602 Brač Milna
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
-
Original-One
- Viceadmiral
602 Brač Milna
Nazadnje spremenil Original-One, dne Pe Nov 30, 2012 09:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Lani je gorelo, letos so se potapljale barke!
Opsss. Nisem vedel za nova pravila
Popravljam!!!
Lepa vasica, vredna ogleda. Nekaterim smrdi v luki. Meni ni. Ampak ne pridem več, zaradi drugih razlogov. Sem pač vraževeren
Opsss. Nisem vedel za nova pravila
Lepa vasica, vredna ogleda. Nekaterim smrdi v luki. Meni ni. Ampak ne pridem več, zaradi drugih razlogov. Sem pač vraževeren
Nazadnje spremenil kr en, dne Če Nov 22, 2012 21:03, skupaj popravljeno 1 krat.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Kr-en je - ko še ni vedel za nov dogovor okrog tega, da naj ne naškljocamo takoj črk, namignil na nekaj, iz česar sem jaz potem uganil, da gre za kraj na otoku.
Se kdo od tistih, ki ste uganili - poleg požara lani, smrada (lahko kdo napiše, od česa - jaz namreč še nisem bil tam) spomni še česa značilnega za tisti kraj in/ali otok?
Recimo, kam je obrnjena luka, za katere vetrove je varna, kateri so posebej sitni oziroma neugodni.
Iz tistega namiga sem potem našel, da je najvišja vzpetina na tistem otoku nekako tako visoko nad morjem, kot dom v Kamniški Bistrici. Iz tega bi tudi kdo lahko uganil otok in potem kraj.
Našel sem tudi, da imajo na tistem otoku tudi letališče...
Še kaj? Kaka značilna rastlina? Zgodovinska oseba ali dogodek? Pasma psov? (V Ljubljani sem imel priložnost spoznati samičko komiškega ozirmoma viškega (Vis) goniča
) Višek mačk?
Za otok znana značilna pesem? Kakšna za tisti kraj značilna regata?
Se kdo od tistih, ki ste uganili - poleg požara lani, smrada (lahko kdo napiše, od česa - jaz namreč še nisem bil tam) spomni še česa značilnega za tisti kraj in/ali otok?
Recimo, kam je obrnjena luka, za katere vetrove je varna, kateri so posebej sitni oziroma neugodni.
Iz tistega namiga sem potem našel, da je najvišja vzpetina na tistem otoku nekako tako visoko nad morjem, kot dom v Kamniški Bistrici. Iz tega bi tudi kdo lahko uganil otok in potem kraj.
Našel sem tudi, da imajo na tistem otoku tudi letališče...
Še kaj? Kaka značilna rastlina? Zgodovinska oseba ali dogodek? Pasma psov? (V Ljubljani sem imel priložnost spoznati samičko komiškega ozirmoma viškega (Vis) goniča
Za otok znana značilna pesem? Kakšna za tisti kraj značilna regata?
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost