tam okoli Suska,
Atilone, tudi ti na, v, pod barko,
da bomo brali konkretne zadevčine, ne pa "telenovele".
"Učas, ko smo se še pustil komandirat, so rekl:
Vsak u svoj kot pa mir, sicer boste vidl hudiča!"
Bomo videli, kaj bomo videli!
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Atilone,eh to ni nič-jaz sem jih 30 nalomu naenkrat,pol sem pa bejžu
brezveze je da komentiraš,ker mene ne boš sprovociral,vidim pa,da si pretrd za našo družbo,ker ne poznaš zdrave zajebancije
men je reku moj sensei -namesto da udariš se nasmej in ustvari šalo
če ne bi blo heca,še otrok ne bi blo
je pa škoda,da si nisi ogledal zadnjič rudarskega muzeja v ŠKALAH
ŠKALE so super kraj,pridi vidi in se čudi kaj ti LIPNIK nudi-
jaz pa sitno brojim 006 tralala
brezveze je da komentiraš,ker mene ne boš sprovociral,vidim pa,da si pretrd za našo družbo,ker ne poznaš zdrave zajebancije
men je reku moj sensei -namesto da udariš se nasmej in ustvari šalo
če ne bi blo heca,še otrok ne bi blo
je pa škoda,da si nisi ogledal zadnjič rudarskega muzeja v ŠKALAH
ŠKALE so super kraj,pridi vidi in se čudi kaj ti LIPNIK nudi-
jaz pa sitno brojim 006 tralala
Lp CC
Pajer1, kot v navadi, imaš prav. Samo jaz sem samo človek in kot človek z visokim nivojem provociranja od drugih, ampak vseeno obstaja neka meja, do katere sem pripravljen pustit provokacijo. Je pa vse tudi odvisno od stanja v katerem sem in v zadnjih dneh, se je vsipalo ogromno stvari na mene, pri katerih marsikdo ne bi imel četrt te tolerance katero sem jaz pokazal sedaj. Vem da tudi jaz z odgovori na provokacije , smetim Morjeplovca in sem sam na sebe jezen ko sem dopustil da je prišlo tako daleč. potem pa se še vmeša lipnik, me ima za pacijenta, se hvali z borilnimi veščinami, nazadnje pa pravi da ne razumem ZDRAVE ZAJEBANCIJE. To zdravo zajebancijo ga je verjetno naučil njegov sensei ( Verjetno imaš doma celo zbirko filmov od Brus Liya in raznih sensejev z naglavnimi lučkami. No ja sedaj si, po napihuvanju mišic in hvalisanju, začel vse obračat na humor. Tale tvoj kot ga imenuješ humor, pa nima prav nič skupnega z dejanskim, resničnim humorjem.
Kako naj vidim kaj mi ve lipnik nudit, ko se pa skrivaš. Od mene imate na forumu vse, cel življenjepis ( povezan med razne debate ), tudi fotografije moje so zgoraj, torej je človek kateri za mene izjavi , da se skrivam za svojim Morjeplovskim imenom, ali nepismen ali pa enostavno neumnež, skregan z razmišljanjem normalne človeške družbe. Poleg tega pa zapravi, namesto popolnega odgovora članu kateri ima vprašanje za nas, kar bi bila normalna reakcija člana kateri hoče pomagat z svojim znanjem, zapravi več časa in išče po raznih D forumih število mojih izjav. Preberi si kaj smo se pogovarjali, samo škoda da ni v hrvaščini napisano , ane.
Kako naj vidim kaj mi ve lipnik nudit, ko se pa skrivaš. Od mene imate na forumu vse, cel življenjepis ( povezan med razne debate ), tudi fotografije moje so zgoraj, torej je človek kateri za mene izjavi , da se skrivam za svojim Morjeplovskim imenom, ali nepismen ali pa enostavno neumnež, skregan z razmišljanjem normalne človeške družbe. Poleg tega pa zapravi, namesto popolnega odgovora članu kateri ima vprašanje za nas, kar bi bila normalna reakcija člana kateri hoče pomagat z svojim znanjem, zapravi več časa in išče po raznih D forumih število mojih izjav. Preberi si kaj smo se pogovarjali, samo škoda da ni v hrvaščini napisano , ane.
OK, dobro, pomerili ste koliko ima kdo dolgega, SEDAJ PA MIR!!!
PA PORKA DUŠ, A SE RES NE DA KDAJ DRŽAT GOBEC???
Se oproščam na mojih izrazih, ni v moji navadi, samo tukaj res greste predaleč.
Tem pa ne bom brisal! Zakaj bi to počel? Vsak odgovarja za svoje napisano, mnenje o vsakemu posamezniku pa si povprečen bralec ustvari sam.
FANTJE, NEHAJTE!!!
PA PORKA DUŠ, A SE RES NE DA KDAJ DRŽAT GOBEC???
Se oproščam na mojih izrazih, ni v moji navadi, samo tukaj res greste predaleč.
Tem pa ne bom brisal! Zakaj bi to počel? Vsak odgovarja za svoje napisano, mnenje o vsakemu posamezniku pa si povprečen bralec ustvari sam.
FANTJE, NEHAJTE!!!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta