Evovii vse najboljše
Moderatorji: moderator2, moderator
Evovii vse najboljše
Andrej vse najboljše, veliko vetra pa mirno morje!
Tole bi bil pa prec za... sam se ta vikend kolega ženi tko da.... Fešta bo tko al tko samo žal ne na obali... Sem pa malo tuhtal, da bi se mogla drugič z Adminom mal uskladit.... sam pol za posledice ne odgovarjava
Ta vikend smo imeli pa fantušno na relaciji Rijeka - Malinska.... je blo kar zanimivo... Tko, da sem tele vikende kar zaseden (me počas mal jezi ker bi bil rajši na svoji barki) ampak kaj čmo tud drugače je fejst
Ta vikend smo imeli pa fantušno na relaciji Rijeka - Malinska.... je blo kar zanimivo... Tko, da sem tele vikende kar zaseden (me počas mal jezi ker bi bil rajši na svoji barki) ampak kaj čmo tud drugače je fejst
Veter v laseh, travarca v zobeh 
evovii napisal/-a:Ta vikend smo imeli pa fantušno na relaciji Rijeka - Malinska.... je blo kar zanimivo...
Ja, sem poslušal na UKW pan, pan, pan obvestilo. "Čovjek u moru" ravno tam nekje. Zdej pa vidim, da ni bilo panike. Ste verjetno vi unga reveža mal namakal
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Vse najboljše še na tem mediju in čim več morskih užitkov
To sta se že lanski oktober usklajevala na morjeplovskem pikniku v Ankaranu
Ob polnoči

evovii napisal/-a:... Sem pa malo tuhtal, da bi se mogla drugič z Adminom mal uskladit.... sam pol za posledice ne odgovarjava![]()
![]()
![]()
To sta se že lanski oktober usklajevala na morjeplovskem pikniku v Ankaranu
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov