Gumica okoli 5m
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Gumica okoli 5m
Živjo!
Sem nov na forumu, malo spremljam teme, nasvete itd.... Res se dobi veliko dobrih in uporabnih informacij.
Gledam za kakšnim gumijakom iz hypalona okoli 5m, raje bi da nima 20 let in najraje da ima 4t motor od vsaj 70km dalje. Po povpraševanju prijateljev, imetnikov in ostalih uporabnikov bi najraje Yamaha, Honda ali Suzuki motor. Če ima kdo na voljo kakšen komplet, ki ni na Mornarju, se priporočam. Zdi se mi, da ima večina gumic na Mornarju precej podhranjene motorje, sam pa bi rad, da je gor en stroj, da ne rabim misliti bo/ne bo peljalo. Rabil bi ga za družinske izlete 2+2, oziroma še nono in nona (6 oseb) in pa za ribolov in kakšno tubo, smučanje itd. Aja, pa zgornja meja je 15k eur.
Ta mi je všeč (čeprav bi bil lahko malo daljši). Je ta Capelli ok znamka in pa zanima me, če kdo ve iz kakšnega materiala so tube pri tem čolnu.
https://www.mornar.net/Show/boat.asp?ID ... 13000.-EUR
Hvala za pomoč že v naprej.
lp
Klemen
Sem nov na forumu, malo spremljam teme, nasvete itd.... Res se dobi veliko dobrih in uporabnih informacij.
Gledam za kakšnim gumijakom iz hypalona okoli 5m, raje bi da nima 20 let in najraje da ima 4t motor od vsaj 70km dalje. Po povpraševanju prijateljev, imetnikov in ostalih uporabnikov bi najraje Yamaha, Honda ali Suzuki motor. Če ima kdo na voljo kakšen komplet, ki ni na Mornarju, se priporočam. Zdi se mi, da ima večina gumic na Mornarju precej podhranjene motorje, sam pa bi rad, da je gor en stroj, da ne rabim misliti bo/ne bo peljalo. Rabil bi ga za družinske izlete 2+2, oziroma še nono in nona (6 oseb) in pa za ribolov in kakšno tubo, smučanje itd. Aja, pa zgornja meja je 15k eur.
Ta mi je všeč (čeprav bi bil lahko malo daljši). Je ta Capelli ok znamka in pa zanima me, če kdo ve iz kakšnega materiala so tube pri tem čolnu.
https://www.mornar.net/Show/boat.asp?ID ... 13000.-EUR
Hvala za pomoč že v naprej.
lp
Klemen
Re: Gumica okoli 5m
Živijo.
Za dobrih 20 let star čoln je to nora cena.
Lp Miha
Lp Miha
m1ha napisal/-a:Živijo.
Lp Miha
Ta guma je 2018 letnik!
Kje vidis starost 20 let?
Iz registra je razvidno, da je čoln l. 1998, motor pa 2001. Po moje je tubo menjal leta 2018, je pa hypalon.
Ma mi na misel ni prislo, da bi sel gledat v vpisnik, ker mi je zgledal lep in sem res mislil, da je ta letnik.
Sicer si napisal, da te 20 let stari ne zanimajo, a ti predlagam, da ga prideš pogledat... Ne bo ti žal!
Cena ni zadnja, za na mizico ti pa šenkam še 1 karton pira po izbiri...
https://www.mornar.net/Show/boat.asp?ID ... 09490.-EUR

Cena ni zadnja, za na mizico ti pa šenkam še 1 karton pira po izbiri...
https://www.mornar.net/Show/boat.asp?ID ... 09490.-EUR

- SebastjanM
- Admiral
- Kraj: Celje
S ponujenim ne moreš brcnit v temo!! Res lep komplet!
Čez dve leti pa 115-tko gor in boš srečen.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
SebastjanM napisal/-a:S ponujenim ne moreš brcnit v temo!! Res lep komplet!
MAX dovoljeno je 90 KM. Je pa ta Yamaha 75 v osnovi enaka kot 90 in je mehanik (Daki, Trzin) rekel, da se lahko z dokaj poceni posegom (menjava šob in še nekaj, sem pozabil) spremeni v 90, pol bo šlo pa kot sneta sekira.
Darh napisal/-a::(
Ma mi na misel ni prislo, da bi sel gledat v vpisnik, ker mi je zgledal lep in sem res mislil, da je ta letnik.
Jaz isto! Me pa vseeno zanima, kje se dobi ta vpisnik. Naj mi kdo pove ali da link, prosim.
Stopi, kar se pa tiče tvojega, mi je takoj padel v oko, sem pogledal oglas 20x. Malo me moti samo 2T. Kaj naj rečem... Iščem več možnosti... Sprašujem, klikam Mornar, Njuškalo, Subito, ma ne najdem nič kaj primernega oziroma je daleč... Nasplošno se mi zdijo dragi vsi. 20 let, pa pod 10k skoraj nič. Huda...
Aja še Habibi. Ne čakam, sam sem prodal moj poletni avto (beri: dobil nekaj EUR) zdej med korono in odtlej so zaprte občine...
lp
Klemen
Cene so tam tam, slo ,cro, ita.
Je pa res, da je na subito bistveno večja izbira. Jaz sem vse kupil v ita. Klikaš non stop in ko se pojavi v avto in gas.
Lp Miha
Je pa res, da je na subito bistveno večja izbira. Jaz sem vse kupil v ita. Klikaš non stop in ko se pojavi v avto in gas.
Lp Miha
m1ha napisal/-a:Cene so tam tam, slo ,cro, ita.
Lp Miha
Jaz tudi spremljam subito (resda bolj severni del Italije), in malo bolj spremljam plastiko 5-6m, ampak nikakor ne morem reči, da je veliko več izbire! Ja je, ampak 90% njihovih čolnov je "senza patente", torej 40/60KM, kar zame odpade.
ennavtik napisal/-a:m1ha napisal/-a:Cene so tam tam, slo ,cro, ita.
Lp Miha
Jaz tudi spremljam subito (resda bolj severni del Italije), in malo bolj spremljam plastiko 5-6m, ampak nikakor ne morem reči, da je veliko več izbire! Ja je, ampak 90% njihovih čolnov je "senza patente", torej 40/60KM, kar zame odpade.
Sej pravim, da ni neka izbira. Oglasov je fuuul, sam jst ne vem ali imam čudne zahteve al kaj... Je pa tudi res kar pravi Miha, treba je gledat non stop in če se najde piči Miško... Sej tako je za vsako stvar. Kar je zanimivega in ugodnega se proda takoj, dobro se pa ponavadi proda mimo oglasnikov. Vsaj tako se meni zdi, da je pri avtih.
lp
Klemen
klemenck napisal/-a:ennavtik napisal/-a:m1ha napisal/-a:Cene so tam tam, slo ,cro, ita.
Lp Miha
Sej pravim, da ni neka izbira. Oglasov je fuuul, sam jst ne vem ali imam čudne zahteve al kaj... Je pa tudi res kar pravi Miha, treba je gledat non stop in če se najde piči Miško... Sej tako je za vsako stvar. Kar je zanimivega in ugodnega se proda takoj, dobro se pa ponavadi proda mimo oglasnikov. Vsaj tako se meni zdi, da je pri avtih.
lp
Klemen
Vem, sem že dva-tri odlične zamudil letos, zaradi takih ali drugačnih razlogov
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost