Koledar
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Če vsak deseti član kupi dva (enega za doma in enega za na morje), smo že pri št. 400 . Nekatiri jih bomo podarili prijateljem, nekateri jih boste poslovnim partnerjem...
Ko bo narejen osnutek, lahko zberemo naročila in se tako izognemo nepotrebnem strošku z preveliko naklado. Pričakujem, da potrebno natisniti vsaj 500 kosov.
Ko bo narejen osnutek, lahko zberemo naročila in se tako izognemo nepotrebnem strošku z preveliko naklado. Pričakujem, da potrebno natisniti vsaj 500 kosov.
mirno morje
Joško napisal/-a:Mislim, da bo največ problemov z izborom![]()
Jaz že čutim v zraku predznake kreganja
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
EDO napisal/-a:Joško napisal/-a:Mislim, da bo največ problemov z izborom![]()
Jaz že čutim v zraku predznake kreganja
oblikuje se žirija, ki je sestavljena iz 3eh članov...se jih pač izžreba na srečanju...določijo večje število fotografij, ki bi prišle v poštev potem pa glasovanje na forumu - se reši z anketo in lahko vsaka fotografija dobi svojo temo če ne drugače...pa ne bo nobene jeze
Evo, pa smo ga dočakali!!!
Prvi zametki koledarja za PREVIEW in kritike! Koledar je avtorsko delo našega člana "navigator" in je kot tak tudi avtorsko zaščiten.
Pravico do uporabe PDF datoteke in njeno nadaljnje urejanje v celoti imata član "navigator" in Portal Morjeplovec.net. Vsaka uporaba koledarja v celoti ali po delih je dovoljena samo s pisnim dovoljenjem lastnikov avtorskih pravic!
Predogled koledarja v PDF
Meni izgleda krasno in moram pohvalit našega navigatorja! Povejte svoje mnenje!
Prvi zametki koledarja za PREVIEW in kritike! Koledar je avtorsko delo našega člana "navigator" in je kot tak tudi avtorsko zaščiten.
Pravico do uporabe PDF datoteke in njeno nadaljnje urejanje v celoti imata član "navigator" in Portal Morjeplovec.net. Vsaka uporaba koledarja v celoti ali po delih je dovoljena samo s pisnim dovoljenjem lastnikov avtorskih pravic!
Predogled koledarja v PDF
Meni izgleda krasno in moram pohvalit našega navigatorja! Povejte svoje mnenje!
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Kaj pa če bi
hrast napisal/-a:Vse OK, samo pogrešam lunine mene. Marsikaj se ravna po njih, če ne drugega, bi vsaj vedel, zakaj hudiča je določenega dne vse narobe med posadko.
LP Hrast
Ideja je dobra, ampak če hočeš potem obdržat enakomerne razmike med dnevi, bi moral razširit prostor med njimi tudi tam, kjer ni simbolčka lunine mene, pa bi ali koledarski del moral pokriti več slike (škoda), ali pa biti narejen z manjšim 'fontom' in torej manj čitljiv od daleč... To pa jaz že rajši ne bi.
Kaj pa, če bi za hec poskusili naredit 'The Ultimate' koledar, po katerem nihče več ne bi rabil nobenega drugega koledarja več?
Za začetek plimne tablice. Pa za ne le za Jadran. Pa astronomske tablice, te imajo tudi zveze s koledarjem, ne?
Ma odličen je. Kakšna luna? Če babo glava boli, ji daš tablet, če je zoprna pa sam spiješ liter vina in ti je potem vseeno če je zoprna.
Če mene vprašate, je na vsaki sliki zgoraj ali spodaj še dovolj prostora, za kakšno manjšo slikco, ki pa mora biti v povezavi z večjo. Torej slika iz bližnje okolice večje slike.
Če mene vprašate, je na vsaki sliki zgoraj ali spodaj še dovolj prostora, za kakšno manjšo slikco, ki pa mora biti v povezavi z večjo. Torej slika iz bližnje okolice večje slike.
V8 + Jet drive
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti