Posodobljen Android
Moderatorji: moderator2, moderator
Posodobljen Android
...
Nazadnje spremenil pixl, dne Pe Mar 11, 2016 11:25, skupaj popravljeno 1 krat.
-
al
Naj vam nekaj zaupam o tej mafijski firmi NAVIONICS!
Poleti na potepanju po Grčiji sem južni del Peloponeza navigiral na iPad (enko), ker imam starejši Raymarinov ploter na jadrnici in so kartice (oz kopiranje podatkov na kartico) vredni, kot zlate rezerve Grčije (vsaj ene toliko pa še imajo, ne?).
Vmes so vrli mojstri posodobili Navionics in mi seveda na mojem oldtimer iPadu ni več delal.
Pisal sem jim maile oni pa meni nazaj, da tako pač je oz. beri drugače: kupi si nov iPad.
Skratka. Kurc jih gleda! Kupiš program oni ga pa lepo upgrejdajo do mere, ko ti ne paše več na tvojo napravo. To se mi ne zdi prav. Če sem nekaj plačal naj dela pa tudi če na starem iPadu.
Problem je ravno obraten, kot pri tebi @pixl ampak sem izkoristil priliko in malo skurcal Navionics...
Nauk: na barki imej vedno papirnate karte.
Drugi nauk: ne zaupaj Italjanom...
Poleti na potepanju po Grčiji sem južni del Peloponeza navigiral na iPad (enko), ker imam starejši Raymarinov ploter na jadrnici in so kartice (oz kopiranje podatkov na kartico) vredni, kot zlate rezerve Grčije (vsaj ene toliko pa še imajo, ne?).
Vmes so vrli mojstri posodobili Navionics in mi seveda na mojem oldtimer iPadu ni več delal.
Pisal sem jim maile oni pa meni nazaj, da tako pač je oz. beri drugače: kupi si nov iPad.
Skratka. Kurc jih gleda! Kupiš program oni ga pa lepo upgrejdajo do mere, ko ti ne paše več na tvojo napravo. To se mi ne zdi prav. Če sem nekaj plačal naj dela pa tudi če na starem iPadu.
Problem je ravno obraten, kot pri tebi @pixl ampak sem izkoristil priliko in malo skurcal Navionics...
Če potrebuješ novejšo verzijo, mi napiši v ZS tvoj email, pa ti lahko pošljem inštalacijo
Nazadnje spremenil skiathos, dne Pe Jan 29, 2016 21:35, skupaj popravljeno 1 krat.
www.sailingtimy.com
Razumljivo bi bilo, da bi software, ki je pisan z nižjo verzijo deloval v višjih verzijah operacijskega sistema.. Najboljše bi bilo res, da deinštaliraš navionics in si pobereš zadnjo različico..
Android se kar pogosto spreminja.. v nekaj letih so izdali kar nekaj različnih verzij svojega sistema in seveda API-jev s katerimi so potem pisani programi..
Načeloma ko nekdo razvija aplikacijo mora določiti minimalno verzijo, ki jo bo program podpiral.. Torej če prideš ti na google play z starejšo verzijo kot je prijavljen program potem ti ga tam nebi smelo ponuditi za download.
Android se kar pogosto spreminja.. v nekaj letih so izdali kar nekaj različnih verzij svojega sistema in seveda API-jev s katerimi so potem pisani programi..
Načeloma ko nekdo razvija aplikacijo mora določiti minimalno verzijo, ki jo bo program podpiral.. Torej če prideš ti na google play z starejšo verzijo kot je prijavljen program potem ti ga tam nebi smelo ponuditi za download.
al napisal/-a:Naj vam nekaj zaupam o tej mafijski firmi NAVIONICS!
Pa si preprican da v app storu ne mores dol potegnit stare verzije(na racunalniku v itunes-app store?
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
ni misljen downgrade sistema, misljeno je da bi kjerkoli dobil staro(se delujoco) verzijo aplikacije.Marcel_Mastnak napisal/-a:v velikih primerih se OS ne da downgrade-at...
Downgrade za IOS(apple) ne gre, ker se vsaka verzija operacijskega sistema, ki se na novo nalaga, preveri na serverju. Nekaj casa je bil trik da si itunes prenesel okrog zdaj pa vec ne gre.
Al: ce ne drugace, naredi se jailbrake in se instalira staro aplikacijo
Za kakroli vec pa na ZS, ce je to se problem.
Evo, se link, odkrito povedano se nisem sam sprobal, so jabke za katere skrbim se kolko tolko nove. http://9to5mac.com/2013/09/17/ios-app-store-now-allows-legacy-app-downloads-to-support-older-hardware-and-software/
-
al
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov