Večji gumenjak

Vse o gumenjakih

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

Hrusti
Višji štabni praporščak

Večji gumenjak

OdgovorNapisal/-a Hrusti » To Maj 01, 2018 10:57

Pozdravljeni morjeplovci.
Kot sem že pisal sem kupil večji gumenjak. Dolžine je 6m in širine 2.6m in 150 Hondo. Prej sem imel meter krajšega maestrala in na Mljetu kamor hodim na dopust ni bil problem s tem, da ga spravim v vodo. Ta pa je skupaj z motorjem kar dajlši in me zanima, če kdo pozna mogoče na Mljetu še :lol: :lol: kakšen tak prostor , da bi to lažje dal v morje. V Saplunari načeloma bi tudi tega spravil po ovinkih v vodo, vendar če je kje lažje to narediti je pa tudi boljše. Lani je bil na Mljetu tudi Slovenec z gliserjem, ki ga je dal v vodo nekje na Pelješacu, vendar nimam nobenega njegovega kontakta, da bi ga lahko vprašal kje je to naredil. Če bi kdo kaj vedel tudi za ta del Pelješaca okoli Praprotnega, kjer je trajekt bi bil vesel vsake novice. Bom ga pa preizkusil v našem slo jadranu, da sploh vem kaj imam.
toni8

Re: Večji gumenjak

OdgovorNapisal/-a toni8 » Pe Maj 04, 2018 17:13

Prapratno, ne Praprotno!
mondeors
Poročnik korvete

OdgovorNapisal/-a mondeors » Pe Maj 04, 2018 20:16

Človek naredil slovnično napako in ga popravljaš....ali nabijaš zaradi večjega števila sporočil ali ker želiš povedati da poznaš lokacijo :roll:
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Pe Maj 04, 2018 21:04

Toni8 je najbolj kredibilen član tega foruma, zato si lahko vse dovoli.
Hrusti, kontaktiraj člana klemn-a, ki že leta hodi na Pelješac.
Hrusti
Višji štabni praporščak

OdgovorNapisal/-a Hrusti » So Maj 05, 2018 21:09

Prapratno bo držalo. Slabo pišem. Če ima kdo kak kontakt od Klemna se priporočam. Me tudi zanima če kaj rabiš če voziš po italijanskem morju. V kratkem ga bom spravil verjetno v Izoli v vodo pa bom malo krožil.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov