Iscem
Moderatorji: moderator2, moderator
Iscem
a ima kdo za prodat ali pa skopirat karte severni jadran za Garmin 527xs
Re: Iscem
Če je uporablja 521 enake... ti dam oz. skopiram dol pa pošljem....
Xilinx Vivado HLx trainee
kasaudio napisal/-a:Če je uporablja 521 enake... ti dam oz. skopiram dol pa pošljem....
sem ziher da enake , bi te res lepo prosil za kopijo
Nikola T. napisal/-a:A Garminove se da kar kopirat.
Za Navionics se to ne da.
Imam pa nekaj rabljenih od navionic za mediteran. Ena še niti eno leto ni stara.
a Navionics dela v Garminu?
kasaudio napisal/-a:@mareC
maš na mailu wetransfer...
hvalaaaa
kasaudio napisal/-a:@mareC
maš na mailu wetransfer...
Se priporočam, če pošlješ še meni lepo prosim. Imam sicer starejšega Humminbirda ampak je vredno probat, dam za gajbo če bo delalo.
Maretu ni delalo. Problem je v tem, da je zadeva kodirana na podlagi ID-ja sd kartice. V sd karticah za splošno uporabo je ID hardcodiran v kontrolerju kartice in se ga ne fizično in ne psihično ne da spremenit... Obstajajo pa sd kartice ki to možnost imajo ampak so za industrijsko rabo in jih v splošni prodaji ni.
kasaudio napisal/-a:Maretu ni delalo. Problem je v tem, da je zadeva kodirana na podlagi ID-ja sd kartice. V sd karticah za splošno uporabo je ID hardcodiran v kontrolerju kartice in se ga ne fizično in ne psihično ne da spremenit... Obstajajo pa sd kartice ki to možnost imajo ampak so za industrijsko rabo in jih v splošni prodaji ni.
Ah se mi je zdelo, da mora neka fora obstajati. Hvala vseeno
Skoraj tocno.
Do dolocenega FW Garmina se da zadevo popolnoma lepo zapeci na podlagi ID ja naprave, kasneje pa so z upgrajdom to zadevo uspesno povozili. Meni na 525 dela lepo ze 7 let vkljucno z autoroutingom ,ki so ga kasneje naredili placljivega z letno karto kot ostali barabini, nima pa veze z letnim upgrejdom kart Marije Terezije kakrsne nas vecina uporablja na vseh teh revnih mlickih procesorske moci Apola1.
Zadeva se je kodirala z nekim programom JetMouse, sem preprican Mare da se kje najdes, sam zal tega od tistih silnih upgrejdow FM ki so mi par naprav lepo povozile nimam vec...bo pa AI vedel najbrz kaj izbrskati.
Lpp
Do dolocenega FW Garmina se da zadevo popolnoma lepo zapeci na podlagi ID ja naprave, kasneje pa so z upgrajdom to zadevo uspesno povozili. Meni na 525 dela lepo ze 7 let vkljucno z autoroutingom ,ki so ga kasneje naredili placljivega z letno karto kot ostali barabini, nima pa veze z letnim upgrejdom kart Marije Terezije kakrsne nas vecina uporablja na vseh teh revnih mlickih procesorske moci Apola1.
Zadeva se je kodirala z nekim programom JetMouse, sem preprican Mare da se kje najdes, sam zal tega od tistih silnih upgrejdow FM ki so mi par naprav lepo povozile nimam vec...bo pa AI vedel najbrz kaj izbrskati.
Lpp
pojdi se z bikom bost!
ID-ja naprave ali ID-ja kartice? Kar do sedaj vemo je to, da Maretu na njegovem Garminu (nevem točno katerega ima) klon kartice ni delal. Jaz imam Garmin GPS 521 in še nisem poizkusil ali klon deluje...
Omenjaš program JetMouse; če ta program kodira na isti način got Garmin dekodira potem bi z JetMouse moral vsebino kart zakodirat na podlagi ID-ja nove kartice. To se mi zdi smiselno in najbrž je v tej smeri tudi rešitev. JetMouse program obstaja na nekih forumih... se je treba včlanit in ga dobit. Misli mda je to rešitev..... Hvala Paco za info! Če pa kdo JetMouse že ima, se pa priporočam!
LP vsem!
EDIT: Nima veze. Sem že ugotovil, kar sem rabil.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta