Še moja izkušnja z Honwave 40 in 20ks motorjem. Sam sem ga prevažal na takem vozičku,
https://www.parsun.si/wp-content/upload ... k_boat.jpgKer se je prikolica še vedno zvijala, sem pod njo privijačil še en kvadratni profil, na njega zmontoral nastavek zza vlečno kljuko in spredaj vrtljivo kolo. Tako se je lahko čoln peljal z avtom do obale, ko je kak dan ali teden bila potreba da se ga da na suho, pa se je tako parkiral na dvorišče. V vodo pa ga potem enostavno porineš z prikolico vred. Je pa res da ni to pocinkana zadeva in rada rjavi, zato kaka doza WD40 pred potopom ne škodi. Ker 4M gumica ni več tako lahka in tudi motor ima vsaj 50Kg.
Na začetku nisem imel priklopa na avtu in sem nastavek priredil ( v črko L) da se je dal zahaklat na tisti vlečni nastavek za vleko vozila, ki ga ima vsak avto. Ker je ta nastavek bolj na desni strani vozila, sem moral naredit na L. Malo se je zvijalo, malo je ropotalo, ampak šlo pa je. No kasneje se je avto zamenjal in na njem je bila prava vlečna kljuka, s katero je potem šlo kot z vsako prikolico za čolne.