313, Cres
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
313, Cres
Kje bi bilo pa tole?

- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Marcel_Mastnak
- Admiral
Marcel, Octopus se je potopil zaradi vdora vode skozi izpušno cev.
Nekje pri dušilcu mu je vrglo dol izpušno cev in ker ina izpuh pod vodno linijo in ogromno luknjo si lahko predstavljaš kako hitro je bila zgodba zaključena.
Ko je lastnik to opazil je barko zapeljal čim bližje svetilniku, kjer je najmanjša globina. Bil je na nekje 10- 15 metrih, na sredini je voda bistveno globja. Tako je tudi reševalcem prihranil delo.
Je bila pa barka potem dolgo časa v Aci marini Cres na kopnem in zanimivo, na njej niso naredili nič, razen da so odprli okna in jo prepustili nemilosti. Škoda, pa dobra barka je bila. Nekih 12 m tipa pa žal ne vem.
Nekje pri dušilcu mu je vrglo dol izpušno cev in ker ina izpuh pod vodno linijo in ogromno luknjo si lahko predstavljaš kako hitro je bila zgodba zaključena.
Ko je lastnik to opazil je barko zapeljal čim bližje svetilniku, kjer je najmanjša globina. Bil je na nekje 10- 15 metrih, na sredini je voda bistveno globja. Tako je tudi reševalcem prihranil delo.
Je bila pa barka potem dolgo časa v Aci marini Cres na kopnem in zanimivo, na njej niso naredili nič, razen da so odprli okna in jo prepustili nemilosti. Škoda, pa dobra barka je bila. Nekih 12 m tipa pa žal ne vem.
- Marcel_Mastnak
- Admiral
uuuu, prav lepo je takole slikico videt, ki te spominja na mlajša leta. Z mamo smo hodili v Kovačine in tudi v počitniško naselje Stara Gavza, ki je kake 7 min. peš naprej od Kovačin v smeri ob morju proč od Mesta Cres. Ko sem bil nazadnje so naredili kolesarko pot, ki je peljala prav do zelenega svetilnika mimo Creske marine. V le tej sem kot mulc opazoval lepotice in sanjal, kaj bom imel, ko bom "VELIK";)
lepi kraji, HVALA ZA FOTKO!
lepi kraji, HVALA ZA FOTKO!
In next five years I wanna have Bayliner 2052LS!!!
- Marcel_Mastnak
- Admiral
ko se je ta barka potopila so me gasilci prosili, da sem jih vkrcal z pumpo vred, da gremo pomagat. Ko smo prišli na mesto potopa je bila že na dnu. Lastnika in njegovo ženo smo spravil na barko in peljal v marino. Problem je bil spraviti lastnika iz vode, ima najmanj 150 kg
Smo morali napeti vse moči
Smo morali napeti vse moči
- Marcel_Mastnak
- Admiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost