376, Drvenik
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
-
Original-One
- Viceadmiral
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
-
Original-One
- Viceadmiral
-
Original-One
- Viceadmiral
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Mišljeno je bilo od Ista proti Malemu Lošinju po zahodni strani, torej Škarda desno, Premuda spredaj desno.
Ko pišeš, da je bolj južno od Ista, lahko napišem...
Kar zadeva mene, boš moral ali še kaj prilepiti ali pa napisati, mogoče vsaj to, ob kakšnem dnevnem času je bilo slikano (tako lahko vsaj iz sence še kaj ugibam o orientaciji
)
Ko pišeš, da je bolj južno od Ista, lahko napišem...
Kar zadeva mene, boš moral ali še kaj prilepiti ali pa napisati, mogoče vsaj to, ob kakšnem dnevnem času je bilo slikano (tako lahko vsaj iz sence še kaj ugibam o orientaciji
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
-
Original-One
- Viceadmiral
Izplul sem iz mesta, ki je sestavljen iz dveh delov, ki sta med seboj povezana z mostom. Del mesta je na umetnem otoku.
Izplul sem okoli 12h (nevem točno).
Plujem cca. 20min ob relativno slabih pogojih. Kje sem?
Tole na sliki je pa začetek precej velikega sranja, v katerega sem kasneje zašel. Pihal je svinjski zahodnik.
V marino, katero sem priplul šele ob cca 20h-21h, sem vzel v roko napoved iz tistega dne, in je bila, morje 4-5 na območju, kjer sem plul.
Vmes sem se vdal, in sem sidral do večera, potem pa poizkusil srečo in se z veliko težavo prebil do prve marine.
Plul sem iz J na S.
Kr en, šolta je blizu.
Tako, sedaj veste iz kje sem štartal, v kateri smeri sem plul, pihal je Z, katera je najbližja marina v tej smeri, ki sem se je na večer izjemno razveselil
Tole na sliki je pa začetek precej velikega sranja, v katerega sem kasneje zašel. Pihal je svinjski zahodnik.
V marino, katero sem priplul šele ob cca 20h-21h, sem vzel v roko napoved iz tistega dne, in je bila, morje 4-5 na območju, kjer sem plul.
Vmes sem se vdal, in sem sidral do večera, potem pa poizkusil srečo in se z veliko težavo prebil do prve marine.
Plul sem iz J na S.
Kr en, šolta je blizu.
Tako, sedaj veste iz kje sem štartal, v kateri smeri sem plul, pihal je Z, katera je najbližja marina v tej smeri, ki sem se je na večer izjemno razveselil
Nazadnje spremenil Original-One, dne Če Mar 01, 2012 09:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Original-One napisal/-a:Izplul sem iz mesta, ki je sestavljen iz dveh delov, ki sta med seboj povezana z mostom. Del mesta je na umetnem otoku.
V marino, katero sem priplul šele ob cca 20h-21h, sem vzel v roko napoved iz tistega dne, in je bila, verjeli ali ne morje 4-5 na območju, kjer sem plul.
Plul sem iz J na S.
Kr en, šolta je blizu.
Pa ti si heroj
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
-
Original-One
- Viceadmiral
EDO napisal/-a:Original-One napisal/-a:Izplul sem iz mesta, ki je sestavljen iz dveh delov, ki sta med seboj povezana z mostom. Del mesta je na umetnem otoku.
V marino, katero sem priplul šele ob cca 20h-21h, sem vzel v roko napoved iz tistega dne, in je bila, verjeli ali ne morje 4-5 na območju, kjer sem plul.
Plul sem iz J na S.
Kr en, šolta je blizu.
Pa ti si herojTurku bomo predlagali, da ti da medaljo gnile sardele prvega reda
Me veseli, da se te je moja zgodba dotaknila
Za moj čep je bil tole kr podvig, lohk je vm z velkimi batanami
Sem bil že čist v depri, na prisilnem postanku na sidru
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost