287 - uvala Kozja, Hvar
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
287 - uvala Kozja, Hvar
No, mojstri, da vas vidim.

Nazadnje spremenil gornik, dne So Nov 24, 2012 13:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Ne me basat, svet je res majhen!!! Gospa Marija je tvoja teta? Smo bili dvakrat pri njej, skupaj kakšne tri ure. Začelo se je seveda klasično, z žicanjem kisa...
Ma, gospa je pravi kampelc. Kaj vse smo slišali, prave mornarske zgodbe.
Lahko ji poveš, da jo sedmerica Gorenjcev toplo pozdravlja!
Zgodba o lastniku vile gre nekako takole: najprej je bil to nek srbski švercar (kako je prišel Srb do vile na Hvaru, se mi ne sanja), ki pa so ga ubili na Nizozemskem. Njegova žena je potem vilo prodala Avstrijcu.
Še ena zanimivost: nad vilo je jama z dvema podzemnima jezeroma, ki jo je večkrat preiskoval znani Stipe Božić. Enkrat je bil z njim tudi naš Tomaž Humar, ki je gospe Mariji na koncu pustil svojo trenirko
Ma, gospa je pravi kampelc. Kaj vse smo slišali, prave mornarske zgodbe.
Lahko ji poveš, da jo sedmerica Gorenjcev toplo pozdravlja!
Zgodba o lastniku vile gre nekako takole: najprej je bil to nek srbski švercar (kako je prišel Srb do vile na Hvaru, se mi ne sanja), ki pa so ga ubili na Nizozemskem. Njegova žena je potem vilo prodala Avstrijcu.
Še ena zanimivost: nad vilo je jama z dvema podzemnima jezeroma, ki jo je večkrat preiskoval znani Stipe Božić. Enkrat je bil z njim tudi naš Tomaž Humar, ki je gospe Mariji na koncu pustil svojo trenirko
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta