novomar nm-450 poškodovan
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
nm450
[ice zelis grem jst lahko pogledat pa se malo poslikat novomarja imam isti model
Mob:040221765[/i]
Mob:040221765[/i]
za enkrat še bom malo počakal, morem prvo sploh mojega v živo videt koliko je poškodovan, saj je imel oče nesrečo z njim,sem se pa meno z enim gospodom iz brnika in mi za ugodno ceno, če je guma vredu mojega popravi. Zaj v nedeljo grem v dalmacijo in ga pol domov pripeljem.
Rino za novomarja sem si premislil, ne upam se tolko sam spuščat v popravilo. Hvala za ponujeno pomoč.
Malar zelo lepo obnovljen čoln, bom mogo se enkrat spravit na kaki podaljšan vikend na obalo in it pogledat, kako to v živo izgleda, ker po slikah sodeč ni ravno v najboljšem stanju, ima pa še zaj na novo enga Lomaca, ki je videt malo boljše.
http://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=157189
Morem zaj prvo sploh videt, kaj bom naredo z mojim joker botom, če se ne bo dalo popravit bom pa šel v akcijo, kaj takega ugodnega nabavit in pol čez zimo da sami to porihtamo, mamo že izkušnje z obnovo joker bota, pa tudi opreme je na pretek, zato pa gledam po golih čolnih.
Rino za novomarja sem si premislil, ne upam se tolko sam spuščat v popravilo. Hvala za ponujeno pomoč.
Malar zelo lepo obnovljen čoln, bom mogo se enkrat spravit na kaki podaljšan vikend na obalo in it pogledat, kako to v živo izgleda, ker po slikah sodeč ni ravno v najboljšem stanju, ima pa še zaj na novo enga Lomaca, ki je videt malo boljše.
Morem zaj prvo sploh videt, kaj bom naredo z mojim joker botom, če se ne bo dalo popravit bom pa šel v akcijo, kaj takega ugodnega nabavit in pol čez zimo da sami to porihtamo, mamo že izkušnje z obnovo joker bota, pa tudi opreme je na pretek, zato pa gledam po golih čolnih.
Motor je možakar kupil od mene in vsaj blok motorja in peta sta popolnoma vredu, je pa res, da je imel zjeban štarter in ga nikoli nisem vžgal, po presoji enega mehanika, je pa blok v brezhibnem stanju.
MOTOR JE SEVEDA NEVOZEN, ČE SE VANJ NE VLOŽI PAR 100EU!!¨!!!
MOTOR JE SEVEDA NEVOZEN, ČE SE VANJ NE VLOŽI PAR 100EU!!¨!!!
In next five years I wanna have Bayliner 2052LS!!!
Eno vprašanje, a je mogoče kateri od vas v Kopru doma ali pa hodi kaj blizu Dukeyachtinga? Zanima me če bi morda kateri lahko šel ta čoln pogledat in mi po objektivni presoji pove kakšno je realno stanje tega?
Hvala
LP Tadej
Hvala
LP Tadej
Pa ja ne misliš , da je to kakšen ugoden nakup, gumica letnik 88 brez blazin, konzole sedežev, neregistrirana, brez mootrja, komand itd.+neregistrirana prikolica če sploh gre zraven. Te bo minilo.
Pod 3000 ne misli, da boš prišel čez, če hočeš nekaj za kar se ne boš tresel ali bo razpadlo ob večjem valu...tole vse skupaj ni vredno več kot 400 eur.
Te dolžine kot je ta mislim.
LP
Pod 3000 ne misli, da boš prišel čez, če hočeš nekaj za kar se ne boš tresel ali bo razpadlo ob večjem valu...tole vse skupaj ni vredno več kot 400 eur.
LP
ravno v tem je point, ker imam vse ostalo, rabim samo golo gumico. se sem že razlagal, da smo imeli prometno, pri kateri so nastradali tubosi mojga gumenjaka, jocker boat 420(83 letnik) imam pa motor (mariner 40), sedež, konzolo, spredne blazine, ponjave,prikolico,... tako, da ko kaj takega najdem samo skup namontiramo, registriramo. Škoda mi je vsako posebej prodajat, kr pomoje nebom nič dobil, tako pa če si naredim nek komplet se še lahko kako leto vozim, pol pa vse skupaj prodam
cibro napisal/-a:Pa ja ne misliš , da je to kakšen ugoden nakup, gumica letnik 88 brez blazin, konzole sedežev, neregistrirana, brez mootrja, komand itd.+neregistrirana prikolica če sploh gre zraven. Te bo minilo.
LP
Z danes na jutri težko kupiš ravno tisto kar rabiš. Na tvojem mestu bi tudi malo pobaral pri znanih prodajalcih rabljenih gumenjakov pri nas. Vsem se kaj valja (vem da je Srečo nekaj mel kakšno leto nazaj) in jih malo pobaraš. Vsem se tudi ne da oglasov metat, ker so tudi obupali nad določenimi stvarmi, ki se jim po skladiščih valajo. Ker je kriza se bo dalo pogajat.
In tisto kar sem pri Srečotu videl je bla amerika proti tisti podrtiji ki smo jo nekaj postov nazaj obravnavali...
LP
In tisto kar sem pri Srečotu videl je bla amerika proti tisti podrtiji ki smo jo nekaj postov nazaj obravnavali...
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov