H2O napisal/-a:burecio napisal/-a:H20 za tebe sploh več nimam besed, res ne.. Boli mene k... če maš 100 let izkušenj, iz mene se neboš norca delal.
Ne pretiravaj Burecio. Nihče se ne dela norca iz tebe. Ker si nov na forumu očitno ne veš, da se večina forumašev osebno pozna, zato je tudi naš način komuniciranja bolj sproščen, direkten in včasih hudomušen. Ni pa žaljiv in tudi tebe ni nihče žalil... vsaj ne namerno.burecio napisal/-a:sem dobil tudi par zs-jev in mi je tam lepo bilo objasnjeno obnašanje določenih forumašev in tako naprej, tako da nisem jaz edino tele, ki tak misli ne?
Najbrž ti jih je poslal Marenostrum. Njemu se je v manj kot desetih mesecih odkar je na forumu uspelo skregat z večino forumašev, ki jih poznam. Upam da se ne boš še ti.
Voda, zopet v temo brcaš s tvojimi predvidevanji. sem ti rekel da si kuglo spuci ker ti ne kaže točno.
Jaz boreciu nisem pisal nobenega ZS. So še drugi, čudno ne, kateri vidijo obnašanje nekaterih. Tukaj na Morjeplovcu pa sem se res zapletel z nekaterimi, katerim je normalni pogovor ali komentiranje na nivoju, špansko selo. Si tudi ti med njimi.