1145, Gožinka
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
Re: 1145
Nisem mislil, da bo tako trd oreh... Lep velik zaliv, ki presenetljivo ni pod koncesijo..
Je morda na otoku 
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Je v Dalmaciji 
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Rab, Uvala Gožnika?
Nitniziv napisal/-a:Rab, Uvala Gožnika?
Bravo! Res je.
Re: 1145, Gožinka
Mogoče en predlog - če bi predlagatelj lokacije, ko se lokacije ugane, napisal par zadev, ki so relevantne za pomorce. Npr. možnosti sidranja, tip morskega dna, zavetje val/veter, globine, cene, kakšna zanimivost, doba gostilna v bližini, itd.
Nitniziv napisal/-a:Mogoče en predlog - če bi predlagatelj lokacije, ko se lokacije ugane, napisal par zadev, ki so relevantne za pomorce. Npr. možnosti sidranja, tip morskega dna, zavetje val/veter, globine, cene, kakšna zanimivost, doba gostilna v bližini, itd.
Obstaja slovenska spletna stran z vsemi temi podatki..
tomaz_slo napisal/-a:Obstaja slovenska spletna stran z vsemi temi podatki..
Če ni skrivnost, katera stran pa to je
Morda kakšna povezava
Verjetno je mišljeno http://www.enavtika.si in podstran Vodnik po Jadranu.
Kljub temu, da je ta stran zelo uporabna in zame neprecenljiv vir podatkov, se najdejo kakšni zalivi, ki tam niso opisani. Na dotični strani pogrešam npr. datum zadnje osvežitve podatkov za posamezno lokacijo, pa tudi komentarjev uporabnikov ni veliko.
Mislim, da če kje kdo napiše še kako informacijo, izkušnjo iz prve roke, to nikoli ne škodi. Ni pa tudi obvezno
Kljub temu, da je ta stran zelo uporabna in zame neprecenljiv vir podatkov, se najdejo kakšni zalivi, ki tam niso opisani. Na dotični strani pogrešam npr. datum zadnje osvežitve podatkov za posamezno lokacijo, pa tudi komentarjev uporabnikov ni veliko.
Mislim, da če kje kdo napiše še kako informacijo, izkušnjo iz prve roke, to nikoli ne škodi. Ni pa tudi obvezno
Nitniziv napisal/-a:Verjetno je mišljeno http://www.enavtika.si in podstran Vodnik po Jadranu.
Ja, to je ta stran.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost