nakup bsc 50

Vse o gumenjakih

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » To Jul 07, 2015 07:01

Daki napisal/-a:Ja, samo pravo orodje rabi za sneti vztrajnik. Pa fino je, da tvoj motor ni prvi na katerem bo to delal. Preveri ceno menjave na servisu in privat, pa se boš lažje odločil.

Cena je napisana, 250 EUR. Pa na vsakem avtu je jermen dosti težje zamenjati kot na tem suzukiju. Mi smo ga menjali brez kakršnikoli problemov, samo je potrebno malo iznajdljivosti.
Guma je guma, zaenkrat.
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » To Jul 07, 2015 23:58

Kje pa si preverjal cene, pri enem ali pri več pooblaščenih servisih?
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Sr Jul 08, 2015 06:59

koki koruza napisal/-a:Zobati jermen se po navodilih menja vsakih 800 ur oz na 4 leta, strošek menjave jermena in napenjalca z delom je cca 250€ na pooblaščenem servisu. Temu prištej še menjave olj, svečk...
Jaz sem ga menjal spomladi, Rožej je potrdil, da še ni bil menjan, star je bil 12 let. :shock: Posebnih sledov obrabe sicer ni kazal, ampak ni se za igrat.
Guma je guma, zaenkrat.
error 90
Praporščak

OdgovorNapisal/-a error 90 » Po Avg 24, 2015 00:00

A si šel pogledat? Oglas je še vedno na mornarju. Napiši par besed o njemu če si šel na ogled prosim.
Uporabniški avatar
Kiky
Poročnik korvete

OdgovorNapisal/-a Kiky » Po Avg 24, 2015 10:55

error 90 napisal/-a:A si šel pogledat? Oglas je še vedno na mornarju. Napiši par besed o njemu če si šel na ogled prosim.
Pozdravljen, ja sem šel na ogled vendar ga nisem kupil ker z lastnikoma nismo prišli skupaj. Nista prijazna in kot da ni interesa za prodajo, ko smo se zmenili za nakup ni hotel are in in ko sem mu rekel da mi ob pogodbi se podpise dopis da na čolnu ni skritih napak mi ga nista hotela vec prodati. Zanimivo ne? Čoln je drugače kar v redu,motor baje ima dejansko 300 ur,na zgornjem prednjem delu kjer so gavoni je treba zaplastificirat ker je rob ki se zapre pokrov počen. ...jaz na tvojem .mestu bi pogledal še katerega drugega ker sta mi ta malo sumljiva. Je pa baje že prodan na hrvaško. ..saj tako so mi rekli ... Če te še kaj zanima vprasi ker to je bila kar dolga zgodba..
Lp kristijan
LP Kiky

MORJE JE ZDRAVILO ZA DUŠO!!!!
Uporabniški avatar
Kiky
Poročnik korvete

OdgovorNapisal/-a Kiky » Po Avg 24, 2015 10:58

Po veliko ogledi sem se na koncu raje odločil za plastiko...kupil sem aquamar First fisherman. .s Suzukijem 60 KM 4T in sem zelo zadovoljen..
LP Kiky

MORJE JE ZDRAVILO ZA DUŠO!!!!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti