Srečanje maj
Moderatorji: moderator2, moderator
Če misliš na 13. maj leto gospodovo 2010 potem je na naslovu:
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=1822url
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=1822url
Morje da in morje vzame.
Da pa se ne boš mučil in listal vseh 68 strani pa še tole.
Objavljeno: Pon Maj 10, 2010 19:33 Naslov sporočila:
--------------------------------------------------------------------------------
Majsko srečanje Morjeplovcev!
Po današnjem štetju nas bo vsaj 25.
Dobimo se torej v četrtek, 13. maja v Restavraciji Lambada v Strunjanu.
Dostop je po cesti , ki pelje mimo hotela "Krka", do kopališča v Strunjanu in potem po ozki cesti do restavracije. Kljub prometnemu znaku, je dostop z avtom dovoljen do restavracije.
Preden se vsedemo za mizo bi se sprehodili do strunjanskega križa in pogledali v Mesečev zaliv. Kakih 20 min hoje navzgor potem pa lep razgled na slov.morje. Kogar zanima sprehod do Križa, dobimo se ob 18.oo na parkingu. Ostali pa v gostilno, nekaj za pojest bo okrog 19.00
Še glede teme večera. Nismo dobili nobenih predlogov-ostali smo pri" Panuli".
Animatorja ni, pričakujemo konstruktivno sodelovanje naših strokovnjakov na tem področju. Začne tisti, ki ima najdaljše roke za "taaaka riba".
Za event vprašanja moj tel. 041 677 239
Objavljeno: Pon Maj 10, 2010 19:33 Naslov sporočila:
--------------------------------------------------------------------------------
Majsko srečanje Morjeplovcev!
Po današnjem štetju nas bo vsaj 25.
Dobimo se torej v četrtek, 13. maja v Restavraciji Lambada v Strunjanu.
Dostop je po cesti , ki pelje mimo hotela "Krka", do kopališča v Strunjanu in potem po ozki cesti do restavracije. Kljub prometnemu znaku, je dostop z avtom dovoljen do restavracije.
Preden se vsedemo za mizo bi se sprehodili do strunjanskega križa in pogledali v Mesečev zaliv. Kakih 20 min hoje navzgor potem pa lep razgled na slov.morje. Kogar zanima sprehod do Križa, dobimo se ob 18.oo na parkingu. Ostali pa v gostilno, nekaj za pojest bo okrog 19.00
Še glede teme večera. Nismo dobili nobenih predlogov-ostali smo pri" Panuli".
Animatorja ni, pričakujemo konstruktivno sodelovanje naših strokovnjakov na tem področju. Začne tisti, ki ima najdaljše roke za "taaaka riba".
Za event vprašanja moj tel. 041 677 239
Morje da in morje vzame.
Srečanje
Uh,škoda.Ker sem iz Ptuja mi je to malo predaleč!Zanima me če lahko na kak drug način pridem do zastavice Morjeplovca?
Lep pozdrav
Lep pozdrav
peter
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti