Je čoln res za meter prekratek? Nakup drugega (rabljenega)..
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Pozdravljeni,
hvala za komentarje, mnenja. Kot je videti, je Solemar medtem prodan. Še vprašanje - sodi motor na oglasu, do katerega sem dal link še v kategorijo dvotaktnih "tankaj in vozi", torej brez neke sodobne sofisticirane tehnike, kot jo ima npr Evinrude? Pač, sprašujem zaradi rezervnih delov, vzdrževanja,...
Lp, Matjaž
hvala za komentarje, mnenja. Kot je videti, je Solemar medtem prodan. Še vprašanje - sodi motor na oglasu, do katerega sem dal link še v kategorijo dvotaktnih "tankaj in vozi", torej brez neke sodobne sofisticirane tehnike, kot jo ima npr Evinrude? Pač, sprašujem zaradi rezervnih delov, vzdrževanja,...
Lp, Matjaž
torej si na celem dopustu naredil 4 ure...
Ne, naredil sem jih precej več: odvez z boje, vožnja do pomola, vkrcavanje, pristajanje, sidranje, striktno se držim, da ne glisiram bližje kot 300m od obale, ne glisiram pod mostom ...
In če vse to računaš, potem z lahkoto kdo trdi, da mu troši 10l/uro. Meni tudi, samo to je zavajajoč podatek.
autokamp napisal/-a:Torej koliko potem realno žre ta reč na uro z vsemi opravili kot si jih sam naštel?
Sprašujem zato, ker mi kolega pravi, da mu Mercury 60, 2T na plastiki 5 m v povprečju žre ca. 12 l na uro.
So že večkrat povedali...poraba L/h je neuporabna, ker je vprašanje od kdaj začneš sploh merit to uro ter s kako hitrostjo je vozil? Zato je boljša poraba L/nm, kjer pa točno veš koliko poti si naredil z določenim številom litrov neodvisno od časa.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost