Pozdravljeni!
Imam 2 vprašanja in sicer začudilo me je, ko sem v nekem kampu v Istri gledal cenik in na njem piše, da za gumenjaka 3 m, plačaš dnevno 4€, kaj je po vseh kampih tako?
Drugo vprašanje, kakšne imate izkušnje z električnim pumpanjem gumenjaka, se res napihne v nekaj minutah in kje se kupi takšna pumpa?
lp
kamp
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Re: kamp
pepo napisal/-a:Pozdravljeni!
Imam 2 vprašanja in sicer začudilo me je, ko sem v nekem kampu v Istri gledal cenik in na njem piše, da za gumenjaka 3 m, plačaš dnevno 4€, kaj je po vseh kampih tako?
Drugo vprašanje, kakšne imate izkušnje z električnim pumpanjem gumenjaka, se res napihne v nekaj minutah in kje se kupi takšna pumpa?
lp
Za čolne imajo od kampa do kampa različno. Nekje imajo postavko prikolica za čoln - ta je za mene najbolj ugodna, ker vozim gumenjaka na strehi, potem nekje plačaš čoln, nekje potem dodatno plačaš še bojo, variant je cel kup. Meni osebno je najbolj všeč v Valalti, kjer plačaš čoln glede na to ali je na suhem ali v vodi. Če je v vodi, plačaš glede na meter in dobiš privez v njihovi marini v kampu. Je fajn, ker greš lahko suh v čoln skopnega.
Marchi napisal/-a:Če nimaš težav s srcem, napihneš gumico s tlačilko, najbolje dvosmerno, v 2-5 minutah.
Luftar pa, klub težavam s pljuči, v 10 sekundah(s stisnjenim zrakom iz jeklenke)
![]()
Tiste 12V čangšlang zadeve pa ..... ne vem no, za kakšno barbi blazinico mogče.
Jaz imam tako z nastavitvijo tlaka in vse sama naredi, nic na roke do pumpat
http://www.ibsparts.co.uk/electric-pump ... -pump.html
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost