lepljenje gumona
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
http://www.lepljenje.si/profesionalna-u ... lo-colnov/
Za Neostik TB piše, da naj bi bil za gumo (torej hypalon, CSM recimo Orca...).
Neostik PU-S-1065 - poliuretansko - naj bi bilo za PVC.
Za Neostik TB piše, da naj bi bil za gumo (torej hypalon, CSM recimo Orca...).
Neostik PU-S-1065 - poliuretansko - naj bi bilo za PVC.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Poskusil sem že vsa mogoča kontaktna lepila v tubah, kupljena v navtičnih trgovinah, ampak tista dobro lepijo samo prste in naivne kupce. Pred odhodom na dopust sem malo raziskal lepila in se odločil za Rema Tip Top Cement PC-4 s trdilcem E-40. 350g lepila je dovolj za vsa popravila za ceno 20eur. Med plovbo sem včeraj nekaj poskusno zalepil in lahko rečem, da sem za PVC iskal prav to. Lepilo je namreč prosojno in brezbarvno. Nanese se ga v najmanj dveh slojih, prime pa izjemno dobro. Bom tudi poslikal postopek in ga objavil, ker je resnično škoda, da postopka v celoti, niti lepil ki zares "delujejo", ni še nihče opisal.
LP NT
LP NT
123dejan napisal/-a:Evo glih včeraj porihtal mojo gumico - je kot nova![]()
Zadevo mi je saniral en strokovnjak iz Lj. (Marko) tudi izdeluje gumenjake.
Res je car- za eno urco sem se sprehodil po BTC-ju in je zadevo v nulo porihtal.
Če kdo potrebuje kontakt naj mi javi.
Lp Dejan
Me zanima ta Marko, ki izdeluje gumenjake, katere pa? , ce ni skrivnost
Lahko pa tudi kontakt (zs)
Hvala
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost