OLIB-Južna slatina
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
OLIB-Južna slatina
Pogled v zaliv

Nazadnje spremenil alesjo, dne Pe Mar 08, 2013 23:35, skupaj popravljeno 2 krat.
Ko sem bil tam jih ni bilo, pa še ena slikca moje barčice ven iz zaliva

Nazadnje spremenil alesjo, dne Pe Mar 08, 2013 23:32, skupaj popravljeno 1 krat.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Jap, lepa.
Tomaz_slo, preberi spet malo navodila za odgovarjanje na uganke. Tisti, ki zanesljivo takoj ugane, naj ne bi napisal rešitve tako, da jo lahko ugane vsak.
Če bi namesto s črkami začel z osami, za ta zaliv običajnim vremenom, morebitnimi posebnimi ribami, školjkami, cerkvami in njihovimi svetniki, pa gostilnami in tako naprej namesto s črkami, bi si tudi tisti, ki je postavil uganko malo 'kravžljal' možgane, ali tista riba - ali osa ali gostilna je tam, od koder je fotka. Tako bi bila uganka najbrž dalj časa zanimiva.
Daj, za nekaj časa še pobriši tiste črke (glede na uro zdajle verjetno ne bo preveč bralcev).
Tomaz_slo, preberi spet malo navodila za odgovarjanje na uganke. Tisti, ki zanesljivo takoj ugane, naj ne bi napisal rešitve tako, da jo lahko ugane vsak.
Če bi namesto s črkami začel z osami, za ta zaliv običajnim vremenom, morebitnimi posebnimi ribami, školjkami, cerkvami in njihovimi svetniki, pa gostilnami in tako naprej namesto s črkami, bi si tudi tisti, ki je postavil uganko malo 'kravžljal' možgane, ali tista riba - ali osa ali gostilna je tam, od koder je fotka. Tako bi bila uganka najbrž dalj časa zanimiva.
Daj, za nekaj časa še pobriši tiste črke (glede na uro zdajle verjetno ne bo preveč bralcev).
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Na Silbi sem bil skoraj vsakič, ko nas je prineslo mimo, na Olibu pa še ne, navtične karte pa trenutno tudi ni pri roki, tako da ugibam.
Je to tule?
Je to tule?
Correct me if I am wrong, please.
Marjan Tomki napisal/-a:Na Silbi sem bil skoraj vsakič, ko nas je prineslo mimo, na Olibu pa še ne, navtične karte pa trenutno tudi ni pri roki, tako da ugibam.
Je to tule?
Direkt .
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta