541 Ist
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
Imata prav, res sem na Istu pri cerkvici.Letos imajo lepo ob stezici označen križev pot
Lahko pa povem da sem bil potem kr malo razočaran, ko smo prispeli v dolino in smo hotli nekaj pojest.Šli smo do dveh oštarij in glej hudiča začnejo delat šele po 17 uri, kljub temu, da so se na eni terasi mastili policaji in kapitanija so nas odslovili.Nič lepo jo od maširamo v gostilno LAKO ČEMO ( sam bi jim prej rekel da ji paše ime POLAKO ČEMO).Tam naročimo edino stvar ki mi je zagotovila, da jo lahko hitro dobimo.
Pa še za štiri porcije pleskavic smo čakali cca 45 minut.Nč malo več smo vmes spil osvežilnih pijač saj je sonce nažigalo.Po obedu odhitimo proti plovilu in glej ga zlomka meni crkne fotoaparat ( baterija je prazna), našega mledega mornarja pa je pritisnilo na wc. Se obrneva greva nazaj, v kafič, tam gre mali na wc in zavpije da tukaj pa res nemore opravit potrebe.Grem pogledat in res škoda, ker sem imel prazno baterijo na fotkiču, kajti na moškem wc-ju je bila polna školjka dreka, pa že potleh so srali
Gre na ženski wc, sam pa za šank povedat kaj imajo na wc ju in mi kelnarca pač odgovori, da na Istu žal ni vode
in da je pač tako stanje kot je HALOOO???v turistični sezoni si to dovolijo??? zanimivo 
Lahko pa povem da sem bil potem kr malo razočaran, ko smo prispeli v dolino in smo hotli nekaj pojest.Šli smo do dveh oštarij in glej hudiča začnejo delat šele po 17 uri, kljub temu, da so se na eni terasi mastili policaji in kapitanija so nas odslovili.Nič lepo jo od maširamo v gostilno LAKO ČEMO ( sam bi jim prej rekel da ji paše ime POLAKO ČEMO).Tam naročimo edino stvar ki mi je zagotovila, da jo lahko hitro dobimo.
Pa še za štiri porcije pleskavic smo čakali cca 45 minut.Nč malo več smo vmes spil osvežilnih pijač saj je sonce nažigalo.Po obedu odhitimo proti plovilu in glej ga zlomka meni crkne fotoaparat ( baterija je prazna), našega mledega mornarja pa je pritisnilo na wc. Se obrneva greva nazaj, v kafič, tam gre mali na wc in zavpije da tukaj pa res nemore opravit potrebe.Grem pogledat in res škoda, ker sem imel prazno baterijo na fotkiču, kajti na moškem wc-ju je bila polna školjka dreka, pa že potleh so srali
Nazadnje spremenil bolid, dne Če Avg 16, 2012 16:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Ure dnevi leta tečejo....
-
barba čiko
- Poročnik bojne ladje
Sem bil (s familijo) na Istu 2009 in 2010 pa je vedno plapolala, pa še par dni prej, ko smo šli mimo po drugi strani jo je blo videt... je tudi prjatu reku da je vedno gor ... ja mogoče je bila samo v tistih terminih ko je bil on enih 8 x prej tam pa še ko sva bila skupaj.. mogoče pa jo je razcefralo.... Obe leti smo mislili iti gor pa je bilo prevroče, dol pri biffeju (kjer so označbe z višinami valov cunamijev) pa hladna travarica in pivo.. komu se je dalo gor.. še dobro da sem 2010 prišel do druge strani (tam kjer pustijo avte) ... zvečer smo bili v eni gostilni z desne strani pomola - proti koncu boj (je terasa prav ob morju - čez peš potko) in smo 2009 jedli fino, veliko in poceni, ker 2010 smo si skuhali sami na pomolu.
PS. Ko sem začel pisati še ni bilo bolidovega odgovora.. pa ne bom nič brisal.. soo jo verjetno zamenjali...
Aja pa vsi WC-ji so bili takrat OK.. si pa morall čakati da se je kotličekk napolnil ene 20 minut, ker ni pritiska so rekli..
PS. Ko sem začel pisati še ni bilo bolidovega odgovora.. pa ne bom nič brisal.. soo jo verjetno zamenjali...
Aja pa vsi WC-ji so bili takrat OK.. si pa morall čakati da se je kotličekk napolnil ene 20 minut, ker ni pritiska so rekli..
-
lisacliskooo
- Višji štabni praporščak
- Kraj: Ljubljana-Koper-Mali Lošinj
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta