Bat 430

Vse o gumenjakih

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

al

OdgovorNapisal/-a al » Ne Okt 26, 2014 13:15

majko mila....

@burecio
Kot vidiš, nihče od tistih nekaj še prisotnih ne pozna(mo) lastnika tega čolna.
Tipične wannabe cinične odgovore ki si jih dobil pa pretvori v to, da nima smisla kupovati tako obrabljenega čolna razen, če si sturčko za obnove in imaš nekaj kEUR za nakup novih tub.
Edino kar drži v navtiki je to, da na koncu vse stane več, kot si načrtoval...
Good luck!
marenostrum
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a marenostrum » Ne Okt 26, 2014 13:19

H2O napisal/-a:Včasih bolj pomaga človeka postavit na realna tla in mu odkrito povedat, da je nekaj zanič, kot pa sadit rožice.

To vsekakor. Samo NAČIN je važen. Predlogi nekaterih hudih poznavalcev navtike, da si naj kupi (sploh ni bilo govora o kupnji) to polomijo, zraven pa škatlico pomirjeval , pumpe in podobne izjave, pa nima kaj skupnega z "postavitev na realna tla", ampak preseravanje.

lp
Ps: Z čim bi pa ga morali postavit na realna tla. Da ne bi spraševal če je lastnik kaki Morjeplovec in če kdo pozna ta čoln. Vidim da še vedno ne skapiraš poante.
Ne pusti se povlečt dol na njihov nivo. Tam so v prednosti.
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Ne Okt 26, 2014 13:32

marenostrum napisal/-a:sploh ni bilo govora o kupnji

O čem pa? A mu je bilo samo dolgčas, pa je spraševal za mnenje o čolnu, ki ga sploh ni mislil kupit?
al

OdgovorNapisal/-a al » Ne Okt 26, 2014 13:41

A kdo pozna tega: ZODIAC N-ZO?
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Ne Okt 26, 2014 13:42

Ne se zajebavat Al :twisted:
al

OdgovorNapisal/-a al » Ne Okt 26, 2014 14:30

Se ne. Res me zanima, če ima kdo izkušnje s tem? (a moram novo temo odpret?)
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Ne Okt 26, 2014 14:43

Raje, da ne boš komu še bolj pritisk dvignil :wink:
marenostrum
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a marenostrum » Ne Okt 26, 2014 15:55

H2O napisal/-a:
marenostrum napisal/-a:sploh ni bilo govora o kupnji

O čem pa? A mu je bilo samo dolgčas, pa je spraševal za mnenje o čolnu, ki ga sploh ni mislil kupit?

Ne vem ali se delaš butastega, ali pa si butast. Naj ti kdo prebere kar piše v prvem postu od burecia, ker vidim da ne vidiš brat.
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Ne Okt 26, 2014 16:04

Umiri se Marenostrum in ne žali, ker te tudi jaz nisem.
marenostrum
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a marenostrum » Ne Okt 26, 2014 16:20

Jaz sem popolnoma umirjen. A si našu že katerega, ko ti bo prebral še enkrat vprašanje na začetku ?
Sicer pa si ti mene prvi žalil, ko si rekel da nimam nobenih izkušenj :lol:
Ali nisi tega napisal?
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Ne Okt 26, 2014 16:25

marenostrum napisal/-a:A si našu že katerega, ko ti bo prebral še enkrat vprašanje na začetku ?

Ne. Sem pa našel prvega forumaša, s katerim zaključujem debato. Tebe.
marenostrum
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a marenostrum » Ne Okt 26, 2014 16:39

H2O napisal/-a:
marenostrum napisal/-a:A si našu že katerega, ko ti bo prebral še enkrat vprašanje na začetku ?

Ne. Sem pa našel prvega forumaša, s katerim zaključujem debato. Tebe.

Kakšno debato pa ? Niti enga odgovora na moja vprašanja mi nisi dal. In to bi naj bila debata ?
burecio
Višji štabni vodnik

OdgovorNapisal/-a burecio » Ne Okt 26, 2014 20:09

marcus kaj pa je s tabo narobe? kaj pa je z moje strani bilo nevmesnega??? Jaz imam nevmesne? Lepo nekaj vprašam pa naletim na takšen cinizem kot še nikjer.. je blo nekomu težko direktno napisat to je vse skup hin pa adijo...

kupi in uživaj ... to je pameten komentar res

H20 za tebe sploh več nimam besed, res ne.. Boli mene k... če maš 100 let izkušenj, iz mene se neboš norca delal.

Tako sem povedal, sem dobil tudi par zs-jev in mi je tam lepo bilo objasnjeno obnašanje določenih forumašev in tako naprej, tako da nisem jaz edino tele, ki tak misli ne?

Pa daleč od tega, da sem se hotel s kom skregat ali kaj podobnega, samo to pa se mi je zdelo za malo.

Sem tudi videl da imate martinovanje čisto blizu mene, mislil povabit na kakšen deci..zdaj pa mi je kar malo minlo..
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Ne Okt 26, 2014 20:32

burecio napisal/-a:H20 za tebe sploh več nimam besed, res ne.. Boli mene k... če maš 100 let izkušenj, iz mene se neboš norca delal.

Ne pretiravaj Burecio. Nihče se ne dela norca iz tebe. Ker si nov na forumu očitno ne veš, da se večina forumašev osebno pozna, zato je tudi naš način komuniciranja bolj sproščen, direkten in včasih hudomušen. Ni pa žaljiv in tudi tebe ni nihče žalil... vsaj ne namerno.

burecio napisal/-a:sem dobil tudi par zs-jev in mi je tam lepo bilo objasnjeno obnašanje določenih forumašev in tako naprej, tako da nisem jaz edino tele, ki tak misli ne?

Najbrž ti jih je poslal Marenostrum. Njemu se je v manj kot desetih mesecih odkar je na forumu uspelo skregat z večino forumašev, ki jih poznam. Upam da se ne boš še ti.
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Po Okt 27, 2014 07:35

Dva dni me ni pa ste že v temi. :lol: Moj post ima na koncu smeškota, pomeni zajebancijo. Če ne razumeš, ok se opravičujem. Ja, kupi si pumpo, če čoln pušča. Če bi še dodal da bi rad obnavljal, super, bi drugače svetovali. Sem dal tako kombinacijo skozi in vem kako je. Nisem se upal zapeljati miljo od obale, da nebi imel potem predaleč za nazaj plavati. :lol:

Ostalo komentiranje se naj ustavi, drugače temo zaprem. :!:
Guma je guma, zaenkrat.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost