Kaj je z novincem?
Moderatorji: moderator2, moderator
Kaj je z novincem?
Ne vem ali sem spregledal, kaj se dogaja z novincem, vsekakor pa ga pogrešam na forumu!
Lp hrast
Lp hrast
.
Človek jadra, uživa, posluje, .....
Po mojem mu je zmanjkalo toaletnega papirja, oz., se mu ne da "brisat", ker se večino tem "poserje", itd., itd.,
Skratka nič posebnega z njim, kolikor vem.
Tudi meni se ne da več toliko odgovarjat na "razna" vprašanja, namigovanja inkajvemkajševse.
Če ne bi ti povprašal po njem, sedaj verjetno tudi ne bi odgovoril. Si pač fejst dec in tako dalje.
LP
.
Človek jadra, uživa, posluje, .....
Po mojem mu je zmanjkalo toaletnega papirja, oz., se mu ne da "brisat", ker se večino tem "poserje", itd., itd.,
Skratka nič posebnega z njim, kolikor vem.
Tudi meni se ne da več toliko odgovarjat na "razna" vprašanja, namigovanja inkajvemkajševse.
Če ne bi ti povprašal po njem, sedaj verjetno tudi ne bi odgovoril. Si pač fejst dec in tako dalje.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Malo se moram popraviti, ne pogrešam samo Novinca, temveč bi lahko naštel vsaj 10 članov foruma, s katerimi je bila debata prav zanimiva in prijetna, pa jih ni več na svetlo.
Moj jutranji obred je bil vklop računalnika, pogledati vreme za jadralce, novice na 24 ur in takoj na Morjeplovca, da se srečam s prijatelji. Nisem vsem odgovarjal pisno, vedno pa prebral večino prispevkov in si ustvaril svoje mnenje.
Ja, pogrešam jih!
LP hrast
Moj jutranji obred je bil vklop računalnika, pogledati vreme za jadralce, novice na 24 ur in takoj na Morjeplovca, da se srečam s prijatelji. Nisem vsem odgovarjal pisno, vedno pa prebral večino prispevkov in si ustvaril svoje mnenje.
Ja, pogrešam jih!
LP hrast
Atilone je še tukaj (če lih nisem na Katarini ) in Morjeplovca ne mislim zapustit, nočem pa se z pisanjem izpostavljat, ker, kot pravi Pajer1, mi je zmanjkalo toaletnega papirja :) . No, zadnje čase je pa manj blatenja.
Me pa zelo veseli, da je Tone( Hrast) tudi še tukaj.
Lep pozdrav vsem :wink: .
LP Egon
Me pa zelo veseli, da je Tone( Hrast) tudi še tukaj.
Lep pozdrav vsem :wink: .
LP Egon
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
En lep in sončen pozdrav vsem, sploh tistim, ki me pogrešajo.....
Drugače pa sem čisto v redu, je pa res, da vas bolj ali manj spremljam. Se pa dobimo spet na decemberskem srečanju in bomo spet skupaj, ter bomo rekli še kakšno dobro v ta namen. Trenutno ni časa niti za jadranje, ni pa izključen kak lep vikend še v tem ali v začetku naslednjega meseca....
Pozdrav vsem ki ste tu, ter vsem,.... ki se še "vrnete".....
LP
hmmmm, zgodba? Ja do konca novembra bo prva.... potem pa..... vsak mesec ena, kot ste navajeni.....
.
Pozdrav vsem ki ste tu, ter vsem,.... ki se še "vrnete".....
LP
hmmmm, zgodba? Ja do konca novembra bo prva.... potem pa..... vsak mesec ena, kot ste navajeni.....
.
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
hrast napisal/-a:Sedaj pa dovolj! Vsi, ki ste živi in ste bili na forumu, se imate za javit in nič več štrajkanja. Pogrešamo vas in pika, tudi tiste, ki so bili včasih malo tečni!![]()
LP hrast
Tako je hrast!
"Komanda":D
Smo zelo številčna družina, ki ima svoje posebnosti.
Podpiram predlog hrast-a in obenem vse, ampak prav vse morjeplovce in njihove tenderje, pa še ostale opominjam, da se bo decembersko srečanje odvijalo na Ljubljanskem gradu. Še ena priložnost več, da bomo še boljši morjeplovci in bomo kaj lepega ušpičili, pa kakšno rekli. Skratka imeli se fino.
Bom odprl novo temo pod srečanja, da vidimo koliko nas bo. Gre se zaradi prostora, da ne bo premajhen.
LP
.
pajer 1
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta