Bat 430
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
burecio napisal/-a: Če bi mene nekdo vprašal za nasvet, bi se zadržal takih "smešnih" nasvetov..
to niso niti malo smešni nasveti, mogoče zate, podaš link na oglas, ki je res smešen s takšno fotko, obenem praviš, da imaš še nekaj fotografij, zakaj jih ne podeliš z nami in bi mogoče dobil kak manj smešen odgovor
glede Persena mi pa lahko verjameš, da ko kupiš tak pogreb od čolna in ga malo porihtaš, greš na morje in bo še x drugih stvari šlo narobe jih boš sigurno potreboval
napisal sem ti, da raje malo počakaj in boš sigurno našel kaj boljšega za kakih par sto evrov več a boljše ohranjenega
Z veseljem bi ti podal kakšen drugi link oziroma oglas z več slikami, pa to žal ni od mene odvisno. Jaz sem dal, to kaj sem videl..vprašanje pa je v osnovi bilo, če mogoče kdo pozna oziroma če je član foruma ne? Takoj za tem pa so začeli deževat nasveti..
Žal mi je sploh, da sem vprašal kaj.. Jaz razumem, da ste eni odlično podkovani na tem področju, samo nasveti kot so naj si proba kupit, pa kupi si pumpo pa oprosti meni ne grejo v račun. Pa nisem niti nikjer omeno da ga s bom sploh kupil.
Hvala lepa, vseeno za odgovore, če bo le možno, bom jih v prihodnje probal poiskat drugje.
Aja..slike se mi zdi brezveze nalagat, ker so že določeni člani foruma gledali za tem čolnom in pač ugotovili da je v poraznem stanju..
Žal mi je sploh, da sem vprašal kaj.. Jaz razumem, da ste eni odlično podkovani na tem področju, samo nasveti kot so naj si proba kupit, pa kupi si pumpo pa oprosti meni ne grejo v račun. Pa nisem niti nikjer omeno da ga s bom sploh kupil.
Hvala lepa, vseeno za odgovore, če bo le možno, bom jih v prihodnje probal poiskat drugje.
Aja..slike se mi zdi brezveze nalagat, ker so že določeni člani foruma gledali za tem čolnom in pač ugotovili da je v poraznem stanju..
-
marenostrum
- Viceadmiral
burecio napisal/-a:Z veseljem bi ti podal kakšen drugi link oziroma oglas z več slikami, pa to žal ni od mene odvisno. Jaz sem dal, to kaj sem videl..vprašanje pa je v osnovi bilo, če mogoče kdo pozna oziroma če je član foruma ne? Takoj za tem pa so začeli deževat nasveti..
"Dobrih" nasvetov in tistega česar ne vprašaš, boš tukaj dobil precej. Enim se pač mudi odgovorit in to tako hitro, da pozabijo kaj je sploh bilo vprašanje
In zaradi tega, tisti kateri bi podali mnenje in ODGOVOR na VPRAŠANJE, raje nič ne pišejo. Žal.
lp
Ne pusti se povlečt dol na njihov nivo. Tam so v prednosti.
Poslušaj H20..bi rekel da marsikateri na bilokakem traktor forumu ima več znanja in pametnejših komentarjev kot ti..
Je pa še druga stvar, da si znam sam tudi marsikaj naredit.. Pa še enkrat ponavljam, da sem vprašal, če pozna kdo oziroma če je mogoče iz foruma. Nisem rekel da bom kupil ali kaj podobnega..
Je pa še druga stvar, da si znam sam tudi marsikaj naredit.. Pa še enkrat ponavljam, da sem vprašal, če pozna kdo oziroma če je mogoče iz foruma. Nisem rekel da bom kupil ali kaj podobnega..
burecio napisal/-a:Poslušaj H20..bi rekel da marsikateri na bilokakem traktor forumu ima več znanja in pametnejših komentarjev kot ti.
Prav imaš. Tukaj nimamo pojma o čolnih in delimo same neumne nasvete
Ne vem zakaj sploh izgubljaš čas z nami... kupi največja in najcenejša jajca in se sam ubadaj z njimi, kakor veš in znaš.
1. Rečeno je blo samo za tebe, ne za vse
2. Še zadnič ti povem, da sploh noben ni reko da bom to kupil
3. Kje si ti razbral, da noben nima pojma o čolnih?
Nerabiš bi se več z mano ubadat, samo ne mi pritiska nabijat s takimi bednimi izjavami..Idi si še enkrat preberi prvo stran.. Kupi in uživaj, kupi pumpo, naj si proba...to niso nasveti pa fertik.. Sem dobo tudi par zs glede tega, pa še malo višje ti je tudi en član mnenje napiso..
2. Še zadnič ti povem, da sploh noben ni reko da bom to kupil
3. Kje si ti razbral, da noben nima pojma o čolnih?
Nerabiš bi se več z mano ubadat, samo ne mi pritiska nabijat s takimi bednimi izjavami..Idi si še enkrat preberi prvo stran.. Kupi in uživaj, kupi pumpo, naj si proba...to niso nasveti pa fertik.. Sem dobo tudi par zs glede tega, pa še malo višje ti je tudi en član mnenje napiso..
-
marenostrum
- Viceadmiral
Re: Bat 430
burecio napisal/-a:Pozna kdo ozitoma je kdo iz foruma?
http://www.bolha.com/navtika/gumenjaki/ ... 1413828587
Da malo obnovimo. To je vprašanje burecia. To in nič drugega in na to vprašanje si komentarje preberte sami. Lih komentarji so zelo NEMORJEPLOVSKI.
lp
-
marenostrum
- Viceadmiral
Motiš se H2O. Govor je o komentarjih ne o morjeplovskih izkušnjah.
Pa še nekaj česar ne ločiš. Napisano z veliko začetnico, ime Morjeplovski pomeni FORUM MORJEPLOVEC, kjer bi si naj izmenjavali znanje, izkušnje in podobno. Skratka SI POMAGALI. Morjeplovci z malo začetnico, pa so vsi kateri plujejo po morju. Od Čehov, Rusov, Madžarov in ne nazadnje Slovencev. Forum Morjeplovec pa bi naj bil čisto nekaj drugega. Ko boš pa to razumel, tudi ostali katere si naštel, pa bo Morjeplovec zopet na vrhu.
lp
Ps: Z čim pa lahko podkrepiš tvojo izjavo o mojih, skromnih, izkušnjah v zvezi z morjeplovstvom. Maš kako kuglo pred sabo. Če ja, jo malo spucaj. Ne kaže ti v redu.
Pa še nekaj česar ne ločiš. Napisano z veliko začetnico, ime Morjeplovski pomeni FORUM MORJEPLOVEC, kjer bi si naj izmenjavali znanje, izkušnje in podobno. Skratka SI POMAGALI. Morjeplovci z malo začetnico, pa so vsi kateri plujejo po morju. Od Čehov, Rusov, Madžarov in ne nazadnje Slovencev. Forum Morjeplovec pa bi naj bil čisto nekaj drugega. Ko boš pa to razumel, tudi ostali katere si naštel, pa bo Morjeplovec zopet na vrhu.
lp
Ps: Z čim pa lahko podkrepiš tvojo izjavo o mojih, skromnih, izkušnjah v zvezi z morjeplovstvom. Maš kako kuglo pred sabo. Če ja, jo malo spucaj. Ne kaže ti v redu.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta