1026 - zaliv Lon - Rovinj
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
1026 - zaliv Lon - Rovinj

Nazadnje spremenil bladzo, dne Če Mar 02, 2017 11:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Leut napisal/-a:Ja, ta zaliv (L.n - ima tri črke) bo sedaj edini ostal za navadne navtične smrtnike (seveda na bojah), saj so marino v njegovi neposredni bližini izpraznili in jo pošteno renovirajo, vendar za bolj globoke žepe. Kljub vsemu pa je to istrsko mesto zame eno najlepših na jadranu sploh.
Točno.
Slika posneta iz hotelske sobe...
Spodaj pa je tale plaža...

H2O napisal/-a:Leut napisal/-a:Kljub vsemu pa je to istrsko mesto zame eno najlepših na jadranu sploh.
Se strinjam Leut. Tudi zame je R..... eno najlepših mest na Jadranu
Btw, imaš oko sokolovo... večino ugank takoj rešiš. Očitno veliko pluješ po Jadranu.
Ja, že trideset let plujem s svojimi jadrnicami in v tem času sem prečesal skoraj vse zalive, otoke, kopno ... na Jadranu. Sicer je tako, da bi žena raje sidrala v zalivu po cel dan in se kopala, kopala, ... pa sončila ... meni pa to ni noben gušt, pravzaprav trpim; zame je plovba, pa še enkrat plovba ne glede na vreme v vedno nove kotičke, rad imam tradicionalna obmorska naselja (še posebej otoška), na daleč pa se izogibam divjim novodobnim betonskim urbanističnim "lepotam".
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta