853 - Copacabana
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
853 - Copacabana
Ni Strunjan, bi blo pa fajn, če bi bla taka plaža v Strunjanu...

- johnny1300
- Viceadmiral
- Kraj: Straža
- Kontakt:
- johnny1300
- Viceadmiral
- Kontakt:
Znamenitost te plaže je, da je ob mivki narejen pločnik, ki je sestavljen iz kock dveh barv (svetlo sivo in temno sivo). Smo bili lani novembra tam navijači raftinga. V Foz do Iguacu je bilo svetovno mladinsko prvenstvo in smo se ustavili v Rio de Janeiro. Copacabano cem prehodil in v obe smeri sem rabil 50 minut. Je pa bila prepoved plavanja, ker so bili veliki valovi v tem času. Drugače pa so bili naši "raftaši" v R4 prvi v spustu in drugi v Over all 
- johnny1300
- Viceadmiral
- Kontakt:
Ja, res je vpliv Portugala. Smo imeli voden ogled Ria in smo bili tudi v stari četrti s stilom Portugala.
Smo se pa vozili tudi po reki Foz do Iguacu z gumenjakom v katerega nas je šlo 24 plus kapitan plus tip, ki nas je slikal. Zadaj sta bila dva Mercury 220. Tip je res obvladal vožnjo po divji reki.
Peljal nas je pa tudi pod jez, kjer smo bili dobesedno v vodi in sem se spraševal, kako je bilo mogoče, da sta motorja delovala pod slapom glede zajema zraka.
Na tej reki, oz. iz kjer smo slikali, so naši mladinci imeli štart spusta (Down river) in bili na koncu prvi in dobili zlato medaljo na mladinskem svetovnem prvenstvu.
Smo se pa vozili tudi po reki Foz do Iguacu z gumenjakom v katerega nas je šlo 24 plus kapitan plus tip, ki nas je slikal. Zadaj sta bila dva Mercury 220. Tip je res obvladal vožnjo po divji reki.
Peljal nas je pa tudi pod jez, kjer smo bili dobesedno v vodi in sem se spraševal, kako je bilo mogoče, da sta motorja delovala pod slapom glede zajema zraka.
Na tej reki, oz. iz kjer smo slikali, so naši mladinci imeli štart spusta (Down river) in bili na koncu prvi in dobili zlato medaljo na mladinskem svetovnem prvenstvu.
Nazadnje spremenil johnny1300, dne Če Mar 05, 2015 13:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti