Nakup gumenjaka

Vse o gumenjakih

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

Uporabniški avatar
miucren
Kapitan bojne ladje
Kraj: Maribor

Nakup gumenjaka

OdgovorNapisal/-a miucren » Pe Jun 01, 2012 15:12

lp
Po dolgem premisleku o čolnu sem se odločl da si bom kupil gumenjaka. Imam enega nagledanega pa me zanima vaše mnenje o tem čolnu če je to realna cena pa seveda če gdo pozna ta čoln
http://www.avto.net/mornar2003/view/media.asp?ID=132829
RANIERI 545 S
bsc46
Admiral
Kraj: Postojna

OdgovorNapisal/-a bsc46 » Pe Jun 01, 2012 15:34

Konjenica je v redu. Od dodatne opreme pa ni nič-ali pa ni navedel. Najmanj jurja za ta letnik ti lahko zniža.
Ljubitelj narave
Exorcist
Kapitan

OdgovorNapisal/-a Exorcist » Pe Jun 01, 2012 15:48

Sam bi mu za to ponudil največ 8k, če je res vse top ohranjeno (s prikolico vred). Glede na to, da je čoln stacioniran v Krškem, ga ob ogledu odpelji v Delo Team, kjer naj motor priklopijo na računalnik in boš takoj vedel, kako se je z motorjem ravnalo in kdaj je bil servisiran.
Uporabniški avatar
miucren
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a miucren » Pe Jun 01, 2012 17:03

lp
Ko sem se pogovarjal z lastniku mi je rekel da je redno servisiran.Oprema je tudi samo ni je omenil.
Exorcist omenil si naj čoln odpeljem v Delo Team ali je to kakš servis ki je tam blizu.
RANIERI 545 S
Uporabniški avatar
BohVar
Kapitan
Kraj: Okolica LJ

OdgovorNapisal/-a BohVar » Pe Jun 01, 2012 19:48

Delta Team je uradni uvoznik in serviser za Yamaho v SLO. V marini na Korčuli ima majster ponosno izobesen certifikat o opravljenem tečaju za servis Yamah izdan s strani Delta Team-a. Pa je majster znan v radiju 300km kot "maher" za Yamahe. O gumi pa ti največ lahko pomaga in svetuje naš uporabnik MareC, ki je imel SACSa in na sploh večino gumenjakov stestiral. Sacse, pa ima sploh v malem prstu..... :wink: :shock:
Hodi v planine in plovi po morju dokler je še čas, ker prišel bo čas, ko ne bo več čas, in kmalu bo ta čas!
Uporabniški avatar
BohVar
Kapitan

OdgovorNapisal/-a BohVar » Pe Jun 01, 2012 19:50

Aja, pa Delta Team ima sedež v Krškem. Malo poGOOGLjaj.... :D
Hodi v planine in plovi po morju dokler je še čas, ker prišel bo čas, ko ne bo več čas, in kmalu bo ta čas!
Uporabniški avatar
BohVar
Kapitan

OdgovorNapisal/-a BohVar » Pe Jun 01, 2012 19:53

Če je guma pod l. 2002 kupi (seveda ohranjen!), kar zgleda, da je......če je novejši, predlagam drugo znamko...(to mi je položil na srce MareC; in verjamem mu!!!) :P
urqlle
Poročnik korvete

OdgovorNapisal/-a urqlle » Pe Jun 01, 2012 21:28

Exorcist napisal/-a:Sam bi mu za to ponudil največ 8k, če je res vse top ohranjeno (s prikolico vred). Glede na to, da je čoln stacioniran v Krškem, ga ob ogledu odpelji v Delo Team, kjer naj motor priklopijo na računalnik in boš takoj vedel, kako se je z motorjem ravnalo in kdaj je bil servisiran.

Si pa optimist, če bi pršu do mene s tako ponudo bi te steru nekam v tri...
Dej mal poglej kakšne so cene gumenjakov pa ne kr tako na pamet govorit, če si pa tak hud diler pa zrihti men enga takega sacsa, da bo v nulo tip top za 8K, ga takoj kupim!

p.s.

pa da ne bo kdo mislil, da sem lastnik plovila ali kakorkoli povezan z njim, sam na ku... mi grejo take izjave, kr vsi bi neki zbijal, ko pa sami prodajajo pa nabijejo ceno za 100% dejanske, pa ne sam pr čonih, pri vseh stvareh
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Pe Jun 01, 2012 22:48

enako sem pomislil, 8k ja in odšel z 8k domov
kakšni asi
Uporabniški avatar
BohVar
Kapitan

OdgovorNapisal/-a BohVar » Pe Jun 01, 2012 23:06

Se strinjam z vama. Samo ene 700€ nižja ali, pa če je hrenovka zanemarjena je pa 9500€ max (na raučun znamke motorja). Kdo se spomni cene gume (Sacs) od Mareta...okol 9500€ je bla, 6,5m pa 150 kavalov......pišuka če bi mel takrat €€€ :wink:
Cibro, če se ne motim, si ti tvojega takoj prodajal.... :twisted:
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Pe Jun 01, 2012 23:35

takoj no ker ga nisem uspel pravočasno sem se odločil da ga obržim, sedaj bi ga lahko samo je prepozno.
lp
Uporabniški avatar
miucren
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a miucren » So Jun 02, 2012 06:48

lp
Ja sem poguglal in našel pooblaščen servis v Krškem.Danes grem zadevo pogledat :)
RANIERI 545 S
acrobat
Admiral

OdgovorNapisal/-a acrobat » So Jun 02, 2012 09:04

Kdo se spomni cene gume (Sacs) od Mareta...okol 9500€ je bla, 6,5m pa 150 kavalov......pišuka če bi mel takrat €€€

Od Mareta je bil 10k€ 6m ,150 merc.Sem ga hotel kupit,pa ga je pol raj enmu drugmu prodal.

Zgleda pa tale Sacs kar lepo ohranjen,motor je tud ta pravi gor,pojdi pogledat,mal probej še ceno zdilat in to je to.
Exorcist
Kapitan

OdgovorNapisal/-a Exorcist » Ne Jun 03, 2012 23:05

urqlle napisal/-a:
Exorcist napisal/-a:Sam bi mu za to ponudil največ 8k, če je res vse top ohranjeno (s prikolico vred). Glede na to, da je čoln stacioniran v Krškem, ga ob ogledu odpelji v Delo Team, kjer naj motor priklopijo na računalnik in boš takoj vedel, kako se je z motorjem ravnalo in kdaj je bil servisiran.

Si pa optimist, če bi pršu do mene s tako ponudo bi te steru nekam v tri...
Dej mal poglej kakšne so cene gumenjakov pa ne kr tako na pamet govorit, če si pa tak hud diler pa zrihti men enga takega sacsa, da bo v nulo tip top za 8K, ga takoj kupim!

p.s.

pa da ne bo kdo mislil, da sem lastnik plovila ali kakorkoli povezan z njim, sam na ku... mi grejo take izjave, kr vsi bi neki zbijal, ko pa sami prodajajo pa nabijejo ceno za 100% dejanske, pa ne sam pr čonih, pri vseh stvareh

cibro napisal/-a:enako sem pomislil, 8k ja in odšel z 8k domov
kakšni asi

Kaj je problem? Za moje standarde je ta znesek prevelik za 11 let staro gumo in motor. Ne rečem, če bi bil motor novejši... 150 ur v 11h letih? Mogoče... 2 valja? Ne rečem, malo sem pretiraval. Če je res vse kot mora biti, da zapneš na avto, odvlečeš in porineš v morje, je po moje realna cena nekje 9-9.5k. Zaradi mene pa lahko kdo kupi tudi za 15k, če se mu tako dopade ta sacs...

Ne vem, zakaj potem ta ni bolj zanimiv?

http://www.avto.net/mornar2003/view/ad.asp?id=128666
Daljši, močnejši novejši motor, oprema...

Kakorkoli, izrazil sem svoje mnenje za katerega priznam, da sem malo pretiraval, ker nekaj časa nisem spremljal aktualne ponudbe. Trenutno je pa žal situacija takšna, da marsikdo ne bo prodal stvari s pričakovano ceno, ampak močno pod njo. Prodajalcu pa želim, da proda čim bolje, kupcu pa, da kupi čim ceneje :wink:
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Ne Jun 03, 2012 23:47

9-9.5 ok, da pa zapneš pa pelješ pod 9,5 ni šans.
tud svojega ne zapneš na začetku sezone in gasa.
lih zdaj trije mplovci ki se poznamo šraufamo zajle pri motorju pa so jeseni še vse lepo šibale.
pa da neuš mislu so namazal pa je vseen zarustal
nobena gumaod teh 3 ni pod 5000eur.pa to ni mau dnarja. se strinjam da je 10000 veliko sam tok stane.
lp

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta