OdgovorNapisal/-a bkonecnik » Ne Jan 06, 2013 12:19
Halo. Lansko sezono sem imel Gumar PL 360 s 4T 15 KM Yamaho. Čoln je bil letnik 2001, motor 99. Za komplet s prikolico vred sem dal 2.500 EUR. Čoln je bil ohranjen top. Imel je volanski mehanizem in rollbar, na motorju je bil narejen servis, menjan impeler, tako da sem zadevo dal v vodo in gasa (servisa nisem jaz delal, ampak prejšnji lastnik). Večina sem ga imel za dnevne izletke iz Vrsarja do Limskega zaliva (šel tudi do Rovinja in še malce naprej) in obratno do Funtane, Bjele uvale in Poreča. Z 2 odraslima ni bilo neke panike, posebej ob šajbi (kar je bilo letos v tem delu Istre zelo, zelo redko, posebej na morju pred Limskim kanalom), 4 ljudje pozabi na nek užitek, saj je bila muka in pri tej dolžini čolna konstantno premetavanje. Za ribolov ter do bližnjih otočkov, ki jih je v okolici Vrsarja res veliko pa ni bilo panike (če nisi preveč zahteven). Rezultat je bil tak, da sem ga po eni sezoni prodal in iščem večjo ter močnejšo varianto. Cena se mi zdi realna, saj sem zanj tudi sam iztržil 2.700,00 EUR.