Gumenjak Beograd Sport deske za poden
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Gumenjak Beograd Sport deske za poden
Pozdravljeni,
ali je med nami kdo lastnik gumenjaka Beograd Sport Meteor dolžine 330 cm. Potreboval bi namreč dimenzije desk in kobilice.
Hvala in lp, Luka
ali je med nami kdo lastnik gumenjaka Beograd Sport Meteor dolžine 330 cm. Potreboval bi namreč dimenzije desk in kobilice.
Hvala in lp, Luka
Re: Gumenjak Beograd Sport deske za poden
autokamp napisal/-a:Pozdravljeni,
Hvala in lp, Luka
Poglej če ti tole paše....lp
http://www.bolha.com/navtika/navticna-o ... grad+sport
Pa če je franc5e že obudil to temo, pa bom kar tukaj vprašal. Kako je fiksirana lesena kobilica na BS in ali jo je težko fiksirati pri montaži?
Namreč na mojega Maestrala bi dal leseno kobilico, pa mi ni jasno kako jo pritrditi, saj pride na vrh še pod. Nisem še videl BS pri sestavljanju pa si ne predstavljam dobro. Prosim če mi lahko kdo to razloži - pa tudi kakšne slike se ne bi branil
.
LP
Namreč na mojega Maestrala bi dal leseno kobilico, pa mi ni jasno kako jo pritrditi, saj pride na vrh še pod. Nisem še videl BS pri sestavljanju pa si ne predstavljam dobro. Prosim če mi lahko kdo to razloži - pa tudi kakšne slike se ne bi branil
LP
Janezbul napisal/-a:Pa če je franc5e že obudil to temo, pa bom kar tukaj vprašal. Kako je fiksirana lesena kobilica na BS in ali jo je težko fiksirati pri montaži?
Namreč na mojega Maestrala bi dal leseno kobilico, pa mi ni jasno kako jo pritrditi, saj pride na vrh še pod. Nisem še videl BS pri sestavljanju pa si ne predstavljam dobro. Prosim če mi lahko kdo to razloži - pa tudi kakšne slike se ne bi branil.
LP
upam da ti bodo slike uporabne:
v glavnem pri BS prednjo polovico kobilice porineš naprej, zadnjo zatakneš v zato namenjeno režo na krmni steni, spojna dela upreš enea v drugega in vse skupaj potisneš na tla, vstaviš vijake in zategneš. Pohodni del pa montiraš zatem
Uf, to je to - hvala Cvile
. Vse jasno!
Pri Maestralu daš prazno kobilico na tla in potem čez pod - ker je prazna se lahko smatra kot da je ni - jo napihneš ko je vse sestavljeno. Kako pa je s tem pri BS - gre pod lepo v gumenjaka, ali kaj "špona" ta lesena kobilica. Žal še nisem bil pri sestavi BS pa si težko predstavljam
. Je pa to dobro vedeti preden naredim leseno kobilico za Maestrala.
LP
Pri Maestralu daš prazno kobilico na tla in potem čez pod - ker je prazna se lahko smatra kot da je ni - jo napihneš ko je vse sestavljeno. Kako pa je s tem pri BS - gre pod lepo v gumenjaka, ali kaj "špona" ta lesena kobilica. Žal še nisem bil pri sestavi BS pa si težko predstavljam
LP
Janezbul napisal/-a:Uf, to je to - hvala Cvile. Vse jasno!
Pri Maestralu daš prazno kobilico na tla in potem čez pod - ker je prazna se lahko smatra kot da je ni - jo napihneš ko je vse sestavljeno. Kako pa je s tem pri BS - gre pod lepo v gumenjaka, ali kaj "špona" ta lesena kobilica. Žal še nisem bil pri sestavi BS pa si težko predstavljam. Je pa to dobro vedeti preden naredim leseno kobilico za Maestrala.
LP
Moram priznati da smo se mi kar namučili ko smo BS prvič skupaj dajali. Preveč je bil napihnjen, in je šponalo vse skupaj, zdaj bi mi mislim že hitreje šlo. lp
p.s. Tudi deske zgoraj nad kobilico na sredini čolna daš skupaj zadnji dve tako kot črka A in potem sredino samo stisneš, da porine naprej in nazaj.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost