689 - Otok Ravni Žakan, Kornati
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
689 - Otok Ravni Žakan, Kornati
Nimam pojma, kje tole je, zato bolj prosim za pomoc! Slikal sem pa na cajtngu na letalu - ni pisalo, kje na Kornatih naj bi to bilo... :/

Nazadnje spremenil inspiron, dne To Jun 04, 2013 18:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Tudi sezonski mejni prehod je tu (preveriti če je še!), tako da če komu preveč potegne burja iz Izole, se pa ja ne bo ustavljal v Umagu
Ko sem bil nazadnje tam, sem bogato plačal privez in še karte za Kornate, pred časom pa mi je nekdo od morjeplovcev (ne spomnim kdo) namignil, da če si gost tamkajšnje oštarije, je privez brezplačen, kar pa precej spremeni oceno navzgor. Sicer si predstavljam, da so cene v oštariji napihnjene ampak brezplačen privez v tem primeru, pretehta.
Drugače pa ocena 9 z moje strani (1-10). 10ko odnesejo vse Kornatske pristojbine ipd.
p.s. Predlagam, da začnemo ocenjevati lokacije iz ugank z ocenami 1 - 10. Vsak skozi svojo izkušnjo, pa da vidimo, kaj pride ven iz tega
Ko sem bil nazadnje tam, sem bogato plačal privez in še karte za Kornate, pred časom pa mi je nekdo od morjeplovcev (ne spomnim kdo) namignil, da če si gost tamkajšnje oštarije, je privez brezplačen, kar pa precej spremeni oceno navzgor. Sicer si predstavljam, da so cene v oštariji napihnjene ampak brezplačen privez v tem primeru, pretehta.
Drugače pa ocena 9 z moje strani (1-10). 10ko odnesejo vse Kornatske pristojbine ipd.
p.s. Predlagam, da začnemo ocenjevati lokacije iz ugank z ocenami 1 - 10. Vsak skozi svojo izkušnjo, pa da vidimo, kaj pride ven iz tega
-
al
al napisal/-a:Ker ste že povedali kje je to samo sprašujem ali ni sedaj tam neka prenovljena, velika gostilna v lasti Hercegovcev (brez vratu in gumenjak s 300KM na pomolu- ja šverc je šverc...) ali pa je to na Smokvicah?
Restavracija je res velika in lepo prenovljena. Ampak kolikor vem, je njen lastnik marina iz Murterja. No, gumenjaka s 300 KM zagotovo lani ni bilo vezanega spredaj. Sem bil 2x tam.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
kr en napisal/-a:kolikor vem, je njen lastnik marina iz Murterja.
Res je: http://www.murter-kornati.com/restorani-otok-murter/restoran-zakan
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov