lepljenje gumona
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Pozdravljeni,
potreboval bi kakšno informacijo glede popravila gumenjaka.
Material pvc. odlepila pa se mi je namreč ta guma, ki drži krmno steno_desko in sicer od tube.
Odlepil se je ves ta polkrog gume od tubosa.
Narejeno pa je podobno, kot je razvidno s slik predhodnika @matejm.
Zanim me če se tega lotim sam - katero lepilo naj uporabim,
oz. na koga se naj obrnem?
Glede na zadnje poste, ki so stari kar 5 let - močno upam, da se najde kakšen mojster tudi iz okolice Maribora, ki bi mi lahko to zadevo porihtal.
Hvala in lep pozdrav.
Dejan
potreboval bi kakšno informacijo glede popravila gumenjaka.
Material pvc. odlepila pa se mi je namreč ta guma, ki drži krmno steno_desko in sicer od tube.
Odlepil se je ves ta polkrog gume od tubosa.
Narejeno pa je podobno, kot je razvidno s slik predhodnika @matejm.
Zanim me če se tega lotim sam - katero lepilo naj uporabim,
oz. na koga se naj obrnem?
Glede na zadnje poste, ki so stari kar 5 let - močno upam, da se najde kakšen mojster tudi iz okolice Maribora, ki bi mi lahko to zadevo porihtal.
Hvala in lep pozdrav.
Dejan
-
Daki
Daki napisal/-a:Še zmeraj so pri Seawave mojstri za popravilo gumic iz pvc-a. Je pa teh mojstrov, ki se ukvarjajo z pvc malo.
Daki razumem, da ti je Erman&Co pri srcu ampak so tudi drugi mojstri v SLO, ki odlicno popravljajo PVC in hypalon...
Super, da pomagas in odgovarajas na vsako temo
No tukaj sta se dva mojstra
SVARUN Lampe Tadej 041786234
TRIMARIN Valter Lakoseljac 030362746
Naj bo informacija vecstranska
MareC napisal/-a:Daki napisal/-a:Še zmeraj so pri Seawave mojstri za popravilo gumic iz pvc-a. Je pa teh mojstrov, ki se ukvarjajo z pvc malo.
Daki razumem, da ti je Erman&Co pri srcu ampak so tudi drugi mojstri v SLO, ki odlicno popravljajo PVC in hypalon...
Super, da pomagas in odgovarajas na vsako temo
![]()
No tukaj sta se dva mojstra
SVARUN Lampe Tadej 041786234
TRIMARIN Valter Lakoseljac 030362746
Naj bo informacija vecstranska
Tadeja iz Svaruna lahko tudi jaz MOČNO priporočam! Popravil mi je malenkost na hypalonu in sem zelo zadovoljen, pa tudi dokaj ugodna cena je bila in popravilo v 1 dnevu.
Uffff Kranj in Izola
V maribor z okolico - kakšno priporočilo?
AS Boats ali Moto nautika mogoče?
Bil pri obeh vendar je zadeva kar delikatna - oba imata svojega zunanjega mojstra sami prodajalci pa ne dajo neke konkretne odgovore, da bo to vsaj eno sezono držalo...
Kakšne izkušnje od obeh bi bile zelo zaželjene.
Lp Dejan
V maribor z okolico - kakšno priporočilo?
AS Boats ali Moto nautika mogoče?
Bil pri obeh vendar je zadeva kar delikatna - oba imata svojega zunanjega mojstra sami prodajalci pa ne dajo neke konkretne odgovore, da bo to vsaj eno sezono držalo...
Kakšne izkušnje od obeh bi bile zelo zaželjene.
Lp Dejan
Tudi jaz potrebujem lepilo za PVC. Ne iscem mojstra ampak samo lepilo.
Ne mi zamerit vendar potrebujem odgovor to in to lepilo, ki ga kupis tam in tam. Dovolj bi bilo tudi samo katero lepilo.
Poklici tja pa vprasaj pa ze sam vem. Predvsem dobrodosla konkretna izkusnja ker en drek sem ze probal.
Ce ne bom probal lepilo od neostika uno 2k ne vem imena.
Hvala.
Ne mi zamerit vendar potrebujem odgovor to in to lepilo, ki ga kupis tam in tam. Dovolj bi bilo tudi samo katero lepilo.
Poklici tja pa vprasaj pa ze sam vem. Predvsem dobrodosla konkretna izkusnja ker en drek sem ze probal.
Ce ne bom probal lepilo od neostika uno 2k ne vem imena.
Hvala.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta