nalepke
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
nalepke
gumenjak sem napolnil na 0,25 bara in nato nalepil nalepke reg.številke. na napihnjenem držijo zelo dobro, ko pa sem
po nekaj časa iz gumenjaka spustil malo zraka, so nalepke na nekaterih mestih popustile. zrak sem izpustil ker je na podstrešju in je zaradi temperature narastel pritisk v tubi. kupil sem jih v kamm-u,so samolepilne
zanima me kako naj jih nalepim da se ne bodo odlimavale.
lp
po nekaj časa iz gumenjaka spustil malo zraka, so nalepke na nekaterih mestih popustile. zrak sem izpustil ker je na podstrešju in je zaradi temperature narastel pritisk v tubi. kupil sem jih v kamm-u,so samolepilne
zanima me kako naj jih nalepim da se ne bodo odlimavale.
lp
Kar nekaj časa nazaj, je naš član ( pri najboljši volji se ne spomnim kdo), opisal leplenje nalepk.
Če sem si prav zapomnil, daš v liter vode dve-tri kaplje ceta, mesto leplenja in nalepko dobro namočiš z to mešanco. Nalepko, kateri že prej odlepiš zaščitno folijo, položiš na svoje mesto, naravnaš, izpod nalepke odstraniš mešanco ( lahko z ročnim brisalcem avto stekel, tako da povlečeš preko nalepk), pustiš posušit in naj bi držalo kot pribito.
Če ne boš našel pod Išči, ti naj moderator opiše postopek, če sem jaz kaj pozabil.
LP
Če sem si prav zapomnil, daš v liter vode dve-tri kaplje ceta, mesto leplenja in nalepko dobro namočiš z to mešanco. Nalepko, kateri že prej odlepiš zaščitno folijo, položiš na svoje mesto, naravnaš, izpod nalepke odstraniš mešanco ( lahko z ročnim brisalcem avto stekel, tako da povlečeš preko nalepk), pustiš posušit in naj bi držalo kot pribito.
Če ne boš našel pod Išči, ti naj moderator opiše postopek, če sem jaz kaj pozabil.
LP
Ni potrebno komplicirat ko narocas nalepke moras povedat, da potrebujes za kamionske cerade. Te so elasticne. Ce je pravi mojster ti jih ze postavi in prelepi s folijo to postavis na coln kjer zelis in enostavno nalepis.
Ce potrebujes se javi, ti naredimo kar hoces.
To s cetom in vodo je bilo vcasih ko si dobil vsako stevilko in crko posebej potem si se pa je...l s postavljanjem. Tega zdaj ni vec
Ce potrebujes se javi, ti naredimo kar hoces.
To s cetom in vodo je bilo vcasih ko si dobil vsako stevilko in crko posebej potem si se pa je...l s postavljanjem. Tega zdaj ni vec
Nalepke se lepijo na izpraznjen gumenjak in ne na polnega.Seveda mora bit nalepka iz pravega materiala.Kako jo boš prilepil je več načinov.Odvisno od izdelave nalepke. Sigurno je pa najbolj trajno to narediti s pravo barvo.Bili so tudi časi,ko so stari mojstri vse to izrezali in nalepili na gumenjak iz istega materiala kot je čoln.Imamo še dva tekmovalna raft čolna,ki sta stara 15 let in jima ni odpadel noben logotip sponzorjev(zahtevna grafika).
Pozdrav iz Srca Slovenije!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta