acvnuk napisal/-a:matejofski napisal/-a:Eni se res konkretno razkurite ob takih zadevah - kako že pravijo - jeza škodi lepoti!

Če bi imel priložnost spoznati Čadota v živo potem bi storil enako kot jaz, verjemi!
@Kr en ti ga še ne poznaš, pa nič ne zamujaš!

Torej nočem smetiti teme, vendar morem replicirat na to žaljivo objavo.
1. Kdo si ti @acvnuk pojma nimam, oz. se mi mogoče svita, vem pa da sva se bolj kot ne pozdravila in mislim, da je potemtakem tvoja izjava brezpredmetna, izpadel pa sem, kot da sem ti ukradel pomožni motor...
2. Glede na to, da (pa naj si bodi da si ali nisi tisti, za katerega mislim da si), ko sem te spoznal nisem doživel ekstaze, pomoje tudi ti nisi ravno NIAGARSKI SLAP in bo marsi kdo preživel, tudi če tebe ne spozna, tako kot mene...
3. @KR EN, zaenkrat nisem še nobenega ubil tako da ne boj se, da ko se srečava (tako ali drugače) ni vrag, da rečeva 2 pametni in 3 neumne (slednje mi gre odlično), pa zvrneva kakšen kozarec GROZDNEGA SOKA, še raje pa HMELJEVEGA!
4. Pač moje vprašanje je temeljilo samo na povezavi s kampiranjem, kjer vidim, da ljudej puščajo priklopljene prikolice na 220v ko jih tudi po več dni ni. Moj način govora pa ni vedno vljuden, nisem pa nikogar mislil žaliti in se za NAPREJ in za NAZAJ vsem, ki se tako počutijo zaradi mene ISKRENO OPRAVIČUJEM!
5. Še vprašanje: Kako vzdržujete tok v akumulatorjih, če nesmete imeti 220v, posledično tudi "HIŠNIKA" ne? @TEX bo ogovoril verjetno, da je 7min. generatorja dovolj, kaj pa ostali, ki le tega nimate?