Pozdravljeni.
Od nakupa mojega prvega gumenjaka je minilo ze 4 leta. Imam valiant 400 pa tohatsu 40 tldi kombinacijo.
Sedaj sem si zažele nekaj večjega. Kombinacije, ki so mi prirastle k srcu so naslednje:
nuova jolly king 600 in suzuki 115 ali 140 4t.
bwa sixone in mercury 100 4t.
clubman 21 in evinrude e-tec 115.
vsi gumenjaki so od 2006 pa do 2008 letnki.
prav tako motorji.
zanima me predvsem mnenje o voznih lastnostih, pa prostoru in nekje porabi goriva, pa uporabljal bi ga za podvodni ribolov.
Nekako se najbolj nagibam k zadnjemu.
Že v naprej se vam iskreno zahvaljujem za vaša mnenja in nasvete.
Lp Matej
clubman 21, bwa sixone in nouva jollyking 600
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Mucho
tako ti povem počez in uradno ostalo, doma
vsi so podhranjeni s takimi motorji
6-6,5m računaj na minimalno 150KS ali pa še boljše 200KS
sam imam 660 in 200KS pa je super, ne priganjaš mašine, poraba je pa je poplnoma enaka, pa še takrat ko krvavo potrebuješ konje jih imaš dovolj
sam sem vse te čolne že vozil in testiral, imam tudi cel kup fotk, vsak ima nekaj dobrih in nekaj slabih strani, sam, ker sem tudi podvodni ribolovec prisegam na več dovolj velikih prostorov v čolnu, na to da je dovolj prostora za prevoz treh ribolovcev, ki se lahko normalno preoblečejo, shranijo opremo, da so prostori dovolj dolgi za spravilo pušk in še kaj bi se našlo....
moj je naprodaj od jeseni dalje
Joker Coaster 650 in Evinrude F-RAM 200 letnik 200, popolnoma vsa oprema, camp, 2x90l gorivo, 1x100l vode prikola Satellite ....
reportaža s poti je tukaj pa mal poglej
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=10552
mater a ne znaš poklicat
vsi so podhranjeni s takimi motorji
6-6,5m računaj na minimalno 150KS ali pa še boljše 200KS
sam imam 660 in 200KS pa je super, ne priganjaš mašine, poraba je pa je poplnoma enaka, pa še takrat ko krvavo potrebuješ konje jih imaš dovolj
sam sem vse te čolne že vozil in testiral, imam tudi cel kup fotk, vsak ima nekaj dobrih in nekaj slabih strani, sam, ker sem tudi podvodni ribolovec prisegam na več dovolj velikih prostorov v čolnu, na to da je dovolj prostora za prevoz treh ribolovcev, ki se lahko normalno preoblečejo, shranijo opremo, da so prostori dovolj dolgi za spravilo pušk in še kaj bi se našlo....
moj je naprodaj od jeseni dalje
Joker Coaster 650 in Evinrude F-RAM 200 letnik 200, popolnoma vsa oprema, camp, 2x90l gorivo, 1x100l vode prikola Satellite ....
reportaža s poti je tukaj pa mal poglej
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=10552
mater a ne znaš poklicat
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost