kamp

Vse o gumenjakih

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

pepo
Višji štabni vodnik

kamp

OdgovorNapisal/-a pepo » Ne Maj 26, 2013 10:59

Pozdravljeni!
Imam 2 vprašanja in sicer začudilo me je, ko sem v nekem kampu v Istri gledal cenik in na njem piše, da za gumenjaka 3 m, plačaš dnevno 4€, kaj je po vseh kampih tako?
Drugo vprašanje, kakšne imate izkušnje z električnim pumpanjem gumenjaka, se res napihne v nekaj minutah in kje se kupi takšna pumpa?

lp
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Ne Maj 26, 2013 11:19

drugje je dražje :D
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
hrošč
Admiral
Kraj: Ljubljana - Vrsar

OdgovorNapisal/-a hrošč » Ne Maj 26, 2013 11:20

Glede pumpe: Sam občasno uporabim pumpo 12v, ki se jo je včasih dobilo zraven turbo maximus blazine. Sedaj jih prodajajo kar tako.. Do določene trdote napolni, do konca pa je treba dopolnit še z ročno/nožno pumpo, saj nima prave moči.
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » Ne Maj 26, 2013 11:28

Jez z električno 12v napihnem byboat 2,75 m res v par minutah, moraš pa do konca napumpat z ročno, ker električna ne ustvari pritiska, vse skupaj traja 5 min. l.p.
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Ne Maj 26, 2013 11:30

Če nimaš težav s srcem, napihneš gumico s tlačilko, najbolje dvosmerno, v 2-5 minutah.
Luftar pa, klub težavam s pljuči, v 10 sekundah :lol: (s stisnjenim zrakom iz jeklenke) :idea:
Tiste 12V čangšlang zadeve pa ..... ne vem no, za kakšno barbi blazinico mogče.
TadejX
Kapitan korvete
Kraj: Ljubljana

Re: kamp

OdgovorNapisal/-a TadejX » Ne Maj 26, 2013 11:52

pepo napisal/-a:Pozdravljeni!
Imam 2 vprašanja in sicer začudilo me je, ko sem v nekem kampu v Istri gledal cenik in na njem piše, da za gumenjaka 3 m, plačaš dnevno 4€, kaj je po vseh kampih tako?
Drugo vprašanje, kakšne imate izkušnje z električnim pumpanjem gumenjaka, se res napihne v nekaj minutah in kje se kupi takšna pumpa?

lp

Za čolne imajo od kampa do kampa različno. Nekje imajo postavko prikolica za čoln - ta je za mene najbolj ugodna, ker vozim gumenjaka na strehi, potem nekje plačaš čoln, nekje potem dodatno plačaš še bojo, variant je cel kup. Meni osebno je najbolj všeč v Valalti, kjer plačaš čoln glede na to ali je na suhem ali v vodi. Če je v vodi, plačaš glede na meter in dobiš privez v njihovi marini v kampu. Je fajn, ker greš lahko suh v čoln skopnega.
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Ne Maj 26, 2013 12:01

Marchi napisal/-a:Če nimaš težav s srcem, napihneš gumico s tlačilko, najbolje dvosmerno, v 2-5 minutah.
Luftar pa, klub težavam s pljuči, v 10 sekundah :lol: (s stisnjenim zrakom iz jeklenke) :idea:
Tiste 12V čangšlang zadeve pa ..... ne vem no, za kakšno barbi blazinico mogče.

Jaz imam tako z nastavitvijo tlaka in vse sama naredi, nic na roke do pumpat

http://www.ibsparts.co.uk/electric-pump ... -pump.html
autokamp
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a autokamp » Po Maj 27, 2013 14:08

Pri nas v kampu je tako, da plačaš gumenjaka v kolikor ga imaš pred prikolico. Ko je v vodi ne plačaš nič.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost