...
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Jap, takele fotke so pa brez debate prav vse za na koledar... Bravo Mare!!!
Fantje, lani smo se tole o koledarju nekaj menili, pa na koncu nič dogovorili... Dajmo letos poskusit vsak, ki ima malo smisla in malenkost boljšo opremo (ni nujno da je DSLR), eni 2 fotki in jih bo na koncu za presojo povsem dovolj... Je pa res, da fotk iz mobitelov in poceni kompaktov kljub mogoče odlični kompoziciji za tisk na koledar ne moremo uporabiti... Sodoben kompakt vreden danes vsaj 200 EUR, pa bo že zadostil pogoje, če bo slikano pri odličnih svetlobnih pogojih.
Letos za Božič bo tudi 5. obletnica delovanja Morjeplovca in tako bo koledar za 2012 absolutno prava stvar!
Fantje, lani smo se tole o koledarju nekaj menili, pa na koncu nič dogovorili... Dajmo letos poskusit vsak, ki ima malo smisla in malenkost boljšo opremo (ni nujno da je DSLR), eni 2 fotki in jih bo na koncu za presojo povsem dovolj... Je pa res, da fotk iz mobitelov in poceni kompaktov kljub mogoče odlični kompoziciji za tisk na koledar ne moremo uporabiti... Sodoben kompakt vreden danes vsaj 200 EUR, pa bo že zadostil pogoje, če bo slikano pri odličnih svetlobnih pogojih.
Letos za Božič bo tudi 5. obletnica delovanja Morjeplovca in tako bo koledar za 2012 absolutno prava stvar!
Admin in ostali.. koledar sem že spravil v delo.. osnutek bom predložil ob priliki, oziroma vsaj dva osnutka.. uporabil bom material ki ste ga objavili a bo vse skupaj le osnutek.. tele fotke od MareC so mi pa dale začetni zagon.. kasneje lahko vse spremenimo..osnutek bo dosegljiv na linku, ki ga bom objavil v tej rubriki.. osnutek bo v PDF formatu, da bo dosegljiv vsem.. dobrodošle vse korekture

MORJE, ŠIROKA CESTA..
Marchi... razmišljal sem o tem, da mesec ali dva, naredim kolaž, in na vsaki fotki tudi definiram avtorja.. kakor tudi na vseh ostalih.. 100% sem, da je že sedaj na zalogi materiala, ki je zelo uporaben vsaj za dva koledarja, in ko bo redakcija odprta, bo mnogo prijav.. in vse bodo zelo dobrodošle..
MORJE, ŠIROKA CESTA..
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Lepo, pa brez megle, katera je že nekaj dni prisotna v Istri!
Unije so pač Unije, otok je drugačen od celine. Me pa zanima, ali je veliko prebivalcev na Unijah prisotno tudi pozimi? Trgovina, verjetno ne dela?
LP

Unije so pač Unije, otok je drugačen od celine. Me pa zanima, ali je veliko prebivalcev na Unijah prisotno tudi pozimi? Trgovina, verjetno ne dela?
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti